De Christelijke zorgverzekeraar zorgverzekering

Christelijke zorgverzekeraar zorgverzekering 2024

Een zorgverzekering van De christelijke zorgverzekeraar (voorheen Pro Life) in 2024 afsluiten? Premie vanaf € 122,95

De christelijke zorgverzekeraar zorgverzekering en vergoedingen

Zorgverzekeraar De christelijke zorgverzekeraar (voorheen Pro Life) is een ‘christelijke’ zorgverzekering. Je kunt kiezen uit 2 basisverzekeringen voor 2024. Voor beide zorgverzekeringen van De christelijke zorgverzekeraar geldt een maximale vergoeding van 75% voor niet-gecontracteerde zorg. Aangesloten zorgverleners worden altijd met 100% vergoed in 2024.

De christelijke zorgverzekeraar verzekering in 2024

De christelijke zorgverzekeraar biedt verschillende verzekeringen aan voor het nieuwe jaar. De zorgverzekering van De christelijke zorgverzekeraar komt in 2 varianten. Het gaat om een ‘budget’ naturapolis met weinig vrije zorgkeuze en een reguliere naturapolis zorgverzekering. Voor beide zorgverzekering geldt er een vergoeding van 100% voor aangesloten zorgaanbieders en 75% voor niet-gecontracteerde zorg. In de praktijk gaat dat betekenen dat je beter kunt gaan naar ‘aangesloten’ zorgaanbieders die prijsafspraken hebben gemaakt met zorgverzekeraar De christelijke zorgverzekeraar. De basisverzekering van De christelijke zorgverzekeraar vergoedt alle noodzakelijke zorg in binnen-en buitenland en is wettelijk verplicht vanaf 18 jaar. 

Basisverzekering De christelijke zorgverzekeraar

In Nederland is het verplicht om vanaf je 18e jaar een eigen basisverzekering op naam te hebben. Jongeren en kinderen tot deze leeftijd worden bij de polis van een van de ouders bijgeschreven. De basisverzekering van De christelijke zorgverzekeraar biedt vergoedingen voor onder andere de huisarts, medicijnen, vervoer, psychologische hulp en kraamzorg. De rijksoverheid bepaald ieder jaar de inhoud van het basispakket. De basisverzekering is dus gelijk bij iedere zorgverzekeraar in Nederland. Er zijn overigens wel verschillende soorten basisverzekeringen verkrijgbaar.

De christelijke zorgverzekeraar zorgverzekeringen in 2024

Aanvullende verzekering De christelijke zorgverzekeraar

Een aanvullende verzekering bij De christelijke zorgverzekeraar afsluiten? Vanaf 2024 heb je de keuze uit 4 verschillende aanvullende modules bij de christelijke zorgverzekeraar. De christelijke zorgverzekeraar aanvullende zorgverzekering 2024 is verkrijgbaar vanaf € 7,75 per maand. Het is niet verplicht om een aanvullende verzekering te hebben. Bereken daarom goed welke vergoedingen jij nodig zult hebben in het nieuwe jaar. Met een aanvullende zorgverzekering heb je recht op vergoedingen voor onder andere: fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, bril vergoeding en orthodontie. Wij verwijzen je graag verder naar de website van De christelijke zorgverzekeraar om de exacte vergoedingen van 2024 te raadplegen.

Tandartsverzekering De christelijke zorgverzekeraar

Tandarts vergoeding in 2024 nodig? Helaas, vanaf je 18e jaar vallen deze kosten niet meer onder de basisverzekering. Kosten die voorkomen uit een behandeling van de tandarts zijn vaak hoog. Wist je dat in Nederland de tandartsverzekering de meest gekozen aanvullende polis is? Niets voor niets kiezen consumenten om voor de tandarts te verzekeren. De christelijke zorgverzekeraar biedt voor 2024 opnieuw 3 tandartsverzekeringen aan. Het gaat om de ‘Tand small’, ‘Tand medium’ en de ‘Tand large’. De hoogste De christelijke zorgverzekeraar vergoeding voor de tandarts in 2024 bedraagd € 1.000 euro. Behandelingen worden in de meeste gevallen vergoed tot maximaal 75% van de kosten. 

Zorgverzekering De christelijke zorgverzekeraar vergelijken

Nu het weer mogelijk is om je zorgverzekering te vergelijken raden wij je aan om dit ook te doen! De premies blijven maar stijgen en het vergelijken van zorgverzekeringen is geheel vrijblijvend. Ontdek binnen enkele minuten of een overstap naar De christelijke zorgverzekeraar jou iets gaat opleveren. Misschien wil je meer of juist minder vergoedingen in 2024, of wil je een goedkope zorgverzekering. Wat jouw persoonlijke situatie ook is, vergelijk de De christelijke zorgverzekeraar zorgverzekering 2024 en kies bewust voor een passende zorgverzekeraar. Via Socialzorg.nl kun je 100% onafhankelijk de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken en stap je gewoon over bij de zorgverzekeraar.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

4.7/5 – (11 stemmen)