dsw zorgverzekering 2025

DSW zorgverzekering 2025

Alle informatie over de zorgverzekering 2025 van DSW

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
204,12
Zorgkeuze
zeer ruim
Klantvriendelijke zorgverzekeraar
  • Lage score op duurzaamheid
  • Niet direct af te sluiten, wel via Independer
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
204,12
Zorgkeuze
zeer ruim
Klantvriendelijke zorgverzekeraar
  • Lage score op duurzaamheid
  • Niet direct af te sluiten, wel via Independer

Zorgverzekering van DSW

In de zoektocht naar een goede zorgverzekering zou je zomaar uit kunnen komen bij DSW in 2025. Kies je voor deze zorgverzekeraar, dan heb je te kiezen uit vijf aanvullende verzekeringen en kun je door te spelen met het eigen risico de maandelijkse premie per maand naar beneden brengen. Bij DSW zijn kinderen tot hun achttiende jaar gratis meeverzekerd.

DSW zorgpremie 2025

JaarNaturaRestitutieBudget
2020€ 120,95€ 127,45€ 114,95
2021€ 129,60€ 138,50€ 123,10
2022€ 134,50€ 145,25€ 126,75
2023€ 138,25

Basisverzekering DSW

Wat betreft de basisverzekering heb je niet veel te kiezen bij DSW. Er wordt namelijk één goede basisverzekering aangeboden. Kies je voor de basisverzekering van DSW, dan ben je vergoed voor de kosten voor ziekenhuishulp, huisarts en medicijnen, een deel geestelijke gezondheidszorg en zittend ziekenvervoer. Ook medische hulp in het buitenland hoort bij de basisverzekering, net als een bezoek aan de tandarts en de fysiotherapeut tot de leeftijd van achttien jaar.

Aanvullende zorgverzekering DSW 2025

Kies je voor een basisverzekering van DSW, dan kun je er meteen ook een aanvullende zorgverzekering bij afsluiten. Nu heb je wel veel te kiezen, want deze verzekeraar biedt namelijk vier aanvullende verzekeringen: AV Compact, AV Standaard, AV Top en AV Student.

Kies je voor de duurste van deze aanvullende verzekeringen in de vorm van AV Top, dan krijg je te maken met een zeer brede aanvullende dekking met onder meer een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen tot een maximum van 450 euro per jaar Ook anticonceptie wordt volledig vergoed.Met AV Top kun je liefst 27 keer naar de fysiotherapeut. Je kunt ook kiezen voor de goedkoopste aanvullende verzekering met AV Compact. Kies je voor deze aanvullende verzekering, dan is ook nu anticonceptie volledig vergoed. Dat geldt ook voor alternatieve geneeswijzen, al geldt nu een maximaal bedrag van 250 euro. Bovendien kun je met deze aanvullende module negen keer een bezoek brengen aan de fysiotherapeut.

DSW tandartsverzekering

Een speciale tandartsverzekering kent DSW dan weer niet. Toch kun jij je wel prima voor een bezoek aan de tandarts verzekeren. Wil je een complete tandartsverzekering, kies dan voor de aanvullende module AV Top. Je bent dan prima verzekerd voor een bezoek aan de tandarts voor onder meer consulten en ook voor een gedeeltelijk kunstgebit, een klikgebit en een geheel nieuw kunstgebit. Je kunt aan de hand van de codes in de polisvoorwaarden precies zien wat vergoed wordt en wat de hoogte van de vergoeding is. 

Check wel altijd eerst Socialzorg.nl

Op Socialzorg kun je echt alles lezen over de zorgverzekering. Het is verstandig om voor je een keuze maakt voor een zorgverzekering altijd goed in te lezen over deze verzekering. Verder kun je hier prima en geheel vrijblijvend kennismaken met de beste zorgverzekeraars. Op SocialZorg.nl kun je die verzekeraars goed met elkaar vergelijken. En door dat te doen, weet je zeker dat je uiteindelijk een verzekering kiest die naadloos aansluit bij jouw wensen en eisen. Doe daar dus je voordeel mee.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.9/5 – (20 stemmen)