zorgverzekeraar Salland

Salland zorgverzekering 2024

De zorgverzekering van Salland in 2024 is een prima zorgverzekering

De Salland zorgverzekering is per 2024 alleen verkrijgbaar voor mensen uit Gelderland of Overijssel.

Team Socialzorg.nl

Zorgverzekering Salland 2024

Woon jij in Gelderland of Overijssel? Dan is het mogelijk om in 2024 de zorgverzekering bij Salland te hebben. Het betreft namelijk een provincial zorgverzekering. Wij hebben Salland zorgverzekering 2024 alvast voor je uitgezocht. Bekijk de Salland 2024 premies en veel gekozen vergoedingen.

Het basispakket in 2024 is bij Salland opnieuw een naturapolis. Een groot voordeel van deze zorgverzekering is dat je voor niet-gecontracteerde zorg gewoon 90% vergoed krijgt! Bij andere zorgverzekeraars in Nederland ligt deze vergoeding aanzienlijk lager.

Zorgverzekeraar Salland 2024

salland zorgverzekeringenDe Salland zorgverzekering in 2024 is een uitstekende naturapolis. Je kiest dus voor een polis met een beperkte vrije zorgkeuze.

Doordaat zorgverzekeraar Salland uitsluitend actief is in Overijssel en Gelederland maakt heeft het nauwe contacten met alle zorgverleners. Het is een voordeel dat je verzekeraar lokaal actief is. Hierdoor worden er betere prijsafspraken gemaakt en dit is terug te zien in de premie van 2024. 

Aanvullende zorgverzekering Salland

Er zijn vier verschillende aanvullende pakketten in 2024 bij Salland. Er is dus voor iedereen welk een passende aanvullende zorgverzekering verkrijgbaar. In het online vergoedingenoverzicht op de website van Salland heb je inzicht in alle aanvullende zorgverzekeringen. Vergeet niet om ook de verzekeringsvoorwaarden even door te lezen, hierin staan namelijk de volledige voorwaarden per vergoeding.

 

Vergoedingen bij Salland voor:

 

  • Fysiotherapie
  • Anticonceptie
  • Spoedeisende zorg buitenland
  • Alternatieve geneeswijzen

Tandartsverzekering Salland 2024

Ontvang extra vergoedingen voor je tandarts in 2024. Met de Salland tandartsverzekering heb je recht op vergoedingen voor behandelingen bij je tandarts. Er zijn drie aanvullende tandartsverzekeringen verkrijgbaar bij Salland. 

 

Belangrijkste kenmerken:

 

  • Periodieke controle: 100%

  • Overige behandelingen: 75%

  • Vergoeding van € 250, € 500 of € 1000

Salland zorgverzekering vergelijken

Bereken je premie voor 2024 op Socialzorg. Vergelijk je Salland zorgverzekering 2024 op basis van jouw persoonlijke situatie. Het kost je slechts enkele minuten om erachter te komen hoeveel jij kunt besparen op je zorgpremie. Onze beste zorgvergelijker 2024 heeft enorm veel mogelijkheden voor een optimale vergelijking. Uiteraard zijn alle zorgverzekeringen van Salland meegenomen in de vergelijking.

4.5/5 – (6 stemmen)