Wilt u een goedkope zorgverzekering? Vergelijk makkelijk en snel online. Lees meer

anderzorg-zorgverzekering

Anderzorg zorgverzekering 2023

Zorgverzekeraar Anderzorg heeft een combinatie- en naturapolis zorgverzekering in 2023. De zorgverzekering van Anderzorg is verkrijgbaar vanaf € 88,50 per maand.

Zorgverzekering Anderzorg in 2023

Per 2023 kun je kiezen uit de zorgverzekering Anderzorg Basis of Anderzorg Compact. Een ideale zorgverzekering voor mensen die geen problemen hebben met alle zorgzaken online via Mijn Anderzorg te regelen.

Kies je eigen risico

Anderzorg basisverzekering 2023

zorgverzekering-anderzorgDe zorgverzekering van Anderzorg komt in 2 varianten. Het gaat om een zogenaamde ‘combinatiepolis‘ en ‘naturapolis‘. Beide zorgverzekeringen bieden een ruime vergoeding voor alle noodzakelijke zorg in binnen- en buitenland. Kies jij voor een Naturapolis? Dan heb je een beperkte vrije zorgkeuze in 2023 en kun je kiezen uit 5 aanvullende zorgverzekering. De iets duurdere combinatiepolis is een combinatie tussen een restitutie- en naturapolis. Met deze basisverzekering van Anderzorg kun je kiezen uit 3 aanvullende zorgverzekering per 2023. 

Anderzorg aanvullende zorgverzekering 2023

Zorgverzekeraar Anderzorg biedt ruime aanvullende vergoedingen in 2023. Zo kun je met modules vergoedingen krijgen voor fysiotherapie, tandarts en kraamzorg. Bezoek de website van Anderzorg om alle vergoedingen die verkrijgbaar zijn per 2023 te bekijken. In het Anderzorg zorgverzekering 2023 overzicht hierboven tonen wij de meest gekozen vergoedingen en de bijbehorden premies.

Fysiotherapie Anderzorg 2023

Helaas worden fysiotherapie behandelingen per 2023 niet vergoed vanuit de basisverzekering. Om deze kosten niet volledig te dragen zou je kunnen overwegen om een fysiotherapie module te nemen. Bij Anderzorg kun je de zorgverzekering namelijk uitbreiden met de ‘fysiotherapie’ verzekering. Hiermee krijg je namelijk 4 fysiotherapie behandelingen vergoed per kalenderjaar. 

Tandartsverzekering Anderzorg

Wil je je ook verzekeren voor de tandarts? Bij Anderzorg kun je de Tandarts en tandheelkunde toevoegen aan de basisverzekering van Anderzorg. Voor een extra premie per maand ontvang je vergoedingen voor de tandarts in 2023. De tandartsvergoedingen van Anderzorg zijn altijd maximaal 75 procent van de rekening. De overige 25% zullen voor eigen rekening zijn. Per kalenderjaar ontvang je maximaal € 250 of € 500 voor de tandarts.

Premie Anderzorg in 2023

Ieder jaar veranderen de zorgpremies bij alle zorgverzekeraars in Nederland. De premie van Anderzorg is ook dit jaar helaas iets gestegen. Hierdoor is het verstandig om zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Op Socialzorg.nl helpen wij je graag verder met het vergelijken van de zorgverzekeringen. Met behulp van onze zorgvergelijker 2023 kun jij eenvoudig en onafhankelijk de premies vergelijken. Om direct de Anderzorg premie 2023 te berekenen verwijzen wij je graag door naar de site van Anderzorg.

4.7/5 – (26 stemmen)