Just zorgverzekering 2022

De Just zorgverzekering in 2022 bestaat weer uit slechts 3 pakketten.  Het basispakket, een aanvullende verzekering en een zorgverzekering voor tandzorg. Met een zorgverzekering van Just ben je prima gedekt voor in het nieuwe jaar.

alles over just 2022 zorgverzekering

€ 111,70 p/m

Basisverzekering

alles over just 2022 zorgverzekering

€ 3,00 p/m

Aanvullend

alles over just 2022 zorgverzekering

€ 6,50 p/m

Tandarts

Zorgverzekering Just 2022

De Just zorgverzekering 2022: alles wat je moet weten over de zorgverzekering van Just lees je hier. Zorgverzekeraar Just is een online verzekeringslabel van CZ.

 

In 2022 heeft Just opnieuw een prima zorgverzekering voor mensen die niet een uitgebreide polis nodig zijn. Mocht je toch extra vergoedingen en zekerheid willen zijn er ook zeker mogelijkheden bij verzekeraar Just.

 

Op deze pagina lees je onder andere alles over de Just zorgverzekering 2022 Just premie en aanvullende vergoedingen.

Tot wel € 264 korting per jaar!

Vrijwillig eigen risico verhogen in 2022? Je gaat een flinke korting krijgen van zorgverzekeraar Just. Betaal jij de zorgpremie in 2022 in 1x voor het hele jaar? Ontvang een extra korting van 2% op je premie. 

Aanvullende zorgverzekering 2022 Just

Zorgverzekeraar Just maakt je leven een stuk makkelijker. In 2022 heeft Just namelijk 1 aanvullende verzekering in het assortiment. Module Just Live kost je enkele euro’s per maand en geeft je recht op de volgende vergoedingen:

 

 • 4 x fysiotherapie
 • 16 x fysio na ongeval
 • 100% werelddekking
 • 10.000 mondzorg vergoeding na ongeval

Bezoek de website van Just om direct alle vergoedingen te bekijken. Je bent niet verplicht in 2022 om een aanvullende zorgverzekering te hebben. Echter voor een betaalbare premie in 2022 krijg jij net even die extra zekerheid.

Overstappen naar Just

Just is beste zorgverzekering 2022 voor jou? Klik dan op de bereken je premie knop aan de rechterkant. Wij verwijzen je direct door naar de verzekeraar voor het afsluiten van de Just zorgverzekering. 

Vanaf 12 november is het mogelijk om een overstap te maken naar Just. Je huidige (oude) zorgpolis zal dan worden stopgezet, dit regelt Just voor jou. Tot eind december heb je de tijd om te overstappen naar zorgverzekeraar Just. 

Just basisverzekering

Aankomend jaar (2022) is de zorgverzekering van Just een Naturapolis. Je hebt dus een beperkte vrije zorgkeuze, maar kunt terecht bij een flink aan zorgverleners. 


Vanuit de Just zorgverzekering basis heb je recht op alle noodzakelijke zorg. Zo kun je naar je huisarts gaan en je mag in 2022 volledig zelf bepalen naar welk ziekenhuis je wilt gaan. 

Wat vergoed het basispakket in 2022?

De overheid bepaalt de inhoud van het basispakket en is dus gelijk bij iedere zorgverzekeraar. Zorgverzekeraar Just bepaalt zelf wat de maandelijkse zorgpremie is voor hun zorgverzekering. Maar wat zit er eigenlijk in de basispolis?

 

 • Huisarts
 • Ziekenhuis
 • Spoedzorg
 • Medicijnen
 • Ambulancevervoer
 • Kraamzorg en verloskundige zorg
 • Psycholoog
 • Wijkverpleging
 • Fysiotherapie bij chronische aandoeningen
 • Tandarts + fysio voor kinderen tot 18 jaar

Zorgpremie JUST afgelopen jaren:

JaarNatura
2019€ 113,20
2020€ 107,95
2021€ 111,70

Zorgverzekering Just vergelijken

Niet zeker of de Just zorgverzekering van 2022 het beste bij je past? Gebruik (vrijblijvend) onze zorgvergelijker en vergelijk zorgverzekeraar JUST en haar verzekeringen. Binnen enkele minuten vergelijk je het aanbod bet andere zorgverzekeraars in Nederland. 

Hoe werkt het?

Met behulp van filters kan je precies aangeven waar je nieuwe zorgverzekering aan moet voldoen. Geef bijvoorbeeld aan dat je een restutitutiepolis wilt afsluiten met een volledige vrije zorgkeuze. Vervolgens zal de vergelijking uitsluitend worden gebasseerd op de door jouw ingevulde criteria. 

Zoektermenen

Zorgverzekeraar just, just zorgverzekering 2022, just premie 2022, vergoedingen just, zorgverzekering just vergelijken.