Wilt u een goedkope zorgverzekering? Vergelijk makkelijk en snel online. Lees meer

Zorgvergelijker 2023

Vergelijk je zorgverzekering onafhankelijk in de beste zorgvergelijker van 2023.

Met behulp van onze zorgvergelijker 2023 vergelijk je zorgverzekeringen op basis van jouw persoonlijke situatie.

Team Socialzorg.nl

De beste zorgvergelijker van 2023

Vergelijk zorgverzekeringen van Zilveren Kruis, ZieZo, Anderzorg en De Friesland in de zorgvergelijker 2023 van Socialzorg.nl.

Kies je eigen risico

Hoe werkt de zorgvergelijker?

Bij Socialzorg vergelijk je zorgverzekering in vijf simpele stappen. Check direct welke zorgverzekering in 2023 het beste bij jou past. Socialzorg biedt een handige Zorgvergelijker, als alternatief voor Independer en Zorgkiezer. Deze vergelijkingssites helpen je met extra vergelijken.

1e stap

Vul je geboortedatum in en start de vergelijking.

2e stap

Selecteer zorgkeuze en eigen risico

3e stap

Selecteer aanvullende dekkingen

4e stap

Vergelijk zorgverzekeringen op prijs en dekking

5e stap

Kies jouw nieuwe zorgverzekering 2023!

Ik vergelijk mijn zorgverzekering onafhankelijk bij Socialzorg!

zorgverzekering zorgvergelijker 2022

Basisverzekering 2023 zorgvergelijker

Met behulp van de zorgvergelijker (2023) kun jij opzoek naar een nieuwe basisverzekering. Soms heb je gewoon geen behoefte aan een dure, uitgebreide zorgverzekering. Verwacht jij in 2023 weinig tot geen zorgkosten? Dan zou het basispakket wellicht voldoende zijn voor het nieuwe jaar. 


In de
zorgvergelijker hierboven voor 2023 kun jij aan de slag om je basispakket te vergelijken. Vergelijk de grootste zorgverzekeraars op basis van jouw zorgbehoeften. Door de filters maak je het zorgverzekering vergelijken persoonlijke en op maat. Meer weten over een bepaalde zorgpolis? Wij verwijzen je door naar de verzekeraar om de in´s en out´s te lezen over desbetreffende zorgverzekering.

Zorgvergelijker aanvullende zorgverzekering

Het leven staat soms voor verassingen. Misschien is jouw persoonlijke situatie veranderd en heb je behoefte aan extra zorg. Het is dan belangrijk om een passende zorgverzekering te hebben in 2023. In de zorgvergelijker van 2023 kun jij naast het basispakket ook aanvullende verzekeringen vergelijken. 

 

Geef aan hoeveel fysiotherapie behandelingen jij wilt hebben in 2023, laat de vergelijker weten hoe hoog de alternatieve geneeswijzen vergoeding moet zijn. Door een uitgebreide vergelijking zorgverzekeringen te maken in de zorgvergelijker 2023 kun jij een betere polis vinden.  Ieder jaar zou je eigenlijk je zorgverzekering moeten vergelijken. Het aanbod is enorm, neem daarom vooral je tijd voor het vinden van een andere zorgverzekering voor 2023.

Wat je moet weten over de aanvullende verzekering

Je bent in 2023 niet verplicht om een aanvullende verzekering te hebben. Voor vergoedingen vanuit een aanvullende module betaal je geen eigen risico. Veel Nederlanders hebben onnodig een aanvullende verzekering terwijl de vergoedingen niet benut worden. Vraag jij jezelf af of een aanvullende zorgverzekekering nodig is voor 2023? Raadpleeg dan nze zorgvergelijker 2023 of contacteer je zorgverzekeraar.

Top 3 uit onze beste zorgvergelijker 2023

€ 108,25 per maand
€ 129,45 per maand
€ 113,25 per maand