OHRA zorgverzekering 2022

OHRA: bepaal volledig zelf in 2022 naar welke arts, therapeut of zorgverlener je gaat. Klopt! Met de OHRA zorgverzekering van 2022 heb je een volledige vrije zorgkeuze. De verzekeraar kijkt niet of er afspraken zijn gemaakt met de zorgverleners. Dit is natuurlijk voor de meeste mensen een wens, maar past de zorgverzekering van Ohra ook bij jou? 

 

Op deze pagina lees je alles over de basis-, aanvullende- en tandartsverzekeringen van zorgverzekeraar Ohra. Ontdek of het overstappen naar Ohra jou iets gaat opleveren. Hieronder gaan we direct van start met de meest actuele premies (2022) van de zorgverzekeraar. Wil je meer weten over de zorgpolis? Wij Klik dan op bekijken zodat wij jou doorsturen naar Ohra. 

Premie overzicht OHRA 2022

€ 129,45
vanaf € 6,25
vanaf € 10,65

Zorgverzekering OHRA

De OHRA zorgverzekering 2022: alles wat je moet weten over zorgverzekeraar OHRA en de zorgverzekering van 2022. Grote kans dat ook jij opzoek bent naar een andere of goedkopere zorgverzekering. De premie in 2022 is opnieuw gestegen en het is dus aantrekkelijk om een andere polis te kiezen. 

Wij hebben de zorgverzekering van OHRA 2022 alvast voor je uitgezocht. Bekijk op deze pagina de OHRA premie 2022, vergoedingen en de voor- en nadelen van de verzekeraar.

Ieder jaar veranderd je ziektekostenverzekering. Zo verwachten wij dat de inhoud van het basispakket opnieuw uitgebreid gaat worden met een aantal behandelingen. Om erachter te komen of de OHRA zorgverzekering 2022 het beste bij je past is het belangrijk om je goed te laten informeren. 

Basisverzekering OHRA 2022

zorgverzekeraar ohra 2022Zorgverzekeraar OHRA heeft in 2022 opnieuw een vrije zorgkeuze zorgverleners basisverzekering. Als jij hier waarde aan hecht zou de OHRA restitutiepolis wellicht de ideale zorgverzekering zijn in 2022. De maandelijkse premies voor een restitutie-zorgverzekering is hoger dan de reguliere verzekering. Toch zijn er genoeg consumenten die het enorm belangrijk vinden om zelf te mogen bepalen naar welke zorgaanbieder ze gaan in 2022.

 

Het klinkt ingewikkeld maar in de praktijk geeft de restitutiepolis van OHRA in 2022 een hoop vrijheid. Andere zorgverzekeringen zoals een naturapolis krijg je te maken met een maximale vergoeding voor niet-gecontracteerde zorg. Niet OHRA maar jij mag bepalen naar welke zorgverlener je gaat in het nieuwe jaar zonder dat je zorgen moet maken over de gemaakte kosten.

Aanvullende zorgverzekering OHRA 2022

Verwacht jij in 2022 extra behandelingen/zorgkosten? Kijk dan of een aanvullende zorgverzekering bij OHRA een optie is. Er zijn namelijk verschillende modules verkrijgbaar die je extra zekerheid geven in 2022. Je gaat een extra premie per maand betalen in ruil voor aanvullende vergoedingen met de OHRA aanvullend.

De OHRA zorgverzekering 2022 is uit te breiden met vier aanvullende zorgverzekeringen. Vergoedingen voor onder andere fysiotherapie, alternatieve zorg en anticonceptie zijn verkrijgbaar. In ieder pakket zit standaard 9 fysiotherapie behandelingen.

Je bent niet verplicht om je aanvullend te verzekeren. Vanaf 18 jaar is in Nederland alleen het basispakket een must. Toch kiezen veel Nederlanders ervoor om een aanvullende zorgverzekering in 2022 te hebben. Met name is het slim om je te verzekeren voor onverwachtse kosten, tenzij je deze volledig zelf wilt of kunt betalen.

Tandartsverzekering OHRA 2022

Kosten die voortkomen uit een behandeling bij de tandarts zijn voor eigen rekening in 2022. Tandheelkundige zorg valt namelijk buiten het basispakket. Alleen kinderen tot 18 jaar hebben recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering in 2022. Het is mogelijk om de zorgverzekering OHRA 2022 uit te breiden met een tand module. Extra vergoedingen voor de vaak dure rekeningen van de tandarts.

In 2022 heeft OHRA drie tandartsverzekeringen in het assortiment. Voor een relatief laag bedrag per maand heb jij recht op een vergoeding van maar liefst € 250,- per jaar! Verwacht jij grote ingrepen in 2022? Dan zou je de wat uitgebreidere tandartsverzekering van OHRA kunnen afsluiten.

De goedkoopste aanvullende tand verzekering bij OHRA heet Tand Sterk. Met deze module krijg je een 75% vergoeding voor de behandeling bij je tandarts. De overige twee pakketten komen met een volledige 100% vergoeding in 2022. Meer weten? Wij verwijzen je door naar Zorgverzekeraar OHRA om alle informatie nog eens rustig door te nemen.

Mijn OHRA in 2022

Wanneer jij op dit moment een zorgverzekering bij OHRA hebt lopen krijg je binnekort je nieuwe polis thuisgestuurd. Hierin staat beschreven welke premie je gaat betalen voor 2022 en welke voorwaarden er gelden voor de vergoedingen.

 

Twijfel je of de zorgverzekering van OHRA in 2022 het beste bij je past? Ga dan de OHRA verzekering vergelijken. Op Socialzorg,nl is het mogelijk om zowel de OHRA basisverzekering als de OHRA aanvullend en OHRA tandartsverzekering te vergelijken. 

OHRA zorgverzekering vergelijken 2022

Je weet nu exact wat de OHRA zorgverzekering 2022 te bieden heeft. Hoe hoog de OHRA premie zal zijn in 2022 en wat de voor- en nadelen zijn van de zorgverzekeraar. De volgende stap is om je zorgverzekering te vergelijken. Via Socialzorg.nl kan je dit doen met de Zorgvergelijker 2022. Eenvoudig, compleet en geheel vrijblijvend de zorgverzekering van OHRA 2022 vergelijken.

Bereken je liever je premie bij OHRA zelf? Wij verwijzen je met liefde door naar de verzekeraar om je nieuwe polis aan te vragen. Let op: het afsluiten van een andere/goedkopere zorgverzekering doe je ten alle tijden gewoon bij de zorgverzekeraar. 

Zet de zorgwekker

Ontvang als eerste alle nieuwe zorgpremies per e-mail

Inhoudsopgave
Ga direct naar:
Vanaf € 113,00
Vanaf € 123,45
Vanaf €110,50
Vanaf €110,90