ONVZ Zorgverzekering 2025

ONVZ zorgverzekering 2025

De zorgverzekering van ONVZ in 2025 is weer van hoge kwaliteit. Ervaar de goede service en de ruime zorgkeuze. Premie vanaf € 124,90.

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
245,97
Zorgkeuze
ruim
Budget zorgverzekering van ONVZ
  • Gratis tandongevallen-verzekering
  • Bellen is niet mogelijk
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
245,97
Zorgkeuze
ruim
Budget zorgverzekering van ONVZ
  • Gratis tandongevallen-verzekering
  • Bellen is niet mogelijk

Zorgverzekering van ONVZ

Kies je voor een zorgverzekering van ONVZ, dan kies je voor een eersteklas zorgverzekering. De service wordt omschreven als excellent en zeker het persoonlijke advies wordt door de klanten bijzonder gewaardeerd. Wat verder opvalt zijn de ruime vergoedingen die door ONVZ aangeboden worden.

ONVZ zorgpremie 2025

JaarNaturaRestitutieCombinatie
2020€ 133,00
2021€ 134,50
2022€ 134,50
2023

Basisverzekering ONVZ

Kies je voor de basisverzekering van de ONVZ zorgverzekering 2025, dan is alles gewoon goed geregeld. Kies je voor deze basisverzekering, dan kun je altijd het eigen risico verhogen om zo de maandelijkse premie nog enigszins naar beneden te krijgen. Binnen de basisverzekering van ONVZ valt ook chronische fysiotherapie vanaf het 21e levensjaar, geneesmiddelen en ook generalistische basis GGZ zorg. Natuurlijk vallen ook de meeste hulpmiddelen binnen de basisverzekering van ONVZ, al betaal je dan vaak wel een eigen bijdrage. 

Aanvullende zorgverzekering ONVZ 2025

Wat betreft aanvullende zorgverzekeringen heeft ONVZ je behoorlijk wat te bieden. Er zijn namelijk precies vier aanvullende modules voor je beschikbaar.

Startfit

Kies je voor deze aanvullende verzekering, dan heb je recht op tien behandelingen bij de fysiotherapeut en krijg je elke jaar een medische check-up. Bovendien is 100 euro per jaar beschikbaar voor alternatieve zorg. 

Benfit

Kies je voor deze aanvullende verzekering, dan kun je zestien keer naar de fysiotherapeut en staat een vergoeding van 75 euro voor brillen en lenzen. Bovendien is er 350 euro beschikbaar vanuit deze verzekering voor alternatieve zorg.

Optifit

Kies je voor deze aanvullende verzekering, dan kun je liefst dertig keer naar de fysiotherapeut. Er is verder een vergoeding voor orthodontie voor kinderen vanuit deze verzekering beschikbaar en bovendien staat er een bedrag van 550 euro voor alternatieve zorg.

Topfit

Bij deze aanvullende verzekering kun je vijftig keer voor een behandeling naar de fysiotherapeut, is orthodontie verzekerd en staat een bedrag van duizend euro voor alternatieve zorg. 

ONVZ tandartsverzekering 2025

ONVZ heeft ook als het gaat om de tandartsverzekering behoorlijk wat te bieden. Er zijn namelijk vier verschillende modules beschikbaar. Dit zijn Tandfit Preventief, Tandfit A, Tandfit B en Tandfit C. Van dit kwartet geldt Tandfit C als de duurste aanvullende tandartsverzekering. Kies je hiervoor, dan is tandheelkundige zorg tot een bedrag van 1250 euro verzekerd en staat er een vergoeding voor ongevallen tot een maximaal bedrag van vijfduizend euro. 

Andere ONVZ vergoedingen

Kies je voor de ONVZ zorgverzekering 2025, dan kun je ook nog eens gebruik maken van een collectiviteitskorting. Je kunt dan rekenen op 7 procent ledencollectief korting. Ook als je werkgever een collectieve verzekering heeft bij ONVZ en als je ZZP’er of MKB’er bent kun je bij ONVZ rekenen op extra kortingen.

Check altijd Socialzorg.nl

Als jij altijd de voor jou beste zorgverzekering af wilt sluiten, dan is het verstandig om eerst altijd Socialzorg.nl te raadplegen. Hier lees je namelijk alles over de zorgverzekering en kun je nader kennismaken met alleen de beste zorgverzekeraars. Deze zorgverzekeraars kun je hier vervolgens prima met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken voor een zorgverzekering die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.9/5 – (20 stemmen)