zorgenzekerheid-2024

Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2025

Ontdek wat Zorg en Zekerheid te bieden heeft in 2025

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
236,27
Zorgkeuze
ruim
Extra korting bij jaarbetaling
  • Declaraties snel uitbetaald
  • Veel aanvullende verzekeringen mogelijk
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
236,27
Zorgkeuze
ruim
Extra korting bij jaarbetaling
  • Declaraties snel uitbetaald
  • Veel aanvullende verzekeringen mogelijk

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid

Per 2025 zijn er opnieuw 3  zorgverzekeringen verkrijgbaar bij Zorg en Zekerheid. Je hebt de keuze uit een internet polis, reguliere naturapolis en een combinatiepolis.

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Steeds meer mensen in Nederland kiezen voor een Zorg en Zekerheid zorgverzekering. Wij verwachten dat in 2025 opnieuw een flink aantal consumenten een overstap maken naar de zorgverzekeraar. Waarom? De Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2025 is namelijk wel betaalbaar.

 

Op deze pagina bespreken wij alles over Zorg en Zekerheid. Check direct de meest actuele premies voor 2025 en de belangrijkste vergoedingen.

 

Wist je dat de zorgverzekering van Zorg en Zekerheid in drie varianten komt? Ongeacht wat je persoonlijke situatie is, een passende verzekering bij verzekeraar Zorg en Zekerheid is mogelijk.

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid 2025

Iedereen vanaf 18 jaar heeft een basisverzekering nodig. Dit is in Nederland een verplichte zorgverzekering. de inhoud (vergoedingen) vanuit het basispakket zijn gelijk bij iedere zorgverzekeraar. De maandelijkse premie en vrije zorgkeuze zorgverleners verschilt wel tussen de polissen. Zorg en Zekerheid heeft in 2025 drie verschillende basisverzekeringen. 

 

Je hebt de keuze uit een online naturapolis, een reguliere naturapolis en een restitutiepolis bij Zorg en Zekerheid. Het is belangrijk om jezelf af te vragen hoe belangrijk een vrije zorgkeuze is.

 

Wanneer je niet zeker bent of jouw gewenste zorgaanbieder is aangesloten bij Zorg en Zekerheid kun je dit uitzoeken. Met behulp van de Zorg en Zekerheid Zorgzoeker kan je precies nagaan wie wel of niet gecontracteerd is. 

zorg en zekerheid
De Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2025

Aanvullende verzekering Zorg en Zekerheid

Uiteraard mag de aanvullende zorgverzekering niet missen bij Zorg en Zekerheid. De verzekeraar houdt het overzichtelijk, er zijn namelijk maar drie standaard modules verkrijgbaar in 2025. Ook zijn er nog in totaal 4 pakketten verkrijgbaar gebasseerd op jouw situatie.

 

Met de AV-Gemak Regio is het mogelijk om voor een relatief lage premie aanvullende vergoedingen te ontvangen. Echter is deze module alleen verkrijgbaar in de Zorg en Zekerheid ‘Regio’. Check je postcode op de website van de zorgverzekeraar of het verkrijgbaar is voor jou. 

 

Zorg en Zekerheid onderscheidt zich redelijk ten opzichte van andere verzekeraars. De aanvullende verzekering komt namelijk met een vergoeding voor de tandarts. Er zijn vergoedingen verkrijgbaar voor onder andere fyiotherapie, brillen en lenzen en anticonceptiva vanaf 21 jaar. 

Zorg en Zekerheid tandartsverzekering 2025

Vergoedingen voor de tandarts zijn ruim aanwezig bij de zorgverzekeraar. Er is niet een losse tandartsverzekering verkrijgbaar maar een bundel aan vergoedingen. In de vier aanvullende modules zitten vergoedingen voor de tandarts inbegrepen. 

 

Hoe weet ik of een tandarts vergoeding nodig is? Wij raden onze bezoekers altijd aan om te kijken naar het afgelopen jaar. Hoeveel kosten zijn er gemaakt bij de tandarts? Komen deze kosten terug in 2025? Raadpleeg eventueel je tandarts om de kosten te bespreken voor het nieuwe jaar. Ongeacht je situatie een passende Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2025 is af te sluiten!

Vergelijk de Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Wil je weten of er een betere zorgverzekering verkrijgbaar is dan bij Z&Z? Vergelijk je zorgverzekering via Socialzorg. In enkele minuten weet jij precies of het bijvoorbeeld goedkoper kan dan bij je huidige verzekeraar. Ben je opzoek naar specifieke vergoedingen? Raadpleeg de beste zorgvergelijker 2025 en stap over. De zorgverzekering van Zorg en Zekerheid is ook gewoon te vergelijken. 

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
5/5 – (3 stemmen)