vgz-zorgverzekering-2024

VGZ zorgverzekering 2024

VGZ hoort samen met onder andere Achmea en Menzis tot de grootste zorgverzekeraars van het land.

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Zorgverzekering VGZ 2024

zorgverzekeraar vgzZorgverzekeraar VGZ hoort samen met onder andere Achmea en Menzis tot de grootste zorgverzekeraars van het land. Zorgverzekeraar VGZ heeft verschillende zorglabels onder zich die zich op hun eigen manier het aanbod te onderscheiden.

 

Vanaf 2024 gaat hier verandering in brengen. Consumenten die op dit moment een Besured, Promovendum of National Academic zorgverzekering hebben zullen dan automatisch verhuisd worden naar VGZ.

 

Ben jij benieuwd wat de VGZ zorgverzekering in 2024 te bieden heeft? Wij verwachten dat de meeste consumenten tevreden zullen zijn met de basis- aanvullende en tandartsverzekering van de verzekeraar. Lees hieronder verder meer over de zorgverzekering van VGZ.

VGZ basisverzekering 2024

De basisverzekering van VGZ komt in 2024 opnieuw in drie varianten. Het gaat om de zogenaamde natura selectief, reguliere naturapolis en de restitutiepolis.

 

Deze basispakketten zijn vervolgens uit te breiden met een flink aantal aanvullende- en tandartsverzekering.

 

Je bent bij VGZ in 2024 prima verzekerd, naast een goede dekking kun je ook gratis zorgadvies krijgen van de verzekeraar. Sta je op een wachtlijst voor een behandeling? VGZ zal proberen te bemiddelen wanneer je op een wachtlijst geplaatst wordt voor een behandeling bij een specialist. De zorgverzekering van VGZ komt vanaf 2024 opnieuw met een vrij lage zorgpremie.

Aanvullende zorgverzekering VGZ

Je hebt volgend jaar (2024) ruime keuze uit aanvullende zorgverzekeringen bij VGZ. Er zijn in totaal vier modules die je kunt toevoegen aan het basispakket. Voor een extra premie per maand ga je extra zekerheid krijgen voor onverwachtse zorgkosten in het nieuwe jaar.

 

Welke aanvullende verzekering het beste bij jou past hangt af van jouw zorgbehoeften. Vergoedingen voor de fysiotherapeut vallen helaas buiten de vergoeding van het basispakket, je kan met een aanvullende zorgverzekering van VGZ hier wel vergoedingen voor krijgen.

 

Ontdek op de website van VGZ welke aanvullende vergoedingen er verkrijgbaar zijn en wat de uiteindelijke premie hier voor zal zijn.

VGZ tandartsverzekering

Bij VGZ kan je kiezen uit drie tandartsverzekeringen. Kosten die voortkomen uit een behandeling bij de tandarts worden niet vergoed door de basisverzekering. Het grootste gedeelte van de Nederlanders kiezen om aanvullend verzekerd te zijn voor de tandarts.

 

Verwacht jij de nodige kosten in 2024? Dan kan je hier in de meeste gevallen wel een geschikte tandartsverzekering voor afsluiten. De totale vergoeding die je gaat ontvangen van VGZ voor de tandarts hangt van een aantal zaken af. Bereken je premie en bekijk alle vergoedingen bij VGZ.

Zorgverzekeraar VGZ vergelijken

Wil je overstappen van zorgverzekering? Dan is het natuurlijk van groot belang om zorgverzekeringen te vergelijken. Op basis van jouw zorgbehoeften kan je dan aan de slag om een zorgverzekering te kiezen. Ieder jaar stappen ruim 1 miljoen Nederlanders over van zorgverzekeraar. Je kan namelijk behoorlijk besparen op je zorgpremie. Niet alleen een lagere zorgpremie kan een reden zijn om een overstap te maken. Misschien is jouw persoonlijke situatie gewijzigd en heb je meer of juist minder zorg nodig in 2024. Wat je wensen ook zijn, vergelijk de VGZ zorgverzekering 2024 via Socialzorg.nl.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
5/5 – (2 stemmen)