Wilt u een goedkope zorgverzekering? Vergelijk makkelijk en snel online. Lees meer

united consumers zorgverzekering

Unitedconsumers VGZ 2024

Unitedconsumers Vgz heeft een natura- en restitutiepolis in 2024

Vergelijk de IUnitedconsumers VGZ zorgverzekering 2024 onafhankelijk via Socialzorg.nl.

Team Socialzorg.nl

United Consumers VGZ

De United Consumers (VGZ) zorgverzekering is in 2024 een naturapolis of een restitutiepolis. Je hebt dus een beperkte vrije zorgkeuze. Je hebt de keuze uit 3 basispakketen. UC werkt dus samen met VGZ en samen bieden zij verschillende zorgverzekeringen aan.

Kies je eigen risico

United Consumers zorgverzekering 2024

Benieuwd naar de United Consumers zorgverzekering van 2024? Bekijk op deze pagina de premie 2024 van UC en de meest gekozen vergoedingen. United Consumers biedt de zorgverzekering van 2024 aan via VGZ.

 

De basisverzekering van United Consumers en VGZ zijn qua inhoud hetzelfde. De zorgverzekering van UC komt wel met een lagere zorgpremie. Je ontvangt namelijk de hoogste korting op je nieuwe zorgverzekering in 2024. Je bent dus verzekerd voor alle noodzakelijke zorg maar dan alleen voor een betere premie. 

Je ontvangt 5% korting op de basisverzekering en 15% korting op de aanvullende zorgverzekering 2024.

Huidige klanten geven de zorgverzekering van United Consumers gemiddeld een 9. Wat ons betreft zeker een zorgverzekeraar om te overwegen. Bereken je premie op Socialzorg of bezoek UC om je premie te bereken voor 2024.

uc zorgverzekering 2024
De United Consumers zorgverzekering 2024

Unitedconsumers zorgverzekering

Met de UC VGZ zorgverzekering ben je enorm veel keuze uit zorgverleners. De vergoedingen voor niet-gecontracteerde zorg ligt tussen de 70% en 80%. Wanneer jij kiest voor de UC eigen keuze restitutie zorgverzekering ontvang je natuurlijk een volledige vergoeding. De natura UC zorgverzekeringen komen ook met de 100% vergoeding voor aangesloten zorgaanbieders.

 

Met behulp van de Zorgzoeker van UnitedConsumers kan je eenvoudig uitzoeken of je gewenste zorgverlener is aangesloten. Hiervoor dien je wel je postcode en zorgsoort in te vullen. Binnen no-time weet jij of de United Consumers VGZ zorgverzekering iets voor je is. 

Uc VGZ aanvullende zorgverzekering

Wil je een aanvullende zorgverzekering afsluiten bij United Consumers? Ontvang ruime vergoedingen van UC voor onder andere fysiotherapie, opticien en tandarts. In 2024 kan de UC zorgverzekering uitgebreid worden met drie aanvullende modules. 

 

De aanvullende zorgverzekering van UC heet UC ZorgZeker 1, 2 en 3. Je ontvangt bij deze aanvullende verzekering 15% korting. Het is dus slim om je zorgverzekering bij United Consumers af te sluiten in plaats van bij VGZ.

 

Mensen die gebruik willen maken van alternatieve geneeswijzen zijn ook bij UC aan het juiste adres. Zelfs in het kleinste pakket ontvang je hier vergoedingen voor.

VGZ united consumers vergoedingen

Niet alle kosten worden vergoed vanuit je basisverzekering. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een aanvullende verzekering af te sluiten. Bij UC zijn er ruime vergoedingen mogelijk in 2024. Je kunt voor de volgende zorgkosten vergoedingen krijgen bij UC:

 

  • Alternatieve zorg
  • Tandartskosten en Orthodontie
  • Behandelingen bij fysiotherapeut
  • Aanschaf van een bril of contactlenzen
  • Vaccinaties als je gaat reizen
  • Vergoedingen bij zwangerschap
  • Extra zorg en zekerheid in het buitenland

Tandartsverzekering UC

Tandartsverzekering afsluiten? Bij UC kan je je zorgverzekering in 2024 uitbreiden met een tandartspolis. Ontvang in 2024 de maximale vergoeding voor kosten die gemaakt worden bij je tandarts.

 

Er zijn twee tandartsverzekeringen verkrijgbaar bij UC. Het grootste voordeel bij United Consumers is dat je voor de periodieke controles altijd een volledige (100%) vergoeding ontvangt. De hoogste vergoeding voor de tandarts bij het UC bedraagt € 500 per kalenderjaar. 

Vergelijk Unitedconsumers zorgverzekering 2024

Bereken de premie van de UC zorgverzekering 2024 via Socialzorg. Kijk en vergelijk de zorgverzekeringen met elkaar. Het kost slechts enkele minuten om erachter te komen of de zorgverzekering van UC het beste bij je past.

 

In 2024 zijn de premies opnieuw duurder geworden, het zorgverzekering vergelijken is dus opnieuw belangrijk. Vergelijk United Consumers vergoedingen en premies en bespaar maximaal op je premies. 

4.7/5 – (4 stemmen)