ZEKUR zorgverzekering 2025

ZEKUR zorgverzekering 2025

Alle informatie over de zorgverzekering 2025 van ZEKUR. Premie vanaf € 132,30.

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Zorgverzekering van ZEKUR

Kies je voor de ZEKUR zorgverzekering in 2025, dan kies je voor een verzekeraar die een onderdeel is van VGZ. Bij deze verzekeraar is spoedeisende hulp en zijn bevallingen in alle ziekenhuizen verzekerd. Ook kun je altijd naar jouw eigen huisarts en bovendien kun je kiezen uit een aantal interessante aanvullende opties. Met ZEKUR kies je voor een zeer betrouwbare verzekeraar die bovendien lage premies hanteert.

ZEKUR zorgpremie 2025

JaarNaturaRestitutieBudget
2020€ 120,95€ 127,45€ 114,95
2021€ 129,60€ 138,50€ 123,10
2022€ 134,50€ 145,25€ 126,75
2023€ 138,25

Basisverzekering ZEKUR 

Als je besluit om zaken te gaan doen met zorgverzekeraar ZEKUR, dan kun je kiezen uit twee basisverzekeringen. Dit zijn Gewoon ZEKUR en Gewoon ZEKUR Vrij.

Gewoon ZEKUR

Kies je voor deze basisverzekering, dan kun je gewoon altijd naar jouw eigen huisarts. Verder is sprake van 100 procent vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners. Je hebt verder een keuze uit een select aantal gecontracteerde ziekenhuizen. Voorts geldt een vergoeding van 80 procent bij niet-gecontracteerde zorgverleners. 

Gewoon ZEKUR Vrij

Bij deze basisverzekering van ZEKUR heb je vrije keuze voor een zorgverlener. Er geldt 100 procent vergoeding ook als er geen contract is met een bepaalde zorgverlener, dit met uitzondering van GGZ en wijkverpleging. Van beide basisverzekeringen is deze basisverzekering ook de duurste, Bij beide basisverzekeringen kun je overigens zelf spelen met de hoogte va het eigen risico zodat de maandelijkse premie naar beneden gebracht kan worden. 

Aanvullende zorgverzekering ZEKUR 2025

Je kunt bij ZEKUR kiezen voor de standaard aanvullende verzekering Bij deze verzekering geldt een vergoeding van 75 procent tot een maximaal bedrag van 500 euro. Je kunt twaalf keer naar de fysiotherapeut en er geldt een verzekering voor medische hulp in het buitenland Ook is er een vergoeding voor brillen en lenzen, anticonceptie en verloskunde. Ook is er een vergoeding beschikbaar voor alternatieve zorg. Je kunt bij ZEKUR ook nog kiezen voor een aantal losse aanvullende verzekeringen in de vorm van Tand, Fysio en Buitenland & Reis.ZEKUR tandartsverzekering 2025

Een uitgebreide tandartsverzekering heeft ZEKUR niet. Je kunt wel kiezen voor de lossende aanvullende verzekering Tand. Dan geldt een vergoeding van 75 procent tot een maximaal bedrag tot 250 euro voor regulier behandelingen bij de tandarts.

Check wel altijd eerst Socialzorg.nl

Voor je een zorgverzekering afsluit, doe je er zeer verstandig aan om altijd eerst Socialzorg.nl te raadplegen. Hier lees je alles over de zorgverzekering en maak je geheel vrijblijvend kennis met alleen de beste zorgverzekeraars. Deze verzekeraars kun je hier prima met elkaar vergelijken om zo een zorgverzekering te kiezen die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.9/5 – (20 stemmen)

Zorgverzekering van ZEKUR