Intwente zorgverzekering 2024

inTwente zorgverzekering 2024

Alle informatie over de zorgverzekering 2024 van inTwente

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
231,60
Zorgkeuze
zeer ruim
Klantvriendelijke zorgverzekeraar
  • Lage score op duurzaamheid
  • Niet direct af te sluiten, wel via Independer
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
231,60
Zorgkeuze
zeer ruim
Klantvriendelijke zorgverzekeraar
  • Lage score op duurzaamheid
  • Niet direct af te sluiten, wel via Independer

Zorgverzekering van inTwente

In de zoektocht naar een voor jou goede zorgverzekering zou je kunnen kiezen voor de inTwente zorgverzekering in 2024. inTwente staat bekend om de service en de zeer lage premies die je elke maand betaalt. Bij inTwente wordt iederene geaccepteerd en kun je ‘spelen’ met het eigen risico. Bij inTwente zijn kinderen tot achttien jaar altijd gratis meeverzekerd. 

InTwente zorgpremie 2024

JaarNaturaRestitutieBudget
2020€ 120,95€ 127,45€ 114,95
2021€ 129,60€ 138,50€ 123,10
2022€ 134,50€ 145,25€ 126,75
2023€ 138,25

Basisverzekering inTwente

inTwente heeft één basisverzekering. Zo voorkom je dus keuzestress. Sluit je de basisverzekering bij inTwente af, dan ben je verzekerd voor hulp in het ziekenhuis en voor bezoeken aan de huisarts en medicijnen. Ook zittend ziekenvervoer behoort tot de basisverzekering bij inTwente. Hetzelfde geldt voor medische hulp in het buitenland, zoals bezoeken aan de tandarts en de fysiotherapeut tot achttien jaar ook in deze basisverzekering zitten.

Aanvullende zorgverzekering inTwente 2024

Sluit je een basisverzekering af bij inTwente, dan kun je meteen ook een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Dit zijn AV Compact, AV Standaard, AV Top en AV Student. Van deze aanvullende verzekeringen is AV Top de meest uitgebreide en meteen ook duurste aanvullende verzekering. 

Kies je voor AV Top, de duurste dus, dan ben je verzekerd voor alternatieve geneeswijzen tot een maximaal bedrag van 450 euro. Ook is er bij dit pakket een vergoeding beschikbaar voor brillen en lenzen. Je kunt bovendien 27 keer naar de fysio- of oefentherapeut. Ook de meest voorkomende behandelingen bij de tandarts worden met deze module vergoed. Je kunt ook kiezen voor AV Compact, de meest goedkope module van de aanvullende verzekeringen. Kies je voor AV Compact dan zijn bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen vergoed tot een maximaal bedrag van 250 euro en kun je negen keer naar de fysiotherapeut. 

inTwente tandartsverzekering 2024

inTwente biedt geen speciale tandartsverzekering. Je kunt je echter wel prima verzekeren voor een bezoek aan de tandarts. Bij de aanvullende verzekering AV Standaard ben je bijvoorbeeld verzekerd voor de meest voorkomend ebehandleingen bij de tandarts, iets dta ook bij AV Top het geval is. Bij AV Student geldt een vergoeding voor de tandarts tot een maximaal bedrag van 150 euro per kalenderjaar. 

Check altijd eerst Socialzorg.nl

Het vinden van een goede zorgverzekering is vooral door het overweldigende aanbod soms nog best moeilijk. Daarom is het altijd verstandig om eerst Socialzorg.nl te bezoeken Hier kun je namelijk alles lezen over de zorgverzekering en wat daarmee te maken heeft. Bovendien maak je hier kennis met alleen de beste zorgverzekeraars, die je hier meteen ook goed en snel met elkaar kunt vergelijken. En door te vergelijken weet je zeker dat jij een zorgverzekering afsluit die echt bij je past.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.9/5 – (20 stemmen)