ASR zorgverzekering 2025

ASR zorgverzekering 2025

Alle informatie over de zorgverzekering 2025 van ASR

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Zorgverzekering van ASR

Kies je voor de ASR zorgverzekering in 2025, dan kies je voor een van de meest duurzame zorgverzekeraars van ons land. Met verschillende gezondheidsprogramma’s ben je zo fitter en gezonder en kies je voor ASR dan valt op dat jij als klant erg veel keuzevrijheid hebt. Overigens biedt ASR meer aan dan alleen een zorgverzekering.

ASR zorgpremie 2025

JaarNaturaRestitutieBudget
2020€ 120,95€ 127,45€ 114,95
2021€ 129,60€ 138,50€ 123,10
2022€ 134,50€ 145,25€ 126,75
2023€ 138,25

Basisverzekering ASR

Wil je een basisverzekering afsluiten bij ASR, dan kun je kiezen uit twee varianten. We stellen die hier nader aan je voor

Ruime Keuze

 

Kies je voor deze basisverzekering van ASR, dan kies je voor een zeer scherp geprijsde naturapolis met vrije keuze voor ziekenhuizen en huisartsen. Bij deze optie heb je de keuze uit meer dan 40.000 gecontracteerde zorgverleners. Zorgverleners met een contract worden voor 100 procent, niet-gecontracteerde zorgverleners voor maximaal 85 procent. 

Eigen Keuze

Kies je Voor Eigen Keuze, dan kies je zelf naar welke zorgverlener je wilt gaan. Zowel zorgverleners met als zonder contract worden voor 100 procent vergoed. Uiteraard is Eigen Keuze de duurste van de twee basisverzekeringen.

Aanvullende zorgverzekering ASR 2025

De meeste mensen die een basisverzekering afsluiten bij ASR besluiten er ook een aanvullende verzekering bij te nemen. Bij ASR kun je kiezen uit drie aanvullende verzekeringen in de vorm van Start, Extra en Uitgebreid. Wil je de meest uitgebreide aanvullende verzekering, dan kies je voor Uitgebreid. Kies je voor deze module, dan heb je onder meer recht op 21 behandelingen bij de fysiotherapeut en is 200 euro per twee jaar beschikbaar voor een bril. Voor contactlenzen geldt een vergoeding van 100 euro per jaar. Voor alternatieve geneeswijzen geldt een maximale dagvergoeding van 45 euro tot een maximumbedrag van 500 euro per jaar, terwijl een kraampakket volledig vergoed wordt. Ook vervangende mantelzorg is bij deze module volledig vergoed. 

ASR tandartsverzekering 2025

Zoals het een goede zorgverzekeraar betaamt, heeft ASR natuurlijk ook een tandartsverzekering beschikbaar. Het is best verstandig om dit af te sluiten in de wetenschap dat de kosten voor de tandarts na je achttiende levensjaar niet meer door de basisverzekering vergoed worden. Wat betreft de tandartsverzekering heeft ASR je drie opties te bieden: Start, Extra en Uitgebreid. Bij deze laatste optie geldt een vergoeding voor alle behandelingen samen tot een maximumbedrag van 750 euro per jaar. Preventieve, diagnostische en eenvoudige behandelingen worden voor 100 procent vergoed. Voor uitgebreide behandelingen geldt een vergoeding van 75 procent. 

Check altijd eerst Socialzorg.nl

Het valt nog niet mee om de voor jou beste zorgverzekering te vinden. Dat heeft vooral te maken met het feit dat er gewoon heel erg veel aanbod is. Om een goede keuze te maken doe je er altijd verstandig aan om eerst Socialzorg.nl te raadplegen. Hier lees je niet alleen alles over de zorgverzekering, je kunt er ook kennismaken met de beste zorgverzekeraars. Die verzekeraars kun je hier vervolgens goed met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken

 

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.9/5 – (20 stemmen)