Studenten Goed Verzekerd Zorgverzekering 2025

Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering 2025

Alle informatie over de zorgverzekering 2025 van Studenten Goed Verzekerd

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Zorgverzekering van Studenten Goed Verzekerd

Kies je voor de Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering 2025, dan  kies je voor dé studenten zorgverzekering. Het is een verzekering voor en door studenten. Je krijgt te maken met een goedkope maar toch zeer uitgebreide premie. Bovendien heb je keuze uit drie basisverzekeringen en liefst vier aanvullende verzekeringen.

Studenten Goed Verzekerd zorgpremie 2025

JaarNaturaRestitutieBudget
2020
2021
2022€ 124,88€ 117,28
2023€ 138,95€ 152,75€ 131,95

Basisverzekering Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering

Kies je voor de Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering 2025, dan kun je kiezen uit liefst drie verschillende basisverzekeringen. Je kunt bij deze drie basisverzekeringen spelen met het eigen risico om de maandelijkse premie naar beneden te brengen.

Basis Budget

Kies je voor Basis Budget, dan wordt 100 procent vergoed bij een beperkt aantal geselecteerde ziekenhuizen en alle zorgverleners met een contract. Bovendien geldt een vergoeding van 75 procent van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij zorgverleners zonder contract.

Basis Zeker

Bij deze basisverzekering krijg je 100 procent vergoeding bij alle gecontracteerde ziekenhuizen en alle zorgverleners met een contract. Ook is er een vergoeding van 75 procent van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij ziekenhuizen en zorgverleners zonder contract.

Basis Exclusief

Wanneer je kiest voor deze basisverzekering, dan is er een 100 procent vergoeding bij alle ziekenhuizen en alle zorgverleners met een contract. Er is eveneens een 100 procent vergoeding van het marktconform of wettelijk tarief bij zorgverleners zonder contract.

Aanvullende zorgverzekering Studenten Goed Verzekerd 2025

Als jij kiest voor de Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering 2025, dan kun jij je op vier verschillende manieren aanvullend verzekeren. Je kunt kiezen voor 1 ster, 2 sterren, voor 3 sterren en voor een 4 sterren aanvullende verzekering. Van deze aanvullende verzekeringen is de 4 sterren aanvullende verzekering de meest uitgebreide. Kies je namelijk voor deze aanvullende verzekering, dan heb je recht op 36 behandelingen bij de fysiotherapeut, ben je voor 100 procent verzekerd voor spoedeisende zorg in het buitenland, ben je per drie jaar voor maximaal 300 euro verzekeren voor brillen en lenzen en is 40 euro per dag beschikbaar voor alternatieve zorg tot een maximum van 650 euro.

Studenten Goed Verzekerd tandartsverzekering 2025

Ook op het gebied van een tandartsverzekering heeft Studenten Goed Verzekerd de zaken prima voor elkaar. Er zijn namelijk liefst vijf verzekeringen beschikbaar: Basis, 1 ster, 2 sterren, 3 sterren en 4 sterren. De tandartsverzekering met 4 sterren is het meest uitgebreid. Kies je voor deze tandartsverzekering, dan is een consult voor 100 procent vergoed en mondhygiëne voor 75 procent vergoed. Ook vullingen, verdovingen en kiezen worden voor 75 procent vergoed bij deze module. Bij ongevallen ben je verzekerd voor een bedrag van tweeduizend euro per ongeval en de maximale vergoeding bij deze verzekering bedraagt 1250 euro per jaar.

Bezoek altijd eerst Socialzorg.nl

Voor je nou voor een bepaalde zorgverzekering kiest, doe je er goed aan om eerst altijd Socialzorg.nl te bezoeken.Hier kun je namelijk alles lezen over de zorgverzekering. Ook kun je hier nader kennismaken met de beste zorgverzekeraars, die je hier meteen ook met elkaar kunt vergelijken. Door verzekeraars met elkaar te vergelijken, weet je zeker dat jij voor een zorgverzekering kiest die echt aansluit bij jouw wensen en eisen.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.9/5 – (21 stemmen)