zorgpremie 2024

Studenten zorgverzekering 2024

Kies de beste studenten zorgverzekering van 2024!

Vergelijk de studenten zorgverzekering online en verlaag direct jouw zorgpremie voor 2024!

Team Socialzorg.nl

Studenten zorgverzekering vergelijken

Als student een andere zorgverzekering kiezen voor 2024? Ontdek de meest gekozen studenten zorgverzekeringen van dit moment. Het leven als student is al duur genoeg, een goedkope studentenpolis is dan natuurlijk meer dan welkom. 

Kies je eigen risico

Zorgverzekering voor studenten

Verwacht jij weinig tot geen zorgkosten het aankomende jaar? Dan is het mogeijk om het eigen risico te verhogen om zo de goedkoopste studenten zorgverzekering te krijgen.

 

Je kunt de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken via onze zorgvergelijker of bekijk hieronder het overzicht.

studenten 2024 zorgverzekeringDe studenten zorgverzekering van 2024: lees alles over de studenten 2024 zorgverzekering en bereken binnen no-time je nieuwe zorgpremie.

 

Volledig vrijblijvend vergelijk je alle studenten verzekeraars met elkaar op basis van jouw persoonlijke situatie.

 

De maandelijkse premies zijn in 2024 opnieuw behoorlijk gestegen. Grote kans dat ook jij in 2024 meer zal moeten gaan betalen voor je huidige studenten-verzekering.

 

Door het zorgverzekering vergelijken zorg jij ervoor dat je maandelijkse zorgkosten laag blijven.

Premie studenten zorgverzekering in 2024

Studenten en jongeren maken vaak weinig gebruik van het zorgstelsel. Verwacht jij als student in 2024 ook niet zoveel zorgkosten? Dan is het slim om te kiezen voor alleen een studenten basisverzekering. Het basispakket biedt namelijk voldoende zorg.

Aanvullende studenten zorgverzekering

Vanaf 21 jaar valt anticonceptiva niet meer binnen je basispolis vergoeding. Ook heb je vanuit het basispakket geen recht op fysiotherapie behandelingen in 2024. Wanneer jij als student hier gebruik van wilt maken is het verstandig je hiervoor te verzekeren. Door een aanvullende zorgverzekering te koppelen aan je basispolis verzeker jij jezelf voor deze extra kosten.

 

Je bent als student niet verplicht je aanvullend te verzekeren. Vanaf 18 jaar is immers alleen de (studenten) basis zorgverzekering verplicht in Nederland. 

Met behulp van onze studenten zorgvergelijker 2024 kun jij binnen 2 minuten je nieuwe premie berekenen. Maak gebruik van de filters om ook aanvullende zorgverzekering vergoedingen 2024 te vergelijken.

Tandartsverzekering afsluiten als student

Geen last van een slecht gebit? Dan zou een tandartsverzekering je alleen maar geld kosten in 2024. Wanneer jij toch de nodige ingrepen verwacht bij de tandarts volgend jaar kun jij je hier voor laten verzekeren.

 

Voor slechts enkele euro´s extra premie per maand kun jij aanzienlijke vergoedingen krijgen van je verzekeraar. Bereken daarom de studenten-zorgverzekering voor tandartskosten!  

Vergelijk de studenten zorgverzekering

Nu alle premies weer bekend zijn gemaakt door de verzekeraar is het tijd om te gaan berekenen hoeveel jij kunt besparen. Studenten die de afgelopen jaren niet zijn overgestapt kunnen tot wel 300 euro op jaarbasis besparen.

 

Vergeet niet dat je ruim 7 weken de tijd hebt voor het vergelijk van de studenten zorgverzekering 2024 en vergoedingen. Neem je tijd, denk goed na en kies de beste zorgverzekering voor studenten die bij jou past.

 

Meer weten over een bepaalde zorgpolis? Wij verwijzen je direct door naar de zorgverzekeraar om alles aan te vragen.

4.9/5 – (39 stemmen)