Aevitae zorgverzekering 2025

Aevitae zorgverzekering 2025

Alle informatie over de zorgverzekering 2025 van Aevitae

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
110,

-

Zorgkeuze
beperkt
Afsluiten via onze partner Independer
  • Lage score op duurzaamheid
  • Niet direct af te sluiten, wel via Independer
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
110,

-

Zorgkeuze
beperkt
Afsluiten via onze partner Independer
  • Lage score op duurzaamheid
  • Niet direct af te sluiten, wel via Independer

Zorgverzekering van Aevitae

In de zoektocht naar een goede zorgverzekering zou je zomaar uit kunnen komen bij Aevitae in 2025. Een ding is zeker; kies je voor deze zorgverzekeraar, dan heb je echt veel te kiezen, bijvoorbeeld uit drie verschillende basisverzekeringen. Ook wat betreft de aanvullende verzekering en de tandartsverzekering is er veel keuze.

Aevitae zorgpremie 2025

JaarNaturaRestitutieBudget
2020€ 120,95€ 127,45€ 114,95
2021€ 129,60€ 138,50€ 123,10
2022€ 134,50€ 145,25€ 126,75
2023€ 138,25

Basisverzekering Aevitae in 2025

Zoals gesteld is Aevitae een zorgverzekeraar met veel keuze. Zo zijn er drie basisverzekeringen beschikbaar die we hier nader aan jou voorstellen. 

Natura Select

Deze naturapolis vergoedt 100 procent bij geselecteerde ziekenhuizen en zorgverleners met wie een contract is afgesloten. Er geldt een vergoeding van 75 procent bij niet-gecontracteerde ziekenhuizen en 70 procent bij niet-gecontracteerde zorgverleners. Kies je voor deze basisverzekering, dan geldt geen omzetplafond.

Natura

Bij de Natura basisverzekering geldt 100 procent vergoeding bij gecontracteerde ziekenhuizen en zorgverleners. Er is nu 80 procent vergoeding bij niet-gecontracteerde zorgverleners. Ook heb je een ruim aanbod aan gecontracteerde zorgaanbieders en ook nu geldt geen omzetplafond.

Restitutie

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een restitutiepolis. Er is nu 100 procent vergoeding bij alle ziekenhuizen in ons land en 100 procent vergoeding bij alle zorgverleners. Je kunt met deze module dus bij alle zorgaanbieder in Nederland terecht. Bij deze polis geldt ook al geen omzetplafond.

Aanvullende zorgverzekering Aevitae 2025

Aevitae probeert het iedereen naar de zin te maken en heeft zoals gesteld veel te kiezen. Dat geldt zeker ook voor de aanvullende verzekering. Je kunt namelijk vier aanvullende pakketten kiezen in de vorm van Prettig, Prima, Populair en Ruim. De meest voordelige aanvullende verzekering is Prettig. Je hebt dan een vergoeding voor zes bezoeken aan de fysiotherapeut en bent verzekerd van spoedeisende zorg in de Verenigde Staten en Canada tot 200 procent van het Nederlands tarief.

De meest uitgebreide aanvullende verzekering is Ruim met 21 behandelingen bij de fysiotherapie en alternatieve zorg tot een maximum bedrag van 550 per jaar. Voor brillen en lenzen geldt een vergoeding van 150 euro per twee jaar. Ook ben je verzekerd voor orthodontie tot achttien jaar: 80 procent tot een bedrag van tweeduizend euro.

Aevitae tandartsverzekering 2025

Kijken we naar de Aevitae tandartsverzekering, dan heb je bij elk pakket dat je kiest alle tandartskosten gedekt tot een maximumbedrag Dit geldt niet voor het bleken van tanden, orthodontie en kosten voor tandtechniek. Je kunt gemakkelijk zelf een maximum te verzekeren bedrag kiezen: 250, 350 of 750 euro per jaar. Kies je voor deze verzekering, dan krijg je nooit te maken met kleine lettertjes. 

Daarom kijk je altijd eerst op Socialzorg.nl

Voor je een definitieve keuze maakt voor een zorgverzekeraar, is het goed om alles te lezen over de zorgverzekering. Dat kan prima hier op Socialzorg.nl. Bovendien lees je hier alles over de beste verzekeraars, die je hier vervolgens ook goed met elkaar kunt vergelijken. En door de verzekeringen goed met elkaar te vergelijken, weet je zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.9/5 – (20 stemmen)