Zo helpen wij samen zorgverzekering Socialzorg

Jij bespaart op je zorgverzekering

Door zorgverzekeringen te vergelijken op Socialzorg.nl bespaar je niet alleen op je eigen portemonnee. Je helpt automatisch ook ondernemers en hun families in ontwikkelingslanden

Zo helpen wij samen

Door zorgverzekeringen te vergelijken op Socialzorg.nl en over te stappen help je automatisch ondernemers en hun families in ontwikkelingslanden. 

1. Vergelijk en stap over op Socialzorg.nl

Op Socialzorg.nl vind je overzichtelijk de beste zorgverzekeringen van Nederland. Vergelijk en stap over op een goedkopere zorgverzekering en bespaar gemakkelijk honderden euro’s. Het gebruik van Socialzorg.nl is gratis. Je betaalt ook geen hogere premie dan als je direct bij de zorgverzekeraar afsluit. Je huidige zorgverzekering wordt automatisch voor je opgezegd. Makkelijk toch?  

2. Wij ontvangen een vergoeding van de zorgverzekeraar

Bij elke nieuwe overstapper ontvangen wij een vergoeding van de zorgverzekeraar als dank voor het aanbrengen van een nieuwe klant. Hiermee kunnen we onze website gratis houden.

3. Wij verstrekken kleine leningen aan ondernemers in ontwikkelingslanden

Een deel van de vergoeding die we ontvangen van de zorgverzekeraars, verstrekken we in kleine leningen (microkredieten) aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden. Deze ondernemers kunnen hier bijvoorbeeld naaimachines, landbouwgereedschap of bouwmaterialen voor kopen. We helpen deze ondernemers in hun levensonderhoud te voorzien en hun dromen te realiseren. Door Socialzorg.nl te gebruiken veranderen we samen het leven van honderden families en maken we de wereld een stukje mooier.

Socialzorg.nl werkt samen met het microfinancieringsplatform Wakibi. Wakibi is een erkend goed doel van het Centraal Bureau Fondsenwerving.

 

Samen helpen we

Wil je ook helpen? Start dan nu met zorgverzekering vergelijken!

4.7/5 – (22 stemmen)

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar