Restitutiepolis 2022

premie restitutiepolis 2022Een restitutiepolis in 2022: wat zijn de voor- en nadelen van een restitutiepolis? welke premie ga ik betalen in 2022 voor een restitutie zorgverzekering? Op deze en andere vragen geven wij jou hier het antwoord. 

De zorgverzekering restitutie is een verzekering die jou een volledige vrije zorgkeuze geeft. Jij mag dus in 2022 zelf bepalen naar welke zorgaanbieder je gaat voor een behandeling. Waar je bij de naturapolis beperkt bent is dit niet het geval met de restitutie verzekering.

Zorgverzekering restitutie

Er zijn weer een aantal zorgverzekeraars in Nederland met een zorgverzekering restitutie in het assortiment. Toch verdijnen steeds meer pure restitutie zorgverzekeringen. Wij hebben de mogelijkheden voor je uitgezocht. Bekijk hier de mogelijkheden van 2022. 

Wat is een restitutiepolis?

In Nederland kennen wij verschillende type basisverzekeringen. Het goedkoopste en meest beperkte polis is de budgetpolis. De meest gekozen zorgverzekeringen zijn de naturaverzekeringen. Tot slot heb je de restitutiepolis 2022. 

 

Je gaat iets meer premie per maand betalen in 2022 voor de restitutiezorgverzekering. Dit komt omdat je terecht kunt bij alle zorgverleners in Nederland zonder dat je hier voor moet betalen. Met de naturaverzekering krijg je namelijk maximaal 80% van de rekening vergoed voor niet-gecontracteerde  zorg. 

Hecht jij dus hier veel waarde aan, dan is het belangrijk om de restitutiepolis 2022 te vergelijken tussen de verzekeraar. Dit is mogelijk door onze zorgvergelijker 2022 te gebruiken.

Waarom een restitutiepolis kiezen?

Volledige vrije zorgkeuze belangrijk voor jou? Kies dan in 2022 voor een restitutiepolis. Dit is de voornaamste reden dat mensen kiezen voor de restitutie zorgverzekering. Je mag volledig zelf bepalen in 2022 naar welke huisarts, ziekenhuis of apotheek je gaat. Een ander groot voordeel is dat je tegenwoordig bijna nooit meer zelf de zorgkosten moet voorschieten.

Zorgverzekering restitutie premie 2022

De premie in 2022 van een restitutiepolis is hoger dan de reguliere naturapolis. Dit komt omdat de verzekeraar met de naturapolis prijsafspraken maakt met zorgverleners. Deze afspraken zorgen voor lagere kosten voor een behandeling. 

 

In ons overzicht van de restitutiepolissen in 2022 kan je direct zien wat de premie is. Meer weten over een bepaalde premie restitutiepolis 2022? Klik op bekijken en wij verwijzen je direct door naar de verzekeraar.

Vergelijk de zorgverzekering restitutie

Alle premies zijn weer bekend gemaakt, ook die van de zorgverzekering restitutie. Het is dus de hoogste tijd om je zorgverzekering te gaan vergelijken. Op Socialzorg is het mogelijk om geheel onafhankelijk en vrijblijvend de restitutie zorgverzekeringen te berekenen. Hoeveel premie moet jij betalen voor je huidige polis? In enkele minuten weet jij hoeveel je kunt besparen door over te stappen naar een restitutiepolis in 2022.

Zet de zorgwekker

Ontvang als eerste alle nieuwe zorgpremies per e-mail

Inhoudsopgave
Ga direct naar:
Vanaf € 83,45
Vanaf € 113,00
Vanaf € 120,95
Vanaf €110,90