zorgpremie 2024

Restitutiepolis 2024

Overstappen naar restitutiepolis vóór 1 januari 2024. Wil jij een volledige vrije zorgkeuze aankomend jaar? Kies dan voor eeen restitutiepolis. Bekijk ons overzicht en maak direct een keuze.

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

De restitutiepolis zorgverzekeringen van 2024

Scherpe premie met 100% vrije zorgkeuze

Volledige vrije zorgkeuze in 2024

Hecht jij waarde aan een vrije zorgkeuze? De restitutiepolis 2024 geeft jou een volledige vrije zorgkeuze volgend jaar. Ontvang een volledige vergoeding voor zowel gecontracteerde- als niet gecontracteerde zorg.

Een restitutiepolis in 2024: wat zijn de voor- en nadelen van een restitutiepolis? welke premie ga ik betalen in 2024 voor een restitutie zorgverzekering? Op deze en andere vragen geven wij jou hier het antwoord. 

De zorgverzekering restitutie is een verzekering die jou een volledige vrije zorgkeuze geeft. Jij mag dus in 2024 zelf bepalen naar welke zorgaanbieder je gaat voor een behandeling. Waar je bij de naturapolis beperkt bent is dit niet het geval met de restitutie verzekering.

restitutiepolissen

OHRA is op dit moment de populairste restitutie zorgverzekeraar. Het is mogelijk dat ook jij het beste uit bent bij OHRA. Voor 2024 zijn ze de goedkoopste zorgverzekering met 100% vrije zorgkeuze.

Zorgverzekering restitutie

Er zijn weer een aantal zorgverzekeraars in Nederland met een zorgverzekering restitutie in het assortiment. Toch verdijnen steeds meer pure restitutie zorgverzekeringen. Wij hebben de mogelijkheden voor je uitgezocht. Bekijk hier de mogelijkheden van 2024. 

Keuze basisverzekeringen:

Wat is een restitutiepolis?

In Nederland kennen wij verschillende type basisverzekeringen. Het goedkoopste en meest beperkte polis is de budgetpolis. De meest gekozen zorgverzekeringen zijn de naturaverzekeringen. Tot slot heb je de restitutiepolis 2024. 

Je gaat iets meer premie per maand betalen in 2024 voor de restitutiezorgverzekering. Dit komt omdat je terecht kunt bij alle zorgverleners in Nederland zonder dat je hier voor moet betalen. Met de naturaverzekering krijg je namelijk maximaal 80% van de rekening vergoed voor niet-gecontracteerde  zorg. 

Hecht jij dus hier veel waarde aan, dan is het belangrijk om de restitutiepolis 2024 te vergelijken tussen de verzekeraar. Dit is mogelijk door onze zorgvergelijker te gebruiken.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Waarom een restitutiepolis kiezen?

Volledige vrije zorgkeuze belangrijk voor jou? Kies dan in 2024 voor een restitutiepolis. Dit is de voornaamste reden dat mensen kiezen voor de restitutie zorgverzekering. Je mag volledig zelf bepalen in 2024 naar welke huisarts, ziekenhuis of apotheek je gaat. Een ander groot voordeel is dat je tegenwoordig bijna nooit meer zelf de zorgkosten moet voorschieten.

Wat kost een restitutiepolis in 2024?

De premie in 2024 van een restitutiepolis is hoger dan de reguliere naturapolis. Dit komt omdat de verzekeraar met de naturapolis prijsafspraken maakt met zorgverleners. Deze afspraken zorgen voor lagere kosten voor een behandeling. 

In ons overzicht van de restitutiepolissen in 2024 kan je direct zien wat de premie is. Meer weten over een bepaalde premie restitutiepolis 2024? Klik op bekijken en wij verwijzen je direct door naar de verzekeraar.

Restitutie zorgverzekering vergelijken

Alle premies zijn weer bekend gemaakt, ook die van de zorgverzekering restitutie. Het is dus de hoogste tijd om je zorgverzekering te gaan vergelijken. Op Socialzorg is het mogelijk om geheel onafhankelijk en vrijblijvend de restitutie zorgverzekeringen te berekenen. Hoeveel premie moet jij betalen voor je huidige polis? In enkele minuten weet jij hoeveel je kunt besparen door over te stappen naar een restitutiepolis in 2024.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.6/5 – (11 stemmen)