ZieZo zorgverzekering 2022

Zorgverzekering ZieZo in 2022: alles wat je moet weten over de zorgverzekering van ZieZo voor 2022 lees je hier. Iedere dag updaten wij onze website om jou te informeren over alles wat te maken heeft met de zorgverzekering 2022. 

Net als het afgelopen jaar gaan er in 2022 opnieuw een aantal zaken veranderen. Zo verwachten wij dat de premie in 2022 gaat stijgen en dat de basisverzekering opnieuw uitgebreid zal worden.

Premies vanaf:

€ 113,- p/m

Zilveren Kruis ZieZo in 2022

Ben jij aan het uitzoeken of de ZieZo zorgverzekering 2022 het beste bij je past? Wij hebben de basis- aanvullende- en tandartsverzekering van ZieZo Zilveren Kruis alvast voor je uitgezocht. 

Steeds meer consumenten kiezen voor een zorgverzekering bij ZieZo. Dit komt met name omdat de zorgverzekering van ZieZo valt onder het grote Zilveren Kruis Achmea. Je kunt dus bij heel veel zorgverleners terecht zonder dat je extra moet gaan betalen voor de zorg.

ZieZo Premie afgelopen jaren

JaarNaturapolisBudget
2019€ 105,95€ 101,95
2020€ 108,75€ 105,25
2021€ 112,25€ 109,25

Basisverzekering ZieZo 2022

In 2022 heb je de keuze uit twee basisverzekeringen bij ZieZo. Beide polissen zijn een zogenaamde Naturapolis. Je krijgt uitsluitend bij aangesloten (gecontracteerde) zorgaanbieders een volledige vergoeding. Hieronder zie je in het kort wat de zorgverzekering te bieden heeft:

  • ZieZo Selectief: je krijgt 100% vergoed bij een beperkt aantal ziekenhuizen en zorgverleners waarmee ZieZo afspraken heeft gemaakt. Je krijgt daarnaast 75% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij niet-gecontracteerde zorgverleners. Verder bestel je online gemakkelijk hulpmiddelen bij een groot aantal leveranciers. De premie van deze zorgverzekering is lager.

  • ZieZo Basis: je krijgt 100% vergoeding van zorg bij alle zorgverleners die een contract hebben met ZieZo. Net als bij ZieZo Selectief krijg je ook bij ZieZo Basis 75% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij niet-gecontracteerde zorgverleners. De premie van deze zorgverzekering ligt wat hoger, omdat het aanbod van zorgverleners groter is.

Aanvullende zorgverzekering ZieZo 2022

Verwacht jij extra kosten/behandelingen in 2022? Dan kan het slim zijn om je hiervoor te verzekeren. Wanneer de ZieZo zorgverzekering 2022 niet voldoende dekking geeft kun je een aanvullende module afsluiten. Je bent op die manier verzekerd voor zorg die niet in het basispakket zit in 2022.  De mogelijkheden bij ZieZo zijn:

  • ZieZo Werelddekking
  • ZieZo Aanvullend 1

Met de aanvullende zorgverzekering van ZieZo (Aanvullend 1) heb je recht op vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en tandheelkundige zorg na een ongeval. 

Tandartsverzekering ZieZo 2022

Zorgverzekeraar ZieZo heeft in 2022 opnieuw 1 module voor de tandarts. Het gaat om de ZieZo Tand polis. Consumenten tot 29 jaar betalen iets minder per maand dan mensen vanaf 30 jaar.

ZieZo Tand module

Ook voor een tandartsverzekering kun je gewoon terecht bij zorgverzekeraar ZieZo in 2022. Voor een relatief laag bedrag per maand kun jij je aanvullend verzekeren voor de tandarts. Met de ZieZo Tand 1 heb je namelijk recht op een vergoeding tot € 250 per jaar.

  1. Consulten (C-codes) en second opinions
  2. Vullingen (V-codes)
  3. Trekken van tanden en kiezen (H-codes)
  4. Verdovingen (A-codes)
  5. Foto’s (X-codes)
Overige tandheelkundige behandelingen 75%

Zorgzaken in 2022 regel je online

De zorgverzekering van ZieZo is een echte online internet polis. Je dient dus alle zorgzaken uitsluitend online te regelen. Voor jongeren is dit vaak geen enkel probleem, toch kiezen de vaak ouderen consumenten voor een reguliere zorgverzekering. Benieuwd of de ZieZo zorgverzekering 2022 voor jou de beste zorgverzekering is? Vergelijk direct de polis van ZieZo op deze pagina en sluit de verzekering direct af. 

Zorgverzekering ZieZo 2022 vergelijken

Misschien twijfel je nog of een ZieZo 2022 zorgverzekering het beste voor jou is? Geen probleem, je hebt namelijk enkele weken de tijd om te vergelijken. Neem geen overhaaste beslissingen en kijk goed wat de zorgverzekeraar daadwerkelijk te bieden heeft. 

Op Socialzorg.nl kun jij vrijblijvend zorgverzekeringen vergelijken via onze Zorgvergelijker 2022. Het kost je enkele minuten om je premie te berekenen voor 2022. Nieuwe zorgverzekering gevonden? Wij verwijzen je door naar de verzekeraar om je nieuwe zorgverzekering aan te vragen. In deze vergelijking is ook de zorgverzekering van ZieZo (2022) meegenomen.

Meer weten over ZieZo?

Ga naar de website van ZieZo Zilveren Kruis en bereken je premie.
TIP!
alles over ziezo 2022 zorgverzekering

Premie 2022 vanaf: € 109,25