zorgverzekering-ziezo

ZieZo zorgverzekering 2024

Wat kan de ZieZo zorgverzekering voor mij betekenen in 2024?

ZieZo is de goedkope zorgverzekering van het Zilveren Kruis. Bij ZieZo regel je al je zorgzaken eenvoudig online.

Team Socialzorg.nl

Zorgverzekering van ZieZo

ZieZo Zilveren Kruis biedt de ZieZo Basis zorgverzekering in 2024.

Zorgverzekering ZieZo 2024

ziezo-zilveren-kruis-logoZorgverzekering ZieZo in 2024: alles wat je moet weten over de zorgverzekering van ZieZo voor 2024 lees je hier. Iedere dag updaten wij onze website om jou te informeren over alles wat te maken heeft met de zorgverzekering 2024. 

 

Net als het afgelopen jaar gaan er in 2024 opnieuw een aantal zaken veranderen. Zo verwachten wij dat de premie in 2024 gaat stijgen en dat de basisverzekering opnieuw uitgebreid zal worden.

Waarom overstappen naar ZieZo?

Ben jij aan het uitzoeken of de ZieZo zorgverzekering 2024 het beste bij je past? Wij hebben de basis- aanvullende- en tandartsverzekering van ZieZo Zilveren Kruis alvast voor je uitgezocht. 

Steeds meer consumenten kiezen voor een zorgverzekering bij ZieZo. Dit komt met name omdat de zorgverzekering van ZieZo valt onder het grote Zilveren Kruis. Je kunt dus bij heel veel zorgverleners terecht zonder dat je extra moet gaan betalen voor de zorg.

Basisverzekering ZieZo

In 2024 heb je de keuze uit één basisverzekering bij ZieZo. De polis is een zogenaamde Naturapolis. Je krijgt uitsluitend bij aangesloten (gecontracteerde) zorgaanbieders een volledige vergoeding. Hieronder zie je in het kort wat de zorgverzekering te bieden heeft:

 

  • ZieZo Basis: je krijgt 100% vergoeding van zorg bij alle zorgverleners die een contract hebben met ZieZo. Je krijgt bij ZieZo Basis 75% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij niet-gecontracteerde zorgverleners. De premie van deze zorgverzekering ligt wat hoger, omdat het aanbod van zorgverleners groter is.

ZieZo zorgpremie

Helaas zal de premie ook dit jaar weer gaan stijgen bij zorgverzekeraar ZieZo. In het tabel hieronder kun je exact zien wat de zorgverzekering van ZieZo gaat kosten per januari 2024. De getoonde premie is met de standaard 385 euro eigen risico. 

JaarNaturapolisBudget
2019€ 105,95€ 101,95
2020€ 108,75€ 105,25
2021€ 112,25€ 109,25
2022€ 112,25€ 108,25
2023€ 129,95

Aanvullende zorgverzekering ZieZo

Verwacht jij extra kosten/behandelingen in 2024? Dan kan het slim zijn om je hiervoor te verzekeren. Wanneer de ZieZo zorgverzekering 2024 niet voldoende dekking geeft kun je een aanvullende module afsluiten.

 

Je bent op die manier verzekerd voor zorg die niet in het basispakket zit in 2024.  De mogelijkheden bij ZieZo zijn: ZieZo Werelddekking en de ZieZo Aanvullend 1.

 

Met de aanvullende zorgverzekering van ZieZo (Aanvullend 1) heb je recht op vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en tandheelkundige zorg na een ongeval. 

ZieZo tandartsverzekering 2024

Zorgverzekeraar ZieZo heeft in 2024 opnieuw 1 pakket voor de tandarts. Het gaat om de ZieZo Tand polis. Bekijk hier de ZieZo tandartsverzekering 2024. Consumenten tot 29 jaar betalen iets minder per maand dan mensen vanaf 30 jaar.

100% vergoeding

  1. Consulten (C-codes) en second opinions
  2. Vullingen (V-codes)
  3. Trekken van tanden en kiezen (H-codes)
  4. Verdovingen (A-codes)
  5. Foto’s (X-codes)

75% vergoeding

Overige tandheelkundige behandelingen 75%

Veelgestelde vragen ZieZo

ZieZo is de goedkopere zorgverzekering van het Zilveren Kruis. Het gaat om een online polis waarbij je je zorgzaken online dient te regelen.

In de Zorgzoeker van ZieZo kan je eenvoudig nagaan of je gewenste zorgverlener is aangesloten bij Zilveren Kruis ZieZo. 
Zorgkosten declareert je via de app of via Mijn Zilveren Kruis. Rekeningen uitprinten en per post versturen is dus niet meer nodig! ZieZo behandelen jouw claim of nota binnen 10 werkdagen. 

Bij ZieZo bestel je eenvoudig je medicatie online. Dit dien je te doen bij aangesloten online apothekers. 

Staat jouw vraag niet tussen onze meest gestelde vragen over de zorgverzekering van ZieZo voor 2024? Bezoek de website van de verzekeraar en stel je vraag aan de klantenservice of zoek het antwoord direct op de website van ZieZo.

 

ZieZo is de goedkope zorgverzekering van het Zilveren Kruis en je zorgzaken dien je dus uitsluitend online te regelen. Is dit niets voor jou? Zoek dan naar een zorgverzekering waar je ook langs kunt gaan op kantoor voor je zorgzaken. Let wel op dat je dan niet moet gaan kiezen voor een zogenaamde internetpolis van de zorgverzekeraars in Nederland.

Ontdek waarom steeds meer klanten kiezen voor Zilveren Kruis 2024.

Zorgzaken in 2024 regel je online!

De zorgverzekering van ZieZo is een echte online internet polis. Je dient dus alle zorgzaken uitsluitend online te regelen. Voor jongeren is dit vaak geen enkel probleem, toch kiezen de vaak ouderen consumenten voor een reguliere zorgverzekering. Benieuwd of de ZieZo zorgverzekering 2024 voor jou de beste zorgverzekering is? Vergelijk direct de polis van ZieZo op deze pagina en sluit de verzekering direct af. 

ZieZo zorgverzekering vergelijk n 2024

Misschien twijfel je nog of een ZieZo 2024 zorgverzekering het beste voor jou is? Geen probleem, je hebt namelijk enkele weken de tijd om te vergelijken. Neem geen overhaaste beslissingen en kijk goed wat de zorgverzekeraar daadwerkelijk te bieden heeft. 

 

Op Socialzorg.nl kun jij vrijblijvend zorgverzekeringen vergelijken via onze Zorgvergelijker 2024. Het kost je enkele minuten om je premie te berekenen voor 2023. Nieuwe zorgverzekering gevonden? Wij verwijzen je door naar de verzekeraar om je nieuwe zorgverzekering aan te vragen. In deze vergelijking is ook de zorgverzekering van ZieZo (2024) meegenomen.

4.9/5 – (87 stemmen)