zorgverzekering-ziezo

ZieZo zorgverzekering 2025

Wat kan de ZieZo zorgverzekering voor mij betekenen in 2025? Premie vanaf € 125,95.

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
183,14
Zorgkeuze
ruim
Ruime keuzevrijheid
 • Hoge score op duurzaamheid
 • Goedkope ZieZo selectief niet meer mogelijk
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
183,14
Zorgkeuze
ruim
Ruime keuzevrijheid
 • Hoge score op duurzaamheid
 • Goedkope ZieZo selectief niet meer mogelijk
Met fysiotherapie
Maximale korting
183,14
Zorgkeuze
ruim
100%, max. 6 behandelingen p/j
 • Hoge score op duurzaamheid
 • Goedkope ZieZo selectief niet meer mogelijk

Zorgverzekering ZieZo 2025

ziezo-zilveren-kruis-logoZorgverzekering ZieZo in 2025: alles wat je moet weten over de zorgverzekering van ZieZo voor 2025 lees je hier. Iedere dag updaten wij onze website om jou te informeren over alles wat te maken heeft met de zorgverzekering 2025. 

Net als het afgelopen jaar gaan er in 2025 opnieuw een aantal zaken veranderen. Zo verwachten wij dat de premie in 2025 gaat stijgen en dat de basisverzekering opnieuw uitgebreid zal worden.

Waarom overstappen naar ZieZo?

Ben jij aan het uitzoeken of de ZieZo zorgverzekering 2025 het beste bij je past? Wij hebben de basis- aanvullende- en tandartsverzekering van ZieZo Zilveren Kruis alvast voor je uitgezocht. 

Steeds meer consumenten kiezen voor een zorgverzekering bij ZieZo. Dit komt met name omdat de zorgverzekering van ZieZo valt onder het grote Zilveren Kruis. Je kunt dus bij heel veel zorgverleners terecht zonder dat je extra moet gaan betalen voor de zorg.

Basisverzekering ZieZo

In 2025 heb je de keuze uit één basisverzekering bij ZieZo. De polis is een zogenaamde Naturapolis. Je krijgt uitsluitend bij aangesloten (gecontracteerde) zorgaanbieders een volledige vergoeding. Hieronder zie je in het kort wat de zorgverzekering te bieden heeft:

 

 • ZieZo Basis: je krijgt 100% vergoeding van zorg bij alle zorgverleners die een contract hebben met ZieZo. Je krijgt bij ZieZo Basis 75% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij niet-gecontracteerde zorgverleners. De premie van deze zorgverzekering ligt wat hoger, omdat het aanbod van zorgverleners groter is.

ZieZo zorgpremie

Helaas zal de premie ook dit jaar weer gaan stijgen bij zorgverzekeraar ZieZo. In het tabel hieronder kun je exact zien wat de zorgverzekering van ZieZo gaat kosten per januari 2025. De getoonde premie is met de standaard 385 euro eigen risico. 

JaarNaturapolisBudget
2019€ 105,95€ 101,95
2020€ 108,75€ 105,25
2021€ 112,25€ 109,25
2022€ 112,25€ 108,25
2023€ 129,95

Aanvullende zorgverzekering ZieZo

Verwacht jij extra kosten/behandelingen in 2025? Dan kan het slim zijn om je hiervoor te verzekeren. Wanneer de ZieZo zorgverzekering 2025 niet voldoende dekking geeft kun je een aanvullende module afsluiten.

 

Je bent op die manier verzekerd voor zorg die niet in het basispakket zit in 2025.  De mogelijkheden bij ZieZo zijn: ZieZo Werelddekking en de ZieZo Aanvullend 1.

 

Met de aanvullende zorgverzekering van ZieZo (Aanvullend 1) heb je recht op vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en tandheelkundige zorg na een ongeval. 

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

ZieZo tandartsverzekering 2025

Zorgverzekeraar ZieZo heeft in 2025 opnieuw 1 pakket voor de tandarts. Het gaat om de ZieZo Tand polis. Bekijk hier de ZieZo tandartsverzekering 2025. Consumenten tot 29 jaar betalen iets minder per maand dan mensen vanaf 30 jaar.

100% vergoeding

 1. Consulten (C-codes) en second opinions
 2. Vullingen (V-codes)
 3. Trekken van tanden en kiezen (H-codes)
 4. Verdovingen (A-codes)
 5. Foto’s (X-codes)

75% vergoeding

Overige tandheelkundige behandelingen 75%

Veelgestelde vragen ZieZo

ZieZo is de goedkopere zorgverzekering van het Zilveren Kruis. Het gaat om een online polis waarbij je je zorgzaken online dient te regelen.

In de Zorgzoeker van ZieZo kan je eenvoudig nagaan of je gewenste zorgverlener is aangesloten bij Zilveren Kruis ZieZo. 
Zorgkosten declareert je via de app of via Mijn Zilveren Kruis. Rekeningen uitprinten en per post versturen is dus niet meer nodig! ZieZo behandelen jouw claim of nota binnen 10 werkdagen. 

Bij ZieZo bestel je eenvoudig je medicatie online. Dit dien je te doen bij aangesloten online apothekers. 

Staat jouw vraag niet tussen onze meest gestelde vragen over de zorgverzekering van ZieZo voor 2025? Bezoek de website van de verzekeraar en stel je vraag aan de klantenservice of zoek het antwoord direct op de website van ZieZo.

 

ZieZo is de goedkope zorgverzekering van het Zilveren Kruis en je zorgzaken dien je dus uitsluitend online te regelen. Is dit niets voor jou? Zoek dan naar een zorgverzekering waar je ook langs kunt gaan op kantoor voor je zorgzaken. Let wel op dat je dan niet moet gaan kiezen voor een zogenaamde internetpolis van de zorgverzekeraars in Nederland.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Ontdek waarom steeds meer klanten kiezen voor Zilveren Kruis 2025.

Zorgzaken in 2025 regel je online!

De zorgverzekering van ZieZo is een echte online internet polis. Je dient dus alle zorgzaken uitsluitend online te regelen. Voor jongeren is dit vaak geen enkel probleem, toch kiezen de vaak ouderen consumenten voor een reguliere zorgverzekering. Benieuwd of de ZieZo zorgverzekering 2025 voor jou de beste zorgverzekering is? Vergelijk direct de polis van ZieZo op deze pagina en sluit de verzekering direct af. 

ZieZo zorgverzekering vergelijk n 2025

Misschien twijfel je nog of een ZieZo 2025 zorgverzekering het beste voor jou is? Geen probleem, je hebt namelijk enkele weken de tijd om te vergelijken. Neem geen overhaaste beslissingen en kijk goed wat de zorgverzekeraar daadwerkelijk te bieden heeft. 

 

Op Socialzorg.nl kun jij vrijblijvend zorgverzekeringen vergelijken via onze Zorgvergelijker 2025. Het kost je enkele minuten om je premie te berekenen voor 2023. Nieuwe zorgverzekering gevonden? Wij verwijzen je door naar de verzekeraar om je nieuwe zorgverzekering aan te vragen. In deze vergelijking is ook de zorgverzekering van ZieZo (2024) meegenomen.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

4.9/5 – (87 stemmen)