Wilt u een goedkope zorgverzekering? Vergelijk makkelijk en snel online. Lees meer

Vink Vink zorgverzekering 2024

Kies jij in 2024 voor zorgverzekeraar Vink Vink?

Zorgverzekeraar Vink Vink is de nieuwste zorgverzekering in Nederland!

Team Socialzorg.nl

Zorgverzekering VinkVink 2024

In 2024 is het mogelijk om de nieuwste zorgverzekering VinkVink te kiezen. De basisverzekering van VinkVink is verkrijgbaar vanaf €115,00 per maand met een eigen risico van 885 euro. De zorgverzekering van VinkVink is ideaal voor jongeren die weinig tot geen zorgkosten verwachten in 2024. Verder dien je je zorgzaken online te regelen via de VinkVink app op je telefoon.

Kies je eigen risico

Zorgverzekering Vink Vink

Toe aan een nieuwe zorgverzekering? Ontdek dan hier de VinkVink zorgverzekering. Een zorgpolis voor mensen die eigenlijk weinig gebruik maken van zorg.

 

Voor een relatief lage zorgpremie per maand ben je volledig verzekerd voor alle noodzakelijke zorg in binnen- en buitenland. Je premie nog goedkoper maken bij VinkVink? Verhoog dan het eigen risico.

 

In stappen van 100 euro kun je het eigen risico op maximaal 885 euro zetten. De VinkVink zorgpremie in 2024 met verhoogd eigen risico is dan slechts € 94,00 per maand.

Aanvullende zorgverzekering Vink Vink

Extra zekerheidje nodig in 2024? Kies dan naast de VinkVink zorgverzekering ook een aanvullende polis. De keuze is 2 pakketten met ieder haar eigen vergoedingen en dekkingen.

 

De goedkoopste aanvullende module van VinkVink is de Buitenland en Tandongeval. Deze kosten volgend jaar €1,50 per maand en geeft je vergoedingen voor onder andere tandartskosten na een ongeval.

 

Het tweede VinkVink aanvullende zorgverzekering heet Bundel. De Bundel zorgverzekering geeft je vergoedingen voor andere fysiotherapie en mondzorg. Deze module kost €6,75 per maand.

Vergelijk de Vink Vink zorgverzekering

Niet helemaal zeker of de (goedkope) Vink Vink zorgpolis iets voor jou? Vergelijk dan de zorgverzekering van Vink Vink met andere verzekeringen.

 

Met behulp van de zorgvergelijker kan jij op een onafhankelijke en concrete manier je zorgverzekering vergelijken. Bekijk binnen no-time of de Vink Vink polis in 2024 toch iets voor jou is. 

4.2/5 – (9 stemmen)