IZZ zorgverzekering 2024

IZZ zorgverzekering 2024

Alle informatie over de zorgverzekering 2024 van IZZ

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Zorgverzekering van IZZ

De IZZ door VGZ zorgverzekering 2024 is een zorgverzekering speciaal voor mensen die in de zorg werkzaam zijn. Kies je voor deze verzekering, dan ben je verzekerd van zeer ruime vergoedingen. Bovendien is er extra ruime vergoeding beschikbaar voor fysiotherapie, en mantelzorg. Ook kun je het eigen risico gespreid betalen en krijg je via de IZZ door VGZ zorgverzekering 2024 altijd gratis webinars, apps en tips.

IZZ zorgpremie 2024

JaarNaturaRestitutieBudget
2020€ 120,95€ 127,45€ 114,95
2021€ 129,60€ 138,50€ 123,10
2022€ 134,50€ 145,25€ 126,75
2023€ 138,25

Basisverzekering IZZ door VGZ zorgverzekering

Besluit je de IZZ door VGZ zorgverzekering 2024 af te sluiten, dan kun je wat betreft de basisverzekering kiezen uit drie verschillende basisverzekeringen. Dit zijn VGZ Basis Keuze, VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. We stellen ze hier nader aan je voor.

VGZ Basis Keuze

Kies je voor deze basisverzekering, dan ben je verzekerd van 100 procent vergoeding bij zorgverleners met een contract. Er geldt een vergoeding van 70 procent bij zorgverleners zonder contract.

VGZ Ruime Keuze

Mocht je besluiten te kiezen voor deze basisverzekering, dan krijg je eveneens 100 procent vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners Voor niet gecontracteerde zorgverleners geldt nu een vergoeding van 80 procent. 

VGZ Eigen Keuze

Dit is de meest uitgebreide basisverzekering. In alle gevallen is er 100 procent vergoeding bij een gecontracteerde zorgverlener en geldt 90 procent vergoeding bij een zorgverlener zonder contract. 

Aanvullende zorgverzekering IZZ door VGZ zorgverzekering 2024

IZZ door VGZ zorgverzekering 2024 heeft vier aanvullende verzekeringen te bieden. In 85 procent van de gevallen kiezen mensen die een basisverzekering bij deze verzekeraar afsluiten er voor om ook een aanvullende verzekering af te sluiten. Je kunt kiezen uit vier aanvullende verzekeringen. Dit zijn VGZ Aanvullend Instap, VGZ Aanvullend Goed, VGZ Aanvullend Beter en VGZ Aanvullend Best. De Instap module is de goedkoopste aanvullende verzekering, terwijl VGZ Aanvullend Best de duurste is. Kies je voor deze aanvullende verzekering.

Kies je voor de meest uitgebreide aanvullende verzekering, dan krijg je een ruime vergoeding voor onder andere de fysiotherapeut, alternatieve zorg en steunzolen. Kinderen tot en met zeventien jaar zijn altijd gratis meeverzekerd en de uitbetaling is altijd zeer snel, zeker als je declareert via de zeer gebruiksvriendelijke app.

IZZ door VGZ tandartsverzekering 2024

Ook wat betreft een tandartsverzekering heeft deze verzekeraar heel wat te bieden. Zo kun je de VGZ Tand Goed verzekering afsluiten en kun je kiezen voor VGZ Tand Beter en VGZ Tand Best. Kies je voor het meest uitgebreide pakket – VGZ Tand Best- dan kun je zonder financiële zorgen naar de tandarts, mondhygiënist en een orthodontist. Er geldt geen tandheelkundige selectie en iedereen kan deze verzekering afsluiten. Er is bij deze verzekering een zeer ruime vergoeding voor orthodontie en kinderen tot achttien jaar zijn altijd gratis meeverzekerd.

Check wel altijd eerst SocialZorg.nl

Voor je een keuze maakt voor een bepaalde zorgverzekering, is het goed om je goed in te lezen over alles wat met de zorgverzekering te maken heeft. Dat kan prima hier op SocialZorg.nl. Je leest hier echt alles over de zorgverzekering en maakt kennis met de beste zorgverzekeraars Deze verzekeraars kun je hier vervolgens goed met elkaar vergelijken, om zo de verzekering te vinden die aansluit bij jouw wensen en eisen.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.9/5 – (20 stemmen)