NN Postcode Zorgcollectief Zorgverzekering 2025

NN Postcode Zorgcollectief zorgverzekering 2025

Alle informatie over de zorgverzekering 2025 van NN Postcode Zorgcollectief

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
277,95
Zorgkeuze
zeer ruim
Tot 30% korting op aanvullende verzekeringen
  • Dezelfde NN Zorgverzekering mét korting
  • Inclusief Fit pakket en Ruime zorgkeuze
  • Excellent persoonlijk advies zonder wachtrij
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
277,95
Zorgkeuze
zeer ruim
Tot 30% korting op aanvullende verzekeringen
  • Dezelfde NN Zorgverzekering mét korting
  • Inclusief Fit pakket en Ruime zorgkeuze
  • Excellent persoonlijk advies zonder wachtrij

Zorgverzekering van NN Postcode Zorgcollectief

In de zoektocht naar een goede zorgverzekering, zou je kunnen kiezen voor NN Postcode Zorgcollectief. Het is dé zorgverzekering voor een fit en gezond 2025. Bovendien ben je bij deze verzekeraar verzekerd van hoge kortingen en persoonlijk zorgverzekering advies. Het gaat hier om een zeer goede collectieve zorgverzekering met altijd vrije ziekenhuiskeuze.

NN Postcode Zorgcollectief zorgpremie 2025

JaarNaturaRestitutieCombinatie
2020€ 118,31
2021€ 117,85
2022€ 130,79
2023

Basisverzekering NN Postcode Zorgcollectief 2025

Als je kiest voor een basisverzekering van NN Postcode Zorgcollectief, dan heb je altijd 100 procent ziekenhuiskeuze. Bovendien krijg je bij deze basisverzekering altijd korting en cadeaus en kun je altijd gebruik maken van een persoonlijke gezondheidscheck en sportmedisch advies. Ook kun je bij het afsluiten van een basisverzekering bij NN Postcode Zorgcollectief altijd gratis gezondheidscursussen gaan volgen. Ook kun je aanspraak maken op een gratis kraamzorgpakket bij een basisverzekering en heb je altijd een gratis ongevallendekking tot een maximaal bedrag van 10.000 euro. 

Aanvullende zorgverzekering NN Postcode Zorgcollectief 2025

Natuurlijk kun jij als je kiest voor een basisverzekering van NN Postcode Zorgcollectief, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering. Je hebt bij deze verzekeraar de keuze uit Extra en Compleet.

Extra

Kies je voor de aanvullende verzekering Extra, dan worden behandleingen voor de alternatieve geneeswijze vergoed tot een bedrag van 250 euro. Ook is er een vergoeding voor de eigen bijdrage voor kraamzorg zonder medische indicatie tot een bedrag van 150 euro en ontvang je een gratis kraamzorgpakket. Er is een vergoeding voor orthodontie tot de leeftijd van achttien jaar en je hebt bij deze aanvullende verzekering recht op negen behandelingen bij de fysiotherapeut. 

Compleet

Kies je voor de duurste aanvullende verzekering, dan krijg je uiteraard tenminste dat uit het pakket van Extra. Nu wordt alternatieve zorg echter tot een bedrag van 500 euro vergoed. Voor de eigen bijdrage kraamzorg krijg je nu een vergoeding van 175 euro en er is ook een vergoeding voor de aanschaf van brillen en lenzen; 100 euro per twee jaar. 

NN Postcode Zorgcollectief tandartsverzekering 2025

Wat betreft de tandartsverzekering van NN Postcode Zorgcollectief, kun je gebruik maken van de tandartsverzekering van Nationale Nederlanden. Op de pakketten TandenGaaf 250, TandenGaaf 500, TandenGaaf 100 en TandenGaaf 1500 krijg je als je kiest voor deze verzekeraar echter altijd een aantrekkelijke korting. 

Check altijd eerst Socialzorg.nl

Als jij alles wilt weten over de zorgverzekering en nader kennis wilt maken met de beste zorgverzekeraars, dan doe je er zeer verstandig aan om altijd eerst Socialzorg.nl te raadplegen. Je kunt niet alleen kennismaken met de beste zorgverzekeraars, je kunt de verzekeraars hier meteen ook goed met elkaar vergelijken. En door dat te doen, sluit je altijd een verzekering af die goed bij je past.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.9/5 – (20 stemmen)