Nationale-Nederlanden Zorgverzekering 2025

Nationale-Nederlanden zorgverzekering 2025

Alle informatie over de zorgverzekering 2025 van Nationale-Nederlanden

Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden

Kies je voor de Nationale Nederlanden zorgverzekering in 2025, dan kies je voor hulp bij jouw gezondheid. Je krijgt ondersteuning als je zorg nodig hebt en dat voor elke situatie. Behalve een zorgverzekering, biedt Nationale Nederlanden meer verzekeringen aan en is het een bank en financieel dienstverlener.

Nationale-Nederlanden zorgpremie 2025

JaarNaturaRestitutieCombinatie
2020€ 122,76
2021€ 129,44
2022€ 132,15
2023

Basisverzekering Nationale Nederlanden

Kies je voor de basisverzekering van Nationale Nederlanden, dan ben je voor de volle honderd procent verzekerd bij een zorgverlener met een contract bij Nationale Nederlanden. Daarnaast heb je bij deze zorgverzekering keuze uit tal van verschillende aanvullende verzekeringen en kun je gebruik maken van extra services die je op alle mogelijke manieren kunnen ontzorgen.

Fit Pakket

Kies jij voor een basisverzekering van Nationale Nederlanden, dan krijg je ook standaard de beschikking over het zogenaamde Fit Pakket. Deze extra optie helpt je om fitter en gezonder te worden. Met het Fit Pakket kun je een persoonlijke gezondheidscheck ondergaan en kun je een sportmedische check ondergaan bij een sportarts, Ook krijg je korting op een bezoek aan de sportschool en op sportkleding.

Aanvullende zorgverzekering Nationale Nederlanden 2025

Het merendeel van de mensen die kiest voor een basisverzekering bij Nationale Nederlanden kiest ook voor een van de vele aanvullende verzekeringen die deze verzekeraar te bieden heeft. Kies je voor een aanvullende zorgverzekering van Nationale Nederlanden, dan kun je altijd rekenen op vervangende mantelzorg, mondzorg bij een ongeval ren spoedzorg in het buitenland. Zoals gezegd heb je bij een aanvullende verzekering van Nationale Nederlanden heel erg veel te kiezen. Zo kun je besluiten om Jij & Gemak, Jij & Jonge Kinderen, Jij & Pubers, Jij & Vitaal, Start, Extra en Compleet bij NN af te sluiten.

Nationale Nederlanden tandartsverzekering

Natuurlijk biedt Nationale Nederlanden ook een aantal aanvullende tandartsverzekeringen aan. Bij alle verzekeringen die je afsluit is er een vergoeding van maximaal 10.000 euro bij tandongevallen, per gebeurtenis. Wat betreft de tandartsverzekering van Nationale Nederlanden zou je kunnen kiezen voor TandenGaaf 250, Tandengaaf 500, Tandengaaf 1000 en Tandengaaf 1500.

Andere Nationale Nederlanden vergoedingen

Kies je voor een aanvullende verzekering van Nationale Nederlanden, dan kun je rekenen op tal van extra vergoedingen. Afhankelijk van de aanvullende verzekering die je afsluit, kun je onder meer rekenen op een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen, orthodontie, brillen en lenzen, osteopathie voor baby’s, huidbehandelingen voor pubers, online coaching voor pubers en mindfulness. En daarmee is nog slechts het topje van de ijsberg benoemd.

Check altijd eerst Socialzorg.nl

Als jij de voor jou beste zorgverzekering af wilt sluiten, doe je er goed aan je eerst goed te verdiepen in de zorgverzekeraars. Dat kan prima hier op Socialzorg.nl. Je leest hier alles over de verschillende zorgverzekeringen, aanvullende verzekeringen en maakt hier kennis met de beste zorgverzekeraars Die verzekeraars kun je hier goed met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste verzekering af te sluiten.
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.9/5 – (20 stemmen)