vgzbewuzt zorgverzekering 2024

VGZbewuzt zorgverzekering 2024

Alle informatie over de zorgverzekering 2024 van VGZbewuzt

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Zorgverzekering van VGZbewuzt

Kies je voor de VGZBewuzt zorgverzekering 2024, dan kies je voor een digitale zorgverzekering. Je bent bij deze verzekeraar verzekerd van goede zorg en betaalt nooit meer dan echt nodig is. Het is een verzekering zonder poespas, terwijl er altijd sprake is van een zeer ruime dekking.

VGZbewuzt zorgpremie 2024

JaarNaturaRestitutieBudget
2020€ 120,95€ 127,45€ 114,95
2021€ 129,60€ 138,50€ 123,10
2022€ 134,50€ 145,25€ 126,75
2023€ 138,25

Basisverzekering VGZBewuzt

Zoals gezegd is VGZBewuzt een verzekering zonder poespas. Dat houdt in dat er één basisverzekering beschikbaar is. Zo ervaar je in elk geval geen keuzestress. Met de zeer gebruiksvriendelijke app heb en houd je bovendien steeds grip op de zorgverzekering.

De basisverzekering van VGZBewuzt maakt een bezoek aan alle ziekenhuizen in ons land mogelijk Er geldt 100 procent vergoeding bij zorgverleners met een contract en 65 procent vergoeding bij zorgverleners met wie geen contract overeengekomen is. Met deze basisverzekering ben je onder meer prima verzekerd voor een bezoek aan de huisarts, verblijf en behandeling in ziekenhuizen en het vervoer in een ambulance. Ook medicijnen worden vergoed, net als kraam- en verloskundige zorg. Ook het bezoek aan een psycholoog en tandartsbezoek tot het achttiende levensjaar vallen onder deze basisverzekering. Dat geldt ook voor een bezoek aan de fysiotherapeut als sprake is van chronische aandoeningen. 

Aanvullende zorgverzekering VGZBewuzt 2024

Kies je voor een basisverzekering van VGZBewuzt, dan kun je daarbij drie aanvullende opties kiezen: Fysio, Tand en Buitenland. Op deze plaats bespreken we de extra opties Fysio en Buitenland. Wat betreft een bezoek aan de fysiotherapeut kun je kiezen voor Bewuzt Fysio Goed en Bewuzt Fysio Beter. Kies je voor het eerste aanvullende pakket, dan kun je negen keer naar de fysiotherapeut. Bij Bewuzt Fysio Beter kun je zelf achttien keer naar de fysio- of oefentherapeut. 

Kies je voor Bewuzt Buitenland, dan krijg je een volledige vergoeding van spoedeisende zorg in het buitenland die niet vanuit de basisverzekering vergoed wordt. Dit is inclusief vervoer naar Nederland.

VGZBewuzt tandartsverzekering 2024

Wat betreft de tandartsverzekering kun je kiezen voor twee aanvullende pakketten: Bewuzt Tand Goed en Bewuzt Tand Beter. Bij Bewuzt Tand Goed geldt een vergoeding tot 250 euro per jaar. Kies je voor Bewuzt Tand Beter dan geldt een maximale vergoeding tot 500 euro per jaar. 

Check wel altijd eerst Socialzorg.nl

Voor je een keuze maakt voor een zorgverzekering, is het verstandig om altijd eerst Socialzorg.nl te checken. Hier kun je namelijk alles lezen over de zorgverzekering in het algemeen en de beste zorgverzekeraars in het bijzonder. Voorts kun je de beste verzekeraars hier goed met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.9/5 – (20 stemmen)