CZdirect zorgverzekering

CZdirect zorgverzekering 2025

Alle informatie over de zorgverzekering 2025 van CZdirect

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
210,12
Zorgkeuze
ruim
Goede service van CZ
  • Inclusief App de verpleegkundige
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
210,12
Zorgkeuze
ruim
Goede service van CZ
  • Inclusief App de verpleegkundige
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
Met fysiotherapie
Maximale korting
210,12
Zorgkeuze
ruim
100%, max. 4 behandelingen p/j
  • Inclusief App de verpleegkundige
  • Altijd 14 dagen bedenktijd

Zorgverzekering van CZdirect

Kies je in 2025 voor een zorgverzekering bij CZdirect, dan kies je voor een verzekeraar zonder winstoogmerk. Missie van CZdirect is – net als die van grote broer CZ– om de zorg toegankelijk, goed en betaalbaar te houden. En in die missie slaagt het met vlag en wimpel. Vergelijk zelf de premies.

CZdirect zorgpremie 2025

JaarNaturaRestitutieBudget
2020€ 109,95
2021€ 116,95
2022€ 120,75
2023

Basisverzekering CZdirect

CZdirect heeft één goede basisverzekering beschikbaar. Het is niet onverstandig om voor deze basisverzekering te kiezen. Je profiteert dan namelijk van scherpe premies en mag naar elk ziekenhuis in Nederland. Met de basisverzekering van CZdirect krijg je 100 procent vergoeding bij alle zorgverleners met een contract en kun je tot wel 240 euro korting per jaar krijgen met een hoger eigen risico. Je kunt bij een basisverzekering van CZ direct bovendien gebruik maken van gratis extra’s zoals bijvoorbeeld een app die speciale plekjes op de huid kunnen checken. 

Aanvullende zorgverzekering CZdirect 2025

CZdirect heeft liefst vijf verschillende aanvullende verzekeringen in petto. Kies je voor een van deze aanvullende verzekeringen, dan ben je verzekerd voor extra zekerheid voor een relatief laag bedrag. Kinderen zijn altijd gratis meeverzekerd tot de leeftijd van 18 jaar. 

Aanvullend 1

Kies je voor Aanvullend 1 dan ben je verzekerd van spoedzorg wereldwijd, en dat voor 100 procent. 

Aanvullend 2

Ook nu ben je verzekerd van spoedzorg wereldwijd en voor de anticonceptiepil, ook voor 100 procent.

Aanvullend 3

Bij Aanvullend 3 ben je ook verzekerd van spoedzorg wereldwijd en de anticonceptiepil en tevens voor zes behandelingen bij de fysiotherapeut. 

Aanvullend 4

Ook nu is er een vergoeding van spoedzorg en de anticonceptiepil, zoals je nu ook verzekerd bent van negen behandelingen bij de fysiotherapeut.

Aanvullend 5

Kies je voor Aanvullend 5 van CZdirect dan ben je verzekerd voor spoedzorg wereldwijd, alternatieve zorg tot 250 euro, negen behandelingen bij de fysiotherapeut en brillen en lenzen tot honderd euro. 

CZdirect tandartsverzekering 2025

Ook op het gebied van de aanvullende tandartsverzekering heeft CZdirect voldoende te bieden. Er zijn namelijk drie verschillende tandartsverzekeringen beschikbaar. Kies je voor Tand 1 75 procent, dan krijg je 75 procent per behandeling tot een bedrag van 250 euro vergoed.  Ook geldt een ongevallendekking mondzorg tot 10.000 euro. Bij Tand 2 100 procent krijg je 100 procent van elke behandeling tot een maximaal bedrag van 250 euro vergoed. Ook nu geldt een ongevallendekking voor mondzorg tot 10.000 euro. Verder kun je nog kiezen voor Tand 2 75 procent. Je bent dan voor 75 procent per behandeling tot 500 euro verzekerd en geniet ook nu van een ongevallendekking mondzorg tot 10 mille. 

Bekijk altijd eerst de informatie op Socialzorg.nl

Voor je een keuze maakt voor een bepaalde verzekering van een verzekeraar, is het altijd goed om eerst de verschillende verzekeraars en verzekeringen ier goed met elkaar te vergelijken. Dat kan prima hier op Socialzorg.nl. Bovendien lees je hier alles wat met de zorgverzekering te maken heeft. Door de verzekeraars met elkaar te vergelijken wete je zeker dat jij altijd de voor jou beste keuze maakt en een verzekering vindt die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.9/5 – (20 stemmen)