Ohra tandartsverzekering 2024

Met een OHRA tandartsverzekering ontvang je vergoedingen voor de tandarts in het nieuwe jaar.

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
211,34
Zorgkeuze
zeer ruim
75%, max. € 250,- p/j
  • Fysio Meeneemservice mogelijk
  • Gratis tandongevallen dekking bij aanvullende verzekering
  • Korting op veel sportscholen
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
211,34
Zorgkeuze
zeer ruim
75%, max. € 250,- p/j
  • Fysio Meeneemservice mogelijk
  • Gratis tandongevallen dekking bij aanvullende verzekering
  • Korting op veel sportscholen

Tandartsverzekering OHRA 2024

De Ohra tandartsverzekering 2024 komt in verschillende varianten. Een tandartsverzekering van Ohra is verkrijgbaar vanaf € 10,65 per maand. Met een tandartsverzekering bij Ohra zijn jouw tanden prima verzekerd. Doordat er 3 tandartsverzekeringen verkrijgbaar zijn is de kans groot dat je een geschikte verzekering voor tandarts vind. Je bent tot slot wel verplicht om ook de basisverzekering bij Ohra af te nemen als je een tandartsverzekering in 2024 bij de verzekeraar wilt hebben.

Tandartsverzekering van Ohra

Een tandartsverzekering is in de meeste gevallen slim om te hebben. Verwacht jij in 2024 een aantal behandelingen van de tandarts? Dan zou je naast de Ohra zorgverzekering ook een aanvullende tandartsverzekering kunnen nemen. Voor een extra maandelijkse premie ga je vergoedingen krijgen voor de tandartskosten. Vanuit het basispakket krijgen mensen vanaf 18 jaar geen vergoeding meer voor de tandarts. Om deze reden heeft bijna iedereen in Nederland een tandartsverzekering. Benieuwd welke vergoedingen Ohra te bieden heeft? Bekijk alle tandarts vergoedingen van Ohra hier. 

Basisverzekering van Ohra

Iedereen vanaf 18 jaar heeft een eigen basisverzekering op naam nodig. Dit is wettelijk verplicht in Nederland. Vanaf je 18e is het dus mogelijk om bij Ohra een zorgverzekering af te sluiten. Tijdens je zoektocht naar een andere of nieuwe zorgverzekering kan het voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Het aanbod zorgpolissen is de laatste jaren enorm toegenomen. Er zijn naast verschillende zorgverzekeraars ook verschillende type basisverzekeringen verkrijgbaar. Wanener jij bij Ohra een tandartsverzekering en basisverzekering afsluit dan kies je voor een restitutiepolis

Aanvullende zorgverzekering van OHRA

Naast de Ohra tandarts- en basisverzekering is er natuurlijk ook de Ohra aanvullende zorgverzekering 2024 die je kunt afsluiten. Niet alle zorgkosten worden namelijk vergoed vanuit het basispakket in 2024. ZO kun je bij OHRA vergoedingen ontvangen voor onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en anticonceptiva in 2024. 

Vrije zorgkeuze zorgverzekering

Je krijgt een volledige vrije zorgkeuze in 2024 bij zorgverzekeraar Ohra. Niet de verzekeraar maar jij mag bepalen waar je naar toe gaat voor een behandeling. Ongeacht of er afspraken zijn gemaakt tussen zorgverlener en Ohra ontvang jij een volledige vergoeding. 

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
5/5 – (2 stemmen)