Ohra aanvullende zorgverzekering 2024

Kies jij voor een aanvullende verzekering van Ohra in 2024?

Met een OHRA aanvullende verzekering ontvang je extra vergoedingen in 2024. Denk aan vergoedingen voor fysio of anticonceptiva.

Team Socialzorg.nl

Aanvullende verzekering OHRA

Ohra heeft voor 2024 maar liefst 5 aanvullende zorgverzekeringen in het assortiment. Deze geven jou extra zekerheid en aanvullende vergoedingen voor 2024. Volgend jaar gaat een OHRA aanvullende zorgverzekering minimaal € 6,25 per maand kosten. Ontdek op deze pagina welke vergoedingen in 2024 bij zorgverzekeraar OHRA te verkrijgen zijn. Direct je premie berekenen? Bezoek dan onze zorgvergelijker of ga naar de website van Ohra.

Bereken je premie en bekijk de voorwaarden op de website van Ohra.

Aanvullende zorgverzekering OHRA in 2024

Met de Ohra zorgverzekering 2024 ben je prima verzekerd. Wat ons betreft is het de beste zorgverzekering van het nieuwe jaar. Waarom? Je hebt namelijk een echte keuzevrijheid met 100% vergoeding. Bovenop de basisverzekering van Ohra kan je kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Zo voorkom jij hoge rekeningen in 2024 en ben je verzekerd van de beste zorg in het nieuwe jaar. De Ohra aanvullende zorgverzekeringen zijn:

 

  • Zorgverzekerd op reis – €1,95 per maand
  • Compact – €6,25 per maand
  • Sterk – €7,95 per maand
  • Aanvullend Vanaf – €12,78 per maand
  • Extra Aanvullend – Vanaf €23,89 per maand
  • Uitgebreid – Vanaf €46,50 per maand

Basisverzekering van Ohra

De Ohra zorgverzekering is een combinatiepolis. Niet de verzekeraar maar jij mag bepalen naar welke zorgverlener je gaat. Dit geldt voor zowel gecontracteerde als niet-gecontracteerde zorgverleners. Dit type basisverzekering wordt steeds schaarser in Nederland. Het is ook belangrijk om te weten dat de restitutie polissen vaak de duurste zorgverzekeringen die je kan afsluiten. Hier krijg je natuurlijk wel het maximale voor terug, volledige vrije zorgkeuze!

Vergelijk OHRA vergoedingen

Er zijn tal van vergoedingen verkrijgbaar in een OHRA aanvullende zorgverzekering. Voor 2024 is het daarom net zo belangrijk om aan de slag te gaan met het vergelijken van je zorgverzekering. Bekijk of OHRA het beste aansluit bij jouw zorgbehoeften. Ben je nog niet zeker of de Ohra zorgverzekering ( een aanvullende verzekering) de beste keus is voor jou? Bereken je nieuwe zorgpremie via Socialzorg.

5/5 – (3 stemmen)