zorgpremie 2025

Beste zorgverzekering 2025

Ieder jaar maken wij een beste zorgverzekering 2025 overzicht. Wij kijken naar klanttevredenheid, premies en vergoedingen.

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

De beste zorgverzekering van 2025

Voor onze top 3 beste zorgverzekering 2025 kijken wij naar de basisverzekering maar ook aanvullend. Via de combinatie maken wij vervolgens een selectie van de beste verkrijgbare zorgverzekeringen. Maak direct een keuze of lees verder.

De beste zorgverzekering van 2025 heeft een betaalbare premie!

In 2025 is de beste zorgverzekering weer verkrijgbaar. Maar welke zorgverzekering is het beste? Wij helpen je hier verder met het uitzoeken welke zorgverzekeraar het beste voor jou is. 

 

Wanneer jij gaat kijken of een andere verzekering beter voor je is, is het goed om niet alleen naar de zorgpremie te kijken. Wij raden je aan om eerst naar je eigen situatie te kijken. Zet eventueel op papier welke zorgkosten je verwacht in 2025. Zodra jij in kaart hebt gekregen welke kosten er zullen komen is het vinden van de beste zorgverzekering 2025 een stuk eenvoudiger!

beste zorgverzekeringen

OHRA is op dit moment de beste zorgverzekeraar volgens reviews. Het is mogelijk dat ze jou de beste zorgverzekering 2025 aanbieden. Het is voor 2025 de goedkoopste zorgverzekering met 100% vrije ziekenhuiskeuze.

Welke zorgverzekering is het beste?

Om direct met de deur in huis is te vallen: er is niet 1 zorgverzekering die het beste is voor iedere consument. Waarom? Ieder persoon heeft andere zorgbehoeften, wensen en verwachtingen. 

Stel je hecht veel waarde aan een volledige vrije zorgkeuze, dan is de beste naturapolis zorgverzekering niet geschikt voor jou. Andersom is het ook natuurlijk zo wanneer je graag een lage premie wilt je geen dure restitutiepolis gaat afsluiten.

 

Door goed jezelf in te lezen en eerlijk tegen jezelf te zijn is het een stuk makkelijker een goede zorgverzekering te vinden. In 2025 gaat er weer een hoop gebeuren met je zorgpolis, zorg dat je voorbereid bent tijdens het vergelijken van je zorgverzekering. 

Hoe vind ik de beste zorgverzekering?

In de volgende 5 stappen leggen wij je uit hoe je de beste zorgverzekering 2025 afsluit. In het kort bespreken wij wat eigenlijk een zorgverzekering de beste maakt voor jou.  Vervolgens kan je op onze site direct aan de slag met het vergelijken van de verzekeringen!

 

  • Breng in kaart welke zorgkosten jij hebt gemaakt afgelopen jaar. Door een beeld te schetsen van welke kosten jij eigenlijk hebt gemaakt het afgelopen jaar is het eenvoudiger een nieuwe zorgverzekering te vinden. Check tevens of deze kosten terug zullen komen in 2025.
  • Is mijn situatie gewijzigd? Heb je meer of juist minder zorg nodig in 2025? Bedenk welke behandelingen jij nodig zult zijn aankomend jaar en vergelijk de beste zorgverzekeringen op basis van jouw persoonlijke situatie.
  • Aanvullend verzekeren of juist niet? Soms is het voordeliger om de gemaakte kosten van bijvoorbeeld de tandarts zelf te betalen. Bereken daarom altijd door of een aanvullende verzekering daadwerkelijk iets gaat opleveren of juist geld kost. Je bent immers niet verplicht om je aanvullend te verzekeren in 2025.
  • Welke type basisverzekering is het beste voor mij? Er zijn verschillende type basisverzekeringen verkrijgbaar in 2025. Het belangrijkste verschil zit in de vrije keuze zorgverleners. Bezoek altijd de website van de verzekeraar om te bekijken welke zorgverleners zijn aangesloten en hoeveel vergoeding je krijgt voor niet-gecontracteerde zorg.
  • Neem geen overhaaste beslissingen. Je hebt ruim zeven weken de tijd om je zorgverzekering te vergelijken met het aanbod van 2025. Neem daarom alle tijd voor het zorgverzekering vergelijken 2025 en neem geen overhaaste beslissingen. Ook leuke cadeau´s en extra´s zijn soms verkrijgbaar bij je zorgverzekering, stap daarom niet zomaar over!
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Hoe werkt het overstappen?

Wellicht heb jij de beste zorgverzekering 2025 gevonden? Dan is het nu tijd om te gaan overstappen. Het regelen van een nieuwe zorgverzekering is niet moeilijk. Als jij naar een betere of beste zorgverzekering gaat overstappen voor 31 december dan regelt je nieuwe verzekeraar de overstap. Je oude polis gaat dus worden stopgezet door je nieuwe zorgverzekeraar in 2025. 

zorgverzekering beste 2025

Tot wanneer kan ik overstappen?

Stap jij ook ieder jaar over? Je kan namelijk behoorlijk besparen op je zorgkosten. Maar tot wanneer kan ik eigenlijk overstappen voor 2025? Vanaf medio november (na prinsjesdag) zijn alle zorgpremies voor 2025 bekend gemaakt. Vanaf die dag is het mogelijk om te gaan overstappen. Je hebt dan de tijd tot en met 31 december om een betere zorgverzekering te vinden. 

Meer tijd nodig?

Kost het jou wat meer moeite om de beste zorgverzekering voor 2025 te vinden? Dan is het mogelijk om je huidige polis zelf op te zeggen. Vervolgens heb je de mogelijkheid om tot eind januari 2025 te andere zorgpolis te kiezen.

Zorgverzekering vergelijken 2025

Het is tijd om te gaan vergelijken. Niemand sluit de beste zorgverzekering af zonder eerst zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Vergelijk onafhankelijk en vrijblijvend met de zorgvergelijker op onze site. Met behulp van filters kan je vergelijken op basis van jouw persoonlijke situatie. Voeg aanvullende vergoedingen toe en verhoog eventueel het eigen risico. Het kost je enkele minuten om zo je persoonlijke beste zorgverzekering 2025 te vinden. Tot slot verwijzen wij je door naar de verzekeraar voor het aanvragen van je nieuwe polis.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

4.9/5 – (120 stemmen)