De Friesland aanvullende zorgverzekering

Met een Friesland aanvullende zorgverzekering in 2022 heb je extra zekerheid. De aanvullende verzekering dekt namelijk zorg die niet door de basisverzekering wordt vergoed. Vergoedingen bij De Friesland zijn verkrijgbaar voor onder andere fysiotherapie, brillen, anticonceptiva en alternatieve geneeswijzen. Je kunt voor 2022 kiezen uit 3 of 5 aanvullende verzekeringen. Dit hangt of welke Friesland zorgverzekering je gaat afsluiten (Zelf Bewust of Alles Verzorg).

€ 113,00
€ 128,45
Vanaf € 1,95
Vanaf € 1,95

Aanvullende verzekering Friesland

Kies jij in 2022 voor de Zelf Bewust Polis van De Friese zorgverzekeraar? Dan heb je de keuze uit uit 3 aanvullende verzekeringen. Friesland vergoedingen voor de fysiotherapeut, anticonceptie en tandartskosten na een ongevel zijn de standaard.

Goed verzekerd met een Friesland aanvullende zorgverzekering. Bereken je premie in 2 minuten!

Team Socialzorg.nl

Waarom aanvullende verzekering?

Niet alle zorgkosten vallen onder de vergoeding vanuit het basispakket. In 2022 is het mogelijk dat je bepaalde zorgkosten zelf moet gaan betalen. Tandartskosten, fysiotherapie behandelingen en alternatieve geneeswijzen worden allemaal niet vergoed vanuit je basis zorgverzekering.

 

Wil jij vergoedingen ontvangen hiervoor? Dan zou je een aanvullende zorgverzekering bij De Friesland kunnen afsluiten. Voor enkele euro’s extra premie per maand heb je recht op aanvullende vergoedingen in 2022. Benieuwd welke Friesland aanvullende zorgverzekering het beste bij jou past? Bereken hier je premie en bekijk de polisvoorwaarden.

Vergoedingen De Friesland

De meest gekozen aanvullende verzekering van De Friesland is de AV Budget polis. Met deze aanvullende polis krijg je onder andere 9 fysiotherapie behandelingen vergoed door de Friesland in 2022.

 

Een uitgebreide pakket gewenst? Bekijk dan de vergoedingen vanuit de AV Standaard. Je onvangt in 2022 onder andere 12 behandelingen bij de fysiotherapeut en 200 euro vergoeding voor alternatieve zorg. 

 

Benieuwd naar alle aanvullende verzekeringen van de Friese zorgverzekeraar? Wij verwijzen je direct door om je premie te berekenen.

de friesland zorgverzekering
Zet de zorgwekker

Ontvang als eerste alle nieuwe zorgpremies per e-mail

Inhoudsopgave
Ga direct naar:
Vanaf € 83,45
Vanaf € 113,00
Vanaf € 120,95
Vanaf €110,90