Wilt u een goedkope zorgverzekering? Vergelijk makkelijk en snel online. Lees meer

Friesland aanvullende zorgverzekering 2023

Kies jij voor een aanvullende verzekering bij De Friesland?

Ontdek hier de aanvullende zorgverzekering mogelijkheden van Zorgverzekeraar De Friesland.

Team Socialzorg.nl

Aanvullende verzekering De Friesland

Voor 2023 een De Friesland aanvullende verzekering afsluiten? Hier bespreken wij alles over de Friesland aanvullende zorgverzekering 2022 van De Friesland.

 

Bekijk hier de actuele premies, De Friesland vergoeding en alle voor- en nadelen. Er zijn een flink aantal aanvullende verzekeringen verkrijgbaar voor 2023.

 

Welke het beste bij jou past hangt af van de gewenste vergoedingen. Je kunt kiezen uit 3 of 5 aanvullende zorgverzekeringen. Dit hangt af welke Friesland zorgverzekering 2023 je gaat afsluiten (Zelf Bewust of de Alles Verzorgd polis).

Bereken je premie en bekijk de voorwaarden op de website van Friesland

Waarom aanvullend verzekeren bij De Friesland?

Fysiotherapie

De Friesland heeft per 2023 opnieuw ruime vergoedingen voor de fysiotherapeut.

Alternatieve geneeswijzen

De Friesland alternatieve zorg vergoeding verkrijgbaar van € 200, € 400 en € 600 per jaar.

Bril vergoeding

Per 2023 is er een vergoeding voor brillen van maximaal € 150 per 3 kalenderjaren.

aanvullend de friesland

De Friesland vergoeding 2023

De meest gekozen aanvullende verzekering van De Friesland is de AV Budget polis. Met deze aanvullende polis krijg je onder andere 9 fysiotherapie behandelingen vergoed door de Friesland in 2023. Een uitgebreide pakket gewenst? Bekijk dan de vergoedingen vanuit de AV Standaard. Je onvangt in 2023 onder andere 12 behandelingen bij de fysiotherapeut en 200 euro vergoeding voor alternatieve zorg.  Benieuwd naar alle De Friesland vergoedingen per verzekering? Wij verwijzen je direct door om je premie te berekenen.

Aanvullende verzekering De Friesland 2023

Kies jij in 2023 voor de Zelf Bewust Polis van De Friese zorgverzekeraar? Dan heb je de keuze uit uit 3 aanvullende verzekeringen. Friesland vergoedingen voor de fysiotherapeut, anticonceptie en tandartskosten na een ongevel zijn de standaard.

Goed verzekerd met een Friesland aanvullende verzekering. Bereken je premie in 2 minuten!

Team Socialzorg.nl

Waarom een aanvullende zorgverzekering handig is

Niet alle zorgkosten vallen onder de basis Friesland vergoeding vanuit  je basispolis. In 2023 is het mogelijk dat je bepaalde zorgkosten zelf moet gaan betalen. Tandartskosten, fysiotherapie behandelingen en alternatieve geneeswijzen worden allemaal niet vergoed vanuit je basis zorgverzekering.

 

Wil jij vergoedingen ontvangen hiervoor? Dan zou je een aanvullende verzekering bij De Friesland kunnen afsluiten. Voor enkele euro’s extra premie per maand heb je recht op aanvullende vergoedingen in 2023. Benieuwd welke Friesland aanvullende zorgverzekering het beste bij jou past? Bereken hier je premie en bekijk de polisvoorwaarden.

Basisverzekering Friesland

Naast een prima aanvullende zorgverzekering assortiment heeft de Friesland ook meerdere basisverzekeringen. Het gaat om een zogenaamde naturapolis met beperkte vrije zorgkeuze. Steeds meer consumenten stappen over naar een Friesland zorgverzekering 2023 omdat de beperkte zorgkeuze enorm meevalt. De meeste zorgverleners in Nederland zijn namelijk gecontracteerd bij de Friesland. 

Tandartsverzekering Friesland 2023

Heb je een gezond en goed gebit? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig Wil je extra zekerheid in 2023? Dan kan je er voor kiezen om een Friesland tandartsverzekering 2023 af te sluiten. Je gaat in het nieuwe jaar vergoedingen ontvangen voor de tandarts. De Friesland heeft voor 2023 verschillende aanvullende vergoedingen verkrijgbaar. 

4.8/5 – (10 stemmen)