De Friesland aanvullende verzekering 2023

Voor 2023 een De Friesland aanvullende verzekering afsluiten? Hier bespreken wij alles over de Friesland aanvullende zorgverzekering 2022 van De Friesland. Check direct actuele premies, De Friesland vergoeding en alle voor- en nadelen. Er zijn een flink aantal aanvullende verzekeringen verkrijgbaar voor 2023. Welke het beste bij jou past hangt af van de gewenste vergoedingen. Je kunt kiezen uit 3 of 5 aanvullende zorgverzekeringen. Dit hangt af welke Friesland zorgverzekering 2023 je gaat afsluiten (Zelf Bewust of de Alles Verzorgd polie).

€ 113,25
€ 131,45
Vanaf € 1,95
Vanaf € 11,50
aanvullend de friesland

De Friesland vergoeding 2023

De meest gekozen aanvullende verzekering van De Friesland is de AV Budget polis. Met deze aanvullende polis krijg je onder andere 9 fysiotherapie behandelingen vergoed door de Friesland in 2023. Een uitgebreide pakket gewenst? Bekijk dan de vergoedingen vanuit de AV Standaard. Je onvangt in 2023 onder andere 12 behandelingen bij de fysiotherapeut en 200 euro vergoeding voor alternatieve zorg.  Benieuwd naar alle De Friesland vergoedingen per verzekering? Wij verwijzen je direct door om je premie te berekenen.

Aanvullende verzekering De Friesland 2023

Kies jij in 2023 voor de Zelf Bewust Polis van De Friese zorgverzekeraar? Dan heb je de keuze uit uit 3 aanvullende verzekeringen. Friesland vergoedingen voor de fysiotherapeut, anticonceptie en tandartskosten na een ongevel zijn de standaard.

Waarom aanvullende verzekering kiezen?

Niet alle zorgkosten vallen onder de basis Friesland vergoeding vanuit  je basispolis. In 2023 is het mogelijk dat je bepaalde zorgkosten zelf moet gaan betalen. Tandartskosten, fysiotherapie behandelingen en alternatieve geneeswijzen worden allemaal niet vergoed vanuit je basis zorgverzekering.

 

Wil jij vergoedingen ontvangen hiervoor? Dan zou je een aanvullende verzekering bij De Friesland kunnen afsluiten. Voor enkele euro’s extra premie per maand heb je recht op aanvullende vergoedingen in 2023. Benieuwd welke Friesland aanvullende zorgverzekering het beste bij jou past? Bereken hier je premie en bekijk de polisvoorwaarden.

Goed verzekerd met een Friesland aanvullende verzekering. Bereken je premie in 2 minuten!

Team Socialzorg.nl
de friesland zorgverzekering

De betere zorgverzekeringen in 2023

Jaarlijks houden wij bij welke zorgverzekeringen het meest populair zijn onder de Nederlandse bevolking. Ieder jaar maken wij een simpele overzicht van de beste zorgverzekeringen. De top 3 is tot stand gekomen door te kijken naar de totale 2023 premie hoogte, vergoedingen en klanttevredenheid. Net als vorige jaar is Zorgverzekeraar De Friesland ook weer terug te vinden in onze overzicht.