tandartsverzekering friesland

Friesland tandartsverzekering 2025

Kies jij voor de Friese zorgverzekeraar in 2025?

Tandartsverzekering Friesland

Een De Friesland tandartsverzekering geeft je dekking in 2025 voor tandartskosten.

 

Helaas vallen deze kosten (vanaf 18 jaar) niet onder de basisverzekering aankomend jaar.

 

Met de tandartsverzekering van De Friesland ben je verzekerd voor kosten die voortkomen uit een behandeling bij de tandarts of mondhygiëniste. Je hebt in 2025 de mogelijkheid uit 2 of 3 zorgverzekeringen voor de tandarts. Dit hangt af welke Friesland zorgverzekering je kiest. De Zelf Bewust Polis of de Alles Verzorgd Polis.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
tandartsverzekeringen-de-friesland

Tandartsverzekering De Friesland

Het is niet verplicht om een aanvullende tandartsverzekering in 2025 te hebben. In Nederland ben je alleen verplicht vanaf 18 jaar een eigen basispolis te hebben. Toch kiezen veel Nederlanders ervoor om wel een tandartsverzekering te hebben. Dit komt met name doordat behandelingen bij de tandarts vaak enorm duur zijn. Je kunt deze zorgkosten zelf betalen of je kunt je hiervoor laten verzekeren.

 

De Friesland biedt verschillende modules aan die vergoedingen bieden voor de tandarts. Er zijn vergoedingen verkrijgbaar van € 250 tot € 1000 per kalenderjaar. Benieuwd hoeveel premie je hiervoor gaat betalen? Bezoek De Friesland en check direct je persoonlijke premie voor de tandartsverzekering bij De Friesland. 

Zelf Bewust Polis Tandartsverzekering 2025

De voordeeligste zorgverzekering bij De Friesland is de Zelf Bewust Polis. Wanneer jij in 2025 deze polis gaat afsluiten heb je de keuze uit 2 Friesland tandartsverzekeringen. Het gaat om de AV Tand Opstap en de AV Tand Doorstap. Huidige klanten bij De Friesland beoordelen deze tandartsverzekeringen gemiddeld een 8.2. De belangrijkste punten zijn:

Tandartsverzekering Alles Verzorgd Polis 2025

Verwacht jij extra kosten en behandelingen bij de tandarts in 2025? Dan zou een ruime vergoeding van De Friesland goed van pas kunnen komen. Als jij de Alles Verzorgd Polis afsluiten bij de Friesland heb je de keuze uit 3 tandartsverzekeringen. De mogelijkheden zijn: AV Tand Standaard, AV Tand Extra en AV Tand Optimaal. Belangrijkste vergoedingen en info zijn:

Tandarts vergoedingen Friesland 2025

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er dus ruime tandarts vergoedingen verkrijgbaar in 2025. De Friese zorgverzekeraar heeft wat ons betreft een overzichtelijk tandartsverzekering aanbod. Wil jij de polisvoorwaarden en exacte vergoedingen bekijken? Bezoek dan de website van De Friesland.  In 2025 is het weer mogelijk om te besparen op je premie. Neem je tijd tijdens het zorgverzekering vergelijken en stap over wanneer ook jij kunt besparen!

Andere tandartsverzekeringen

Naast de tandartsverzekering bij De Friesland zijn er nog een hoop andere mogelijkheden. Je hebt immers enkele weken de tijd om te vergelijken! Bereken daarom of je misschien een goedkopere tandartsverzekering met hogere of betere vergoeding kunt krijgen bij een andere zorgverzekeraar. 

 

Naast de hoogte van de totale vergoeding en de hoogte van je maandelijkse premie is het ook belangrijk om uit te zoeken of je naar je eigen tandarts kunt blijven gaan in 2025. Bezoek daarom altijd de site van de verzekeraar om dit uit te zoeken. Bij De Friesland kun je gebruik maken van de zorgzoeker om alle aangesloten behandelaars (tandartsen en andere zorgaanbieders) zijn gecontracteerd. 

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

5/5 – (4 stemmen)