Friesland tandartsverzekering 2022

Met een Friesland tandartsverzekering ben je gedekt in 2022 voor tandartskosten. Helaas vallen deze kosten (vanaf 18 jaar) niet onder de basisverzekering aankomend jaar. Met de tandartsverzekering van De Friesland ben je verzekerd voor kosten die voortkomen uit een behandeling bij de tandarts of mondhygiëniste. Je hebt in 2022 de mogelijkheid uit 2 of 3 zorgverzekeringen voor de tandarts. Dit hangt af welke Friesland zorgverzekering je kiest. De Zelf Bewust Polis of de Alles Verzorgd Polis.

€ 113,00
€ 128,45
Vanaf € 1,95
Vanaf € 1,95

Tandartsverzekering De Friesland

Het is niet verplicht om een aanvullende tandartsverzekering in 2022 te hebben. In Nederland ben je alleen verplicht vanaf 18 jaar een eigen basispolis te hebben. Toch kiezen veel Nederlanders ervoor om wel een tandartsverzekering te hebben. Dit komt met name doordat behandelingen bij de tandarts vaak enorm duur zijn. Je kunt deze zorgkosten zelf betalen of je kunt je hiervoor laten verzekeren.

 

De Friesland biedt verschillende modules aan die vergoedingen bieden voor de tandarts. Er zijn vergoedingen verkrijgbaar van € 250 tot € 1000 per kalenderjaar. Benieuwd hoeveel premie je hiervoor gaat betalen? Bezoek De Friesland en check direct je persoonlijke premie voor de tandartsverzekering bij De Friesland. 

Zelf Bewust Polis Tandartsverzekering

De voordeeligste zorgverzekering bij De Friesland is de Zelf Bewust Polis. Wanneer jij in 2022 deze polis gaat afsluiten heb je de keuze uit 2 Friesland tandartsverzekeringen. Het gaat om de AV Tand Opstap en de AV Tand Doorstap. Huidige klanten bij De Friesland beoordelen deze tandartsverzekeringen gemiddeld een 8.2. De belangrijkste punten zijn:

Tandartsverzekeringen Alles Verzorgd Polis

Verwacht jij extra kosten en behandelingen bij de tandarts in 2022? Dan zou een ruime vergoeding van De Friesland goed van pas kunnen komen. Als jij de Alles Verzorgd Polis afsluiten bij de Friesland heb je de keuze uit 3 tandartsverzekeringen. De mogelijkheden zijn: AV Tand Standaard, AV Tand Extra en AV Tand Optimaal. Belangrijkste vergoedingen en info zijn:

Vergoedingen De Friesland tandarts

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er dus ruime tandarts vergoedingen verkrijgbaar in 2022. De Friese zorgverzekeraar heeft wat ons betreft een overzichtelijk tandartsverzekering aanbod. Wil jij de polisvoorwaarden en exacte vergoedingen bekijken? Bezoek dan de website van De Friesland.  In 2022 is het weer mogelijk om te besparen op je premie. Neem je tijd tijdens het zorgverzekering vergelijken en stap over wanneer ook jij kunt besparen!

de friesland zorgverzekering
Zet de zorgwekker

Ontvang als eerste alle nieuwe zorgpremies per e-mail

Inhoudsopgave
Ga direct naar:
Vanaf € 83,45
Vanaf € 113,00
Vanaf € 120,95
Vanaf €110,90