ziezo-aanvullend

ZieZo aanvullende zorgverzekering 2024

Aanvullende ZieZo zorgverzekering in 2024 afsluiten?

Ontvang aanvullende vergoedingen van ZieZo in 2024 met een aanvullende polis. Ontdek hier de premies en vergoedingen.

Team Socialzorg.nl

Aanvullende zorgverzekering ZieZo

In 2024 extra zekerheid nodig? Sluit dan een ZieZo aanvullende zorgverzekering 2024 af. Je ontvang dan bovenop  de vergoedingen van het basispakket extra vergoedingen. Bij ZieZo kun je je aanvullend verzekeren voor onder andere fysiotherapie en spoedeisende hulp in het buitenland.

Aanvullende verzekeringen ZieZo

Voor 2024 heb je de keuze uit twee aanvullende zorgverzekeringen. Het gaat om de ZieZo Werelddekking en ZieZo Aanvullend 1 pakketten. Zorgverzekeraar ZieZo biedt vergoedingen voor onder andere fysiotherapie, anticonceptie vanaf 21 jaar en tandheelkundige zorg na een ongeval.

 

De aanvullende zorgverzekering van zorgverzekeraar ZieZo zijn een prima aanvullende optie voor het basispakket. Verwacht jij weining tot geen zorgkosten in 2024? Dan is een aanvullende ZieZo zorgverzekering niet echt nodig. Door je aanvullend te verzekeren ga je een aanvullende premie betalen per maand in ruil voor extra vergoedingen. 

Extra online zorg 2024

Sluit jij een ZieZo aanvullende zorgverzekering 2024 af? Dan krijg je met de ZieZo Aanbullend 1 toegang tot de online zelfhulp van ZieZo Zilveren Kruis. Tevens ontvang je een handige app waar je verdachte plekjes op je huid kunt checken op huidkanker.

 

Online zelfhulp van Stichting mirro

 

  • Online zelfhulp om mentaal fit te blijven.
  • Anoniem en in je eigen tempo.
  • Ruim 25 modules over onder meer stress, geldzorgen, rouwverwerking en beter slapen.
 

ZieZo vergoedingen per 2024

Vanuit de ZieZo zorgverzekering 2024 ben je verzekerd voor alle noodzakelijke zorg. De inhoud van het basispakket wordt namelijk geregeld door de Rijksoverheid. Vanuit de basisverzekering heb je recht om bijvoorbeeld naar een ziekenhuis te gaan voor noodzakelijke zorg. Wel dien je goed te kijken naar gecontracteerde zorgverleners als het gaat om basisverzekeringen. ZieZo is onderdeel van het grote Zilveren Kruis en hierdoor zijn er enorm veel zorgverleners aangesloten. 

  • 6 fysiotherapiebehandelingen per jaar
  • Anticonceptie vanaf 21 jaar: 100% vergoed
  • Tandheelkundige kosten na een ongeval: maximaal € 10.000
  • Aanvulling tot 100% voor kosten spoedeisende zorg in het buitenland
  • Online check huidkanker via SkinVision: 100% vergoed

Het eigen risico en aanvullende verzekeringen

Zorg die vergoed gaat worden vanuit je ZieZo aanvullende zorgverzekeringen zijn vrij van het eigen risico. Zorg die valt onder de dekking van het basispakket komen in de meeste gevallen met een eigen risico. Ontvang je een vergoeding in 2024 voor zorg vanuit de aanvullende polis? Je betaald achteraf niets aan eigen risico. 

Geen ZieZo vergoeding 2024 voor:

Bij zorgverzekeraar ZieZo en haar aanvullende zorgverzekering 2024 zitten geen vergoedingen inbegrepen voor onder andere:

Wel een vergoeding nodig voor de hierboven genoemde zorgkosten? Ontdek dan de zorgverzekeringen van Zilveren Kruis. 

ZIeZo zorgverzekering combineren

Het is niet mogelijk om de ZieZo zorgverzekering te combineren met de zorgpolis van het Zilveren Kruis. Je zou een keuze moeten maken tussen zorgverzekeraar Zilveren Kruis of haar dochteronderneming ZieZo. 

4.9/5 – (75 stemmen)