tandarts-ziezo

ZieZo tandartsverzekering 2025

Kies voor een tandartsverzekering van ZieZo en ontvang vergoedingen.

Tandartsverzekering ZieZo 2025

Verzorg jij je gebit goed? Het hebben van een gezond en sterk gebit is enorm belangrijk. Hierdoor is een Tandartsverzekering van ZieZo in 2025 verstandig om te hebben. Je ontvang bij ZieZo per 2025 vergoedingen voor controles bij je tandarts.

Tandartsvergoeding ZieZo in 2025

WIl jij je verzekeren voor de vaak hoge rekening van de tandarts? Met een ZieZo tandartsverzekering kun je je hiervoor verzekeren. De ZieZo Tand 1 vergoedt tandartskosten tot € 250 per jaar.

100% vergoed:

  • Consulten (C-codes) en second opinions

75% vergoed:

  • Vullingen (V-codes)
  • Trekken van tanden en kiezen (H-codes)
  • Verdovingen (A-codes)
  • Foto’s (X-codes)
  • Andere tandheelkundige behandelingen

Kinderen tot 18 jaar

Voor kinderen tot 18 jaar heb je geen aparte zorgverzekering voor nodig. Kids tot 18 jaar vallen onder de zorgverzekering van een van de ouders. Jongeren tot deze leeftijd krijgen tevens een vergoeding voor de tandarts vanuit het basispakket. Vanaf 18 jaar is hier een aanvullende tandartsverzekering voor nodig om vergoedingen te ontvangen. 

Eigen risico tandartsverzekering 2025

Je betaald geen eigen risico voor je tandartsverzekering. Je krijgt de vergoedingen gewoon vergoed van ZieZo zonder dat je hier nog extra eigen risico voor moet betalen. Eigen risico betaal je ook niet voor vergoedingen vanuit de ZieZo aanvullende zorgverzekeringen, uitsluitend voor bepaalde zorg die valt onder de dekking vanuit je basispolis.

Verschil tussen ZieZo en Zilveren Kruis

ZieZo is de goedkope online zorgverzekering van Zilveren Kruis. Met de ZieZo zorgverzekering 2025 regel je namelijk bijna alle zorgzaken online. Zo dien je online je medicijnen te bestellen en voor bepaalde vergoedingen moet je zelfs dit online bestellen. Consumenten die iets meer vrijheid wensen kunnen kiezen voor een Zilveren Kruis zorgverzekering in 2025. 

Tandartsverzekering van ZieZo kiezen

Bij de tandartsverzekering geldt geen medische acceptatie. Iedereen, ongeacht leeftijd kan dus een tandartsverzekering van ZieZo aflsuiten voor 2025. Bij andere zorgverzekeraars kan het voorkomen dat er bepaalde vragen gesteld gaan worden voordat je de polis kunt afsluiten (hoge vergoedingen). Dit is dus niet het geval bij ZieZo!

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

4.9/5 – (75 stemmen)