Zilveren Kruis aanvullende verzekering 2024

Aanvullend verzekeren bij het Zilveren Kruis?

Aanvullende zorgverzekering Zilveren Kruis

Benieuwd naar de Zilveren Kruis aanvullende verzekering van 2024? Ontvang extra vergoedingen van het Zilveren Kruis via een aanvullende verzekering. Het basispakket vergoedt in 2024 niet alle zorgkosten. Maak jij gebruik van bijvoorbeeld fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen? Dan is een aanvullende verzekering een must om hier vergoedingen voor te krijgen.

Aanvullende verzekering Zilveren Kruis

Zilveren Kruis heeft voor 2024 opnieuw vijf aanvullende verzekeringen in het assortiment. Hoe meer sterren hoe hoger de vergoedingen zijn. De premie die je maandelijks gaat betalen hangt af van je leeftijd. Consumenten tot 29 jaar betalen een lagere premie voor hun aanvullende zorgverzekering bij het Zilveren Kruis. 

Vergoedingen Zilveren Kruis in 2024

  • Anticonceptie
  • Alternatieve geneeswijzen en geneesmiddelen
  • Vergoeding voor mantelzorg
  • Brillen en contactlenzen
  • Bevallen in het ziekenhuis op eigen verzoek
  • Fysiotherapie

Meer over Zilveren Kruis

Er zijn voldoende mogelijkheden om je Zilveren Kruis zorgverzekering te gaan uitbreiden. Verwacht jij weining tot geen extra zorgkosten in 2024? Dan zou het niet nodig zijn om je aanvullend te verzekeren. Het is verstandig als jij toch de nodige behandelingen en extra verwchacht om te overwegen een Zilveren Kruis aanvullende zorgverzekering te nemen. Bereken je premie vrijblijvend en snel via Socialzorg. 

Belangrijk om te weten

  • Vergoedingen vallen niet onder het eigen risico
  • Bij Zilveren Kruis zijn uw kinderen tot 18 jaar meeverzekerd met dezelfde hoogste aanvullende verzekering van de ouder(s)
  • U betaalt geen premie voor kinderen tot 18 jaar
  • Wachttijd van 1 jaar voor de vergoeding van orthodontie tot 18 jaar vanuit de Aanvullend 3 en 4 sterren

Tandartsverzekering Zilveren Kruis

Een tandartsverzekering kan handig zijn wanneer je zorgkosten verwacht in 2024. Behandelingen bij de tandarts zijn niet goedkoop en daarom kan het slim zijn om je hiervoor te verzekeren. Bij Zorgverzekering Zilveren Kruis is het mogelijk om naast je basispakket ook een verzekering te nemen voor de tandarts. De Zilveren Kruis tandartsverzekering is verkrijgbaar met ruime vergoedingen. Ontdek op onze site of op die van het Zilveren Kruis wat het kost en welke vergoedingen verkrijgbaar zijn per 2024.

Vergelijk je zorgverzekering

Direct je zorgverzekering vergelijken? Dit kan 100% onafhankelijk via deze website. Vergelijk zorgverzekeraars in Nederland op basis van jouw specifieke wensen. Vergelijk de basis- aanvullende- en tandartsverzekeringen van het Zilveren Kruis. Je kunt namelijk honderden euro’s besparen door te overstappen voor 2024. Het afsluiten van je nieuwe zorgverzekering doe je vervolgens rechtstreeks bij de verzekeraar.
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

4.9/5 – (7 stemmen)