Zilveren Kruis tandartsverzekering 2022

De Zilveren Kruis tandartsverzekering in 2022 geeft extra zekerheid. Kosten die voortkomen uit een tandartsbehandelingen zijn vaak enorm duur. Doordat je vanuit de basisverzekering hier geen vergoedingen voor krijgt is een tandartsverzekering de uitkomst. Een tandartsverzekering van Zilveren Kruis komt in 5 verschillende varianten. Hoe meer sterren, hoe hoger de maximale vergoeding per jaar.

€ 120,95
€ 128,45
€ 139,95

Tandartsverzekering Zilveren Kruis

Er zijn dus ruime vergoedingen verkrijgbaar met een Zilveren Kruis tandartsverzekering 2022. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de dekking. Hoeveel vergoedingen denk jij nodig te hebben in 2022? Raadpleeg eventueel je tandarts om na te gaan hoeveel kosten er gemaakt zullen gaan worden aankomend jaar. Je kan in 2022 de Zilveren Kruis zorgverzekering eenvoudig uitbreiden. Het eigen risico geldt niet voor de tandartsverzekering. Consumenten tot 29 jaar betalen een lagere premie voor de tandartsverzekeringen bij het Zilveren Kruis Achmea.

Zilveren Kruis Tand Basis

  • Controle + gebitsreiniging
  • Kleine vulling of kies trekken

Tand 1 ster

  • Tot € 250 vergoed

Tand 2 sterren

  • Tot € 500 vergoed

Tand 3 sterren

  • Tot € 1.000

Tand 4 sterren

  • Tot € 1.250 vergoed

Vergoedingen Zilveren Kruis 2022

Er zijn vergoedingen verkrijgbaar bij Zilveren Kruis in 2022 voor onder andere: Consulten, Vullingen, Kiezen trekken, Mondhygiëne, Bruggen, kronen en andere behandelingen, foto’s en tandartskosten na een ongeval.

 

Orthodontie vergoedingen komen niet uit de tandartsverzekering. Zilveren Kruis vergoeden orthodontie tot 18 jaar uit de Aanvullend 3 en 4 sterren. Voor meer informatie kan je hier de Zilveren Kruis aanvullende zorgverzekeringen bekijken.

Veelgestelde vragen

Ja, voor de Zilveren Kruis tandartsverzekering met 3 en 4 sterren geldt een medische acceptatie. De verzekeraar gaat een aantal vragen stellen over de conditie van het gebit van de aanvrager.

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg vergoed vanuit de basisverzekering.
Verzekerden boven de 18 jaar krijgen een vergoeding van tandheelkundige zorg na een ongeval vanuit uw aanvullende verzekering én je tandartsverzekering.

Nee, bij achterstand in premiebetaling kan je in 2022 geen aanvullende verzekering en tandartsverzekering afsluiten.

alles over zilveren kruis
Zet de zorgwekker

Ontvang als eerste alle nieuwe zorgpremies per e-mail

Inhoudsopgave
Ga direct naar:
Vanaf € 83,45
Vanaf € 113,00
Vanaf € 120,95
Vanaf €110,90