Zilveren Kruis tandartsverzekering 2024

Kies jij voor een aanvullende tandartsverzekering?

Tandartsverzekering Zilveren Kruis

De Zilveren Kruis tandartsverzekering in 2024 geeft extra zekerheid. Kosten die voortkomen uit een tandartsbehandelingen zijn vaak enorm duur. Doordat je vanuit de basisverzekering hier geen vergoedingen voor krijgt is een tandartsverzekering de uitkomst. Een tandartsverzekering van Zilveren Kruis komt in 5 verschillende varianten. Hoe meer sterren, hoe hoger de maximale vergoeding per jaar.

Veelgestelde vragen tandarts

Ja, voor de Zilveren Kruis tandartsverzekering met 3 en 4 sterren geldt een medische acceptatie. De verzekeraar gaat een aantal vragen stellen over de conditie van het gebit van de aanvrager.

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg vergoed vanuit de basisverzekering.
Verzekerden boven de 18 jaar krijgen een vergoeding van tandheelkundige zorg na een ongeval vanuit uw aanvullende verzekering én je tandartsverzekering.

Nee, bij achterstand in premiebetaling kan je in 2024 geen aanvullende verzekering en tandartsverzekering afsluiten.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
tandartsverzekeringen zilveren kruis

Vergoedingen Zilveren Kruis 2024

Er zijn vergoedingen verkrijgbaar bij Zilveren Kruis in 2024 voor onder andere: Consulten, Vullingen, Kiezen trekken, Mondhygiëne, Bruggen, kronen en andere behandelingen, foto’s en tandartskosten na een ongeval. Orthodontie vergoedingen komen niet uit de tandartsverzekering. Zilveren Kruis vergoeden orthodontie tot 18 jaar uit de Aanvullend 3 en 4 sterren. Voor meer informatie kan je hier de Zilveren Kruis aanvullende zorgverzekering bekijken.

Tandartsverzekering Zilveren Kruis

Er zijn ruime vergoedingen verkrijgbaar met een Zilveren Kruis tandartsverzekering 2024. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de dekking. Hoeveel vergoedingen denk jij nodig te hebben in 2024? Raadpleeg eventueel je tandarts om na te gaan hoeveel kosten er gemaakt zullen gaan worden aankomend jaar. Je kan in 2024 de Zilveren Kruis zorgverzekering eenvoudig uitbreiden. Het eigen risico geldt niet voor de tandartsverzekering. Consumenten tot 29 jaar betalen een lagere premie voor de tandartsverzekeringen bij het Zilveren Kruis.

Aanvullende zorgverzekering Zilveren Kruis

Naast de tandartsverzekering van Zilveren Kruis is er meer. De verzekeraar biedt namelijk per 2024 ook verschillende aanvullende modules aan. Zo kun je vergoedingen krijgen volgend jaar voor fysiotherapie, buitenland, alternatieve geneeswijzen en meer. Wij raden je aan om op papier te zetten welke zorgkosten jij verwacht in 2024. Kijk eventueel terug naar het afgelopen jaar en bepaal of deze ‘zorgkosten’ volgend jaar opnieuw gemaakt gaan worden. Door alles zelf in kaart te brengen kun jij eenvoudiger een passende zorgverzekering bij Zilveren Kruis kiezen. 

Basisverzekering Zilveren Kruis 2024

Iedere Nederland ouder dan 18 jaar moet er aan geloven. Per 2024 zal de zorgpremie opnieuw gaan stijgen. Naast een stijgende zorgpremie gaan veel mensen overstappen van verzekeraar omdat zij op dit moment een Collectieve zorgverzekering hebben. Per 2024 vervalt deze ‘dure’ zorgverzekering en moeten veel Nederlanders een andere zorgverzekering kiezen. Ontdek op onze site alles wat de Zilveren Kruis basisverzekering per 2024 te bieden heeft. Niets voor niets kiest een groot gedeelte van de consumenten in Nederland om zich bij het ZK te verzekeren. 

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
5/5 – (5 stemmen)