besured zorgverzekering

Besured zorgverzekering 2024

Ontdek wat zorgverzekeraar Besured jou kan bieden in het jaar 2024.

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Zorgverzekering van Besured

Zorgverzekeraar Besured heeft ruim 150.000 studenten en young professionals aangesloten, stap jij over? Op deze pagina bespreken wij de voor- en nadelen van zorgverzekeraar Besured.

Besured basisverzekering

De basisverzekering in 2024 van Besured is een Naturapolis. Een beperkte vrije zorgkeuze zorgverleners maar wel voor een relatief lage premie

Een groot voordeel is zeker dat je een gratis tandongevallenverzekering ontvangt wanneer je de zorgverzekering van Besured afsluit!

Er zijn nog andere voordelen: Besured biedt gratis wachtlijstbemiddeling, juridisch advies na een ongeval, worden kosten voor de vakantiedokter altijd vergoed en krijg je korting in 2024 op brillen, contactlenzen, welnessarrangementen, sportscholen, dieetadvies en andere zaken.

Besured aanvullende verzekering

Een aanvullende zorgverzekering 2024 geeft extra zekerheid. Niet alle behandelingen vallen namelijk onder de dekking van je basispolis in 2024. Zorgverzekeraar Besured heeft drie modules in het nieuwe jaar.

De zorgverzekering Besured in 2024 is uit te breiden met de volgende verzekeringen:

 • Fysio: 6 of 9 behandelingen
 • Buitenland: Wereld of Europa
 • Anticonceptie vanaf 21 jaar

Je bent in 2024 niet verplicht om een aanvullende polis te hebben. Toch kun je voor een maandelijkse premie extra vergoedingen ontvangen in 2024 bij Besured. De Besured zorgverzekering 2024 geeft je dan zekerheid en voorkomt vervelende en dure verassingen.

Zorgzoeker Besured voor 2024

Door de zorgzoeker van Besured te gebruiken kun je achterhalen of een zorgverlener is aangesloten. Doordat de Besured zorgverzekering 2024 een naturapolis is ga je alleen bij gecontracteerde zorgaanbieders een volledige vergoeding ontvangen.

Hoe werkt de Besured zorgzoeker? 

 1. Ga naar de Zorgzoeker.
 2. Type in het eerste veld de zorgsoort, het specialisme of de zorgverlener die je zoekt. In dit geval ‘Algemene fysiotherapie’.
 3. Klik in de lijst de optie aan die past bij jouw zoekopdracht.
 4. Vul jouw postcode in.
 5. Selecteer de gewenste afstand.
 6. Klik op Zoeken.

Premie zorgverzekering Besured

JaarNaturapolis
2024 
2021€ 114,85
2020€ 115,25
2019€ 107,25

Vergelijk zorgverzekering Besured 2024

Medio november kun je weer aan de slag met het zorgverzekering vergelijken op onze site. Zodra alle premies weer bekend zijn gemaakt kan je bekijken of de Besured zorgverzekering 2024 het beste bij je past.

Je hebt ruimt 7 weken de tijd om uit te zoeken of het overstappen van zorgverzekeraar voor jou iets gaat opleveren. Een passende zorgverzekering kiezen is namelijk enorm belangrijk.

Neem je tijd tijdens je zoektocht en schrijf op papier welke eisen je hebt aan je nieuwe verzekeraar. Zodra jij een duidelijk beeld hebt kun je eenvoudiger een nieuwe zorgverzekering kiezen. Wij verwijzen je door naar de website van Besured om je nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
zorgverzekeraar besured
De Besured zorgverzekering van 2024

Tandartsverzekering Besured 2024

Wist je dat tandartsbehandelingen niet vallen onder de basisverzekering? Alleen via een tandartsverzekering heb je recht op extra vergoedingen voor de tandarts. 

Zorgverzekeraar Besured heeft een aanvullende tand module in 2024 beschikbaar. 

 • 75% tot 150 euro 8,25
 • 100% tot 150 euro 11,35
 • 75% tot 250 euro 12,40
 • 100% tot 250 euro 15,50

Kosten die gemaakt worden bij de tandarts zijn enorm duur. Maar wat kost de tandarts zonder verzekering? Wij hebben de tarieven voor je op een rijtje gezet.

Zoals je in het tabel hierboven kunt zien vallen de premies bij Besured wel mee. Bedenk daarom goed of je de zorgverzekering van Besured 2024 wilt uitbreiden met vergoedingen voor de tandarts.

Gratis Tand­ongevallen­verzekering Ongelukje gehad en schade aan je tanden? Bij Besured krijg je een gratis Tand­ongevallen­verzekering bij je basis­verzekering. Kun je gewoon naar de tandarts en weer lachend over straat!

Zorgverzekeraar Besured

Besured zorgverzekering review

Wat zeggen de klanten over de Besured zorgverzekering? Wij hebben verschillende websites voor je bekeken en de reviews voor je op een rijtje gezet. 

 

Als we kijken naar de website ZorgWijzer dan geven ruim 120 klanten de zorgverzekeraar gemiddeld een 7,5

 

Op de website Ervaringen zien we een hogere score. De gemiddelde klant geeft zorgverzekeraar Besured een review van maar liefst 9.0!

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Besured is een initiatief van:

besured national academic
young capital besured
4.7/5 – (7 stemmen)