Zorgpremie Stad Holland blijft gelijk in 2025

Het kwam al seen verassing voor de redactie van Socialzorg.nl toen wij het nieuws hoorde over de zorgpremie van Stad Holland. Op de website van de verzekeraar is namelijk bekend gemaakt dat de zorgpremie van de basisverzekering volgend jaar (2024) gelijk blijft. De aanvullende verzekeringen gaan overigens wel iets duurder worden.

 

In Nederland zijn er ongeveer 100.000 mensen die een verzekering hebben bij Stad Holland uit Schiedam. Zorgverzekeraar Stad Holland maakt onderdeel uit van DSW die onlangs bekend maakte dat haar basispremie stijgt met 39 euro.

 

Basispremie 2024 Stad Holland

Hieronder in het overzicht kan je precies zien wat de restitutiepolis in 2024 gaat kosten bij een standaard eigen risico. Je betaald overigens bij de verzekeraar altijd een eigen risico van 375 euro waar je 385 euro moet betalen bij andere zorgverzekeraars. Verwacht jij weinig tot geen zorgkosten in 2024? Dan is het mogelijk om 2 euro minder per maand te bepalen aan premie door het eigen risico op maximaal te zetten.

Restitutie zorgverzekering20212024
€ 375 eigen risico€ 133,00€ 133,00
€ 875 eigen risico€ 113,50€ 115,50

 

Vrije zorgkeuze in 2024

De restitutie zorgverzekering wordt steeds schaarser in Nederland. Dat Stad Holland in 2024 nog dit type basisverzekering aanbied met vrije zorgkeuze is dan ook erg mooi voor de verzekerden. Je mag volgend jaar dus naar je eigen zorgverlener gaan zonder hier extra voor te moeten betalen.

 

De restitutie-verzekeringen zijn over het algemeen altijd het duurste. Hierdoor hebben een aantal zorgverzekeraars in Nederland aangegeven hiermee te stoppen. Het is daarom erg opvallen dat de basispremie bij Stad Holland gelijk blijft.

 

Vergelijk zorgverzekering Stad Holland

Wil je weten of de zorgverzekering van Stad Holland wel het beste bij jou past? Maak vrijblijvend gebruik van de zorgvergelijker 2024 op onze website. Door de Stad Holland zorgverzekeringen te vergelijken weet jij precies wat andere verzekeraars te bieden hebben. je kan naast de restitutiepolissen ook aanvullende vergoedingen vergelijken. Je hebt tot 31 december de tijd om een andere zorgverzekering te kiezen.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Beoordelingen post
In Nederland zijn er zo’n 1.5 miljoen doven en slechthorenden: wanneer moet ik mijn gehoor testen?

In Nederland zijn er zo’n 1.5 miljoen doven en slechthorenden: wanneer moet ik mijn gehoor testen?

Gehoorverlies komt vaker voor dan je denkt. Het sluimert, het groeit geleidelijk en voordat je het weet, beïnvloedt het je…

Extra bijbetalen voor medicijnen

Extra bijbetalen voor medicijnen

Veel Nederlanders moeten op zeer korte termijn meer bijbetalen voor hun medicijnen. Dit zal gebeuren wanneer het huidige geneesmiddelen vergoedingssysteem…

Zoveel gaat de zorgpremie per 2025 omhoog (verwachting)

Zoals ieder jaar zal per 2024 opnieuw de zorgpremie stijgen. Toch moesten wij even twee keer knipperen met onze ogen…