Goedkoopste zorgverzekering 2025

Ontdek welke zorgverzekeraar de goedkoopste zorgverzekering in 2025 heeft. Bereken de premie op basis van jouw zorgbehoeften.

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Wat is de goedkoopste zorgverzekering van 2025?

Het vinden van de goedkoopste zorgverzekering 2025 is zo gedaan bij Socialzorg.nl. Check hieronder de vijf goedkoopste zorgverzekeringen van 2025 op een rij. Volgend jaar zijn er twee zorgverzekeraars: United Consumers & Univé het voordeligste met een verhoogd eigen risico. Met een standaard eigen risico (385 euro) zit je het goedkoopste bij VinkVink. Gebruik de vergelijker om een optimale zorgvergelijking te maken. Zo is het vinden van de goedkoopste voor jou zo gepiept!

Een goedkope premie in 2025

De goedkoopste zorgverzekering in 2025 is verkrijgbaar bij zorgverzekeraars United Consumers en Univé. Je ontvangt een betaalbare premie in 2025 en je bent verzekerd voor alle noodzakelijke zorg. Er zijn nog andere goedkope zorgverzekeringen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan zorgverzekeraar FBTO en Just. Maar wanneer zou je moeten kiezen voor de goedkoopste? Wij helpen je graag verder.

 

Maak jij weinig tot geen zorgkosten? Dan is het afsluiten van de goedkoopste zorgverzekering in 2025 wellicht het beste voor jou. Omdat je geen gebruik maakt van zorg vanuit het basispakket hoeft je zorgverzekering echt niet zo duur te zijn. 

Goedkoopste basispremie in 2025

In 2025 ben je verplicht om minimaal een basisverzekering te hebben. Wanneer je extra zekerheid wilt hebben in het nieuwe jaar kun je het basispakket uitbreiden met een aanvullende verzekering. Deze aanvullende pakketten zijn niet verplicht om te hebben. Er zijn drie verschillende basisverzekeringen verkrijgbaar in 2025. Het type basis zorgverzekering die je gaat kiezen heeft behoorlijk wat invloed op je zorgpremie. 

 

Het gaat om de natura- restitutie en de budgetpolis 2025.  Over het algemeen zijn de natura- en budget verzekering het goedkoopste. Doorgaans is de uitgebreide restitutie zorgverzekering in 2025 duurder. Hecht jij veel waarde aan een vrije zorgkeuze in 2025? Check hieronder dan de top 5 goedkoopste restitutie zorgverzekeringen:

Voordelen van een goedkope zorgverzekering

De voordelen van de goedkoopste zorgverzekering 2025 is natuurlijk de premie. Doordat jij eigenlijk geen gebruik maakt van het zorgstelsel is het hebben van een zorgverzekering met lage premie in 2025 een echte must. Veel jongeren en studenten kiezen het vaakst voor de goedkoopste zorgverzekering. Je regelt graag je zorgzaken online of via je mobiele smartphone. 

 

Naast de lage premie in 2025 kun je ook nog het eigen risico vrijwillig verhogen. Je kunt in 2025 het bedrag verhogen tot maximaal 885 euro op jaarbasis. De zorgverzekeraar gaat je voor het verhogen van het eigen risico nog een extra premie korting geven voor 2025. Let wel op dat het niet altijd slim is om te doen, onverwachtse kosten zullen voor eigen rekening zijn.

Vergelijk de goedkoopste zorgverzekering

Klaar om de goedkoopste zorgverzekering te vergelijken? Maak vrijblijvend en onafhankelijk gebruik van onze zorgvergelijker 2025 tool. Via filters kun jij precies aangeven waar je (goedkope) zorgverzekering aan moet voldoen. Zo moet je aangeven welke vergoedingen gewenst zijn, de hoogte van het eigen risico en het type basisverzekering dat je wenst. 

Medio november is het weer mogelijk om de zorgverzekering 2025 te gaan vergelijken. Je hebt ruimt zeven weken de tijd om dit te doen. Wanneer jij je oude zorgpolis zelf gaat opzeggen heb je zelfs de tijd tot eind januari om een andere zorgverzekering te kiezen. 

Neem vooral alle tijd tijdens je zoektocht en het vergelijken van de goedkope zorgverzekeringen. Kijk niet alleen naar de zorgpremie maar ook naar de mogelijkheden van de zorgverleners. Over het algemeen moet je rekening houden met hoe meer keuze vrijheid zorgaanbieders hoe meer zorgpremie je gaat betalen in 2025.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

4.9/5 – (125 stemmen)