Nieuw verzekeringslabel Vink Vink een van de goedkoopste zorgverzekeringen in Nederland

vink vink

Maak kennis met de Vink Vink zorgverzekering, het nieuwe merk vormt een onderdeel van verzekeraar Menzis. De label richt zich op jonge verzekerden die hun zorgverzekering goed en vlot willen regelen. Eenvoudig afsluiten, verzekerd zijn voor de belangrijkste zorg en overstappen binnen 5 minuten. Maak jij weinig tot geen zorgkosten? Dan kan je via Socialzorg overstappen naar de nieuwe Vink Vink basisverzekering.

 

Meer informatie over Vink Vink 

 

Wat kost de Zorgverzekering Vink Vink?

De basispremie bij VinkVink is (slechts) 111,00 euro per maand met een eigen risico van 385 euro. Hierdoor is de Vink Vink polis de 2e na goedkoopste basisverzekering van Nederland.

 

Welke type basisverzekering is het?

In 2024 heb je de keuze uit 1 basisverzekering. Je kiest bij Vink Vink voor een zogenaamde online combinatiepolis. Dit is een combinatie tussen de natura- en restitutiepolis. Je krijgt bij Vink Vink een ruime zorgkeuze zorgverleners in het nieuwe jaar. Bezoek de website van de verzekeraar om alle gecontracteerde zorgaanbieders te bekijken. Let wel op dat je voor niet-gecontracteerde zorg een lagere vergoeding krijgt dan bij andere zorgverzekeraars, namelijk 50 tot 100 procent. Gemiddeld ligt dit bij andere zorgverzekeringen tussen de 70 en 100 procent.

 

Aanvullend bij Vink Vink

Ja, het is mogelijk om bij de Vink Vink zorgverzekering een aanvullende polis te nemen. Je kan voor 2024 kiezen uit drie verschillende aanvullende modules.

PolisVergoedingPremie
Buitenland & TandongevalSpoedzorg (Werelddekking)
€ 10.000 bij tand ongevallen
€ 1,50
Tand€ 250 (75% van de rekening)
€ 10.000 bij tand ongevallen
€ 11,75
BundelOngevallendekking
Toegang tot premium apps, zoals headspace
Buitenlandverzekering
€ 6,75

 

Overstappen naar Vink Vink

Direct kiezen voor de nieuwste polis van het land? Bezoek de website van Vink Vink en sluit direct de zorgverzekering af. Niet zeker? Maak dan gebruik van onze zorgvergelijker en vergelijk de zorgverzekering. Je hebt tot uiterlijk 31 december de tijd om een nieuwe verzekering te kiezen.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Beoordelingen post
In Nederland zijn er zo’n 1.5 miljoen doven en slechthorenden: wanneer moet ik mijn gehoor testen?

In Nederland zijn er zo’n 1.5 miljoen doven en slechthorenden: wanneer moet ik mijn gehoor testen?

Gehoorverlies komt vaker voor dan je denkt. Het sluimert, het groeit geleidelijk en voordat je het weet, beïnvloedt het je…

Extra bijbetalen voor medicijnen

Extra bijbetalen voor medicijnen

Veel Nederlanders moeten op zeer korte termijn meer bijbetalen voor hun medicijnen. Dit zal gebeuren wanneer het huidige geneesmiddelen vergoedingssysteem…

Zoveel gaat de zorgpremie per 2025 omhoog (verwachting)

Zoals ieder jaar zal per 2024 opnieuw de zorgpremie stijgen. Toch moesten wij even twee keer knipperen met onze ogen…