Pro Life zorgverzekering 2023

Als jij kiest voor de Pro Life zorgverzekering 2023 dan kies je voor een christelijke zorgverzekering. Er zijn voor het nieuwe jaar opnieuw 2 basisverzekeringen verkrijgbaar bij Pro Life. Beide zorgverzekeringen zijn een naturapolis.

Met de Principe Polis Budget (selectieve contractering) en de Principe Polis ben je prima verzekerd in 2023. Op deze pagina bespreken wij zowel de voor- als nadelen van zorgverzekeraar Pro Life.

Meer weten over een bepaalde Pro Life zorgverzekering? Wij verwijzen je graag door naar de verzekeraar om je premie 2023 te berekenen.

Premie overzicht Prolife 2023

€ 120,95
€ 128,45
vanaf € 7,75
vanaf € 13,75

Zorgverzekering van Pro Life

In 2023 is de zorgverzekering van Pro Life verkrijgbaar in twee varianten. Beide verzekeringen zijn een zogenaamde naturapolis.

  • Principe Polis Budget
  • Principe Polis

Wat is het verschil tussen beide zorgverzekeringen van Pro Life? Qua vergoedingen zit er geen verschil tussen de Principe Polis Budget en de reguliere Principe Polis.

Zoals de naam al aangeeft krijg je met de Principe Polis Budget te maken met een geselecteerd aantal ziekenhuizen die een volledige vergoeding bieden.

Voor spoedeisende zorg kan je in 2023 overigens terecht bij iedere ziekenhuis in Nederland.

zorgverzekering 2022 pro life
Pro Life zorgverzekeringen in 2023

Tips van Pro Life

Aanvullende zorgverzekering Pro Life 2023

In 2023 heeft zorgverzekeraar Pro Life vier verschillende aanvullende verzekeringen. Zoek jij meer zekerheid en vergoedingen in 2023? Dan zou een aanvullende zorgverzekering bij Pro Life een optie kunnen zijn. 

De Pro Life zorgverzekering 2023 is dus uit te breiden met verschillende modules. Er zijn vergoedingen verkrijgbaar voor onder andere kraamzorg, alternatieve geneeswijzen en fysiotherapie.

Pro Life tandartsverzekering 2023

Tandheelkundige zorg valt net als voorgaande jaren niet binnen het basispakket. Een aanvullende tandartsverzekering is dan vaak de enige mogelijkheid. Verwacht jij in 2023 de nodige kosten van de tandarts? Kies een Pro Life tandartsverzekering en ontvang vergoedingen.

Eigen risico Pro Life in 2023

Behandelingen vanuit het basispakket komen in bijna alle gevallen met een eigen risico. Een gedeelte van de zorgkosten ga je dus zelf betalen in 2023. Aankomend jaar zal het verplicht eigen risico opnieuw 385 euro zijn.

  • Het verplicht eigen risico geldt vanaf 18 jaar of ouder. Niet voor kinderen.
  • Je betaalt het eigen risico naast de premie in 2023.
  • Het geldt voor een heel kalenderjaar (1 januari t/m/ 31 december).
  • Je maakt eerst het eigen risico op voordat je een vergoeding uit de basisverzekering krijgt.
  • Je betaalt het nooit bij zorg uit de aanvullende verzekering.

Zorgverzekering Pro Life vergelijken 2023

De keuze is reuze bij zorgverzekeraar Pro Life in 2023. Nu is het tijd om te gaan uitzoeken of de zorgverzekering van Pro Life ook daadwerkelijk het beste bij je past. Het zorgverzekering kiezen is ieder jaar weer voor veel mensen een hele opgave. Wij proberen het je zo makkelijk mogelijk te maken. Bezoek de zorgvergelijker 2023 en bereken direct je premie.

Ga direct naar:
Vanaf € 113,00
Vanaf € 123,45
Vanaf €110,50
Vanaf €110,90
Zet de zorgwekker

Ontvang als eerste alle nieuwe zorgpremies per e-mail