Jaaah zorgverzekering 2025

Ontdek wat de Jaaah zorgverzekering in 2025 jou te bieden heeft. Zorgverzekeraar Jaaah premies en vergoedingen vergelijk je hier.

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
245,97
Zorgkeuze
ruim
Budget zorgverzekering van ONVZ
 • Gratis tandongevallen-verzekering
 • Bellen is niet mogelijk
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
245,97
Zorgkeuze
ruim
Budget zorgverzekering van ONVZ
 • Gratis tandongevallen-verzekering
 • Bellen is niet mogelijk

Zorgverzekering van Jaaah

Zorgverzekering Jaaah in 2025 afsluiten? Je hebt de keuze uit een basisverzekering met beperkte vrije zorgkeuze. Toch mag je bij Jaaah aankomend jaar volledig zelf bepalen naar welk ziekenhuis je gaat voor een behandeling. Naast het basispakket zijn er ook 2 aanvullende modules verkrijgbaar.

Zorgverzekering Jaaah 2025

De zorgverzekering van Jaaah in 2025 is een nieuwe zorgverzekering voor mensen die niet van kleine lettertjes houden. ONVZ is een zorgverzekeraar die al meer dan 85 jaar ervaring heeft op het gebied van verzekeringen. De verzekeraar komt ieder jaar behoorlijk goed uit de bus bij verschillende tevredenheidsonderzoeken

 

Wat is het type basisverzekering in 2025? Als jij de Jaaah zorgverzekering 2025 afsluiten gaat dan kies je voor een naturapolis. Dit is een basispolis met een beperkte vrije zorgkeuze. Een voordeel bij Jaaah is dat je een vrije ziekenhuiskeuze hebt in 2025. 

Vergoeding Jaaah basisverzekering

De basisverzekering is gelijk qua vergoedingen bij iedere verzekeraar. De meest noodzakelijke zorg valt onder het basispakket. Niet de verzekeraars maar de overheid bepaalt immers de inhoud. 

✓ Anticonceptie tot 21 jaar

✓ Buitenlanddekking – spoedeisende zorg

✓Ergotherapie

✓Geneesmiddelen

✓Huisarts

✓Hulpmiddelen- en verbandmiddelen

✓Logopedie

✓Psychologische zorg

✓Tandheelkundige zorg tot 18 jaar

✓Vervoer – ambulancevervoer

Meer informatie over de basisverzekering lees je hier.

Hoe zit het met het eigen risico bij Jaaah?

Maak de zorgverzekering Jaaah goedkoper via het eigen risico. Net als het afgelopen jaar kun je weer het eigen risico vrijwillig verhogen. Mensen die eigenlijk geen gebruik maken van het zorgstelsel maken hier gebruik van. Zorgverzekeraar Jaaah geeft je een behoorlijke korting in 2025 op je premie door het bedrag te verhogen.

 

Door je eigen risico te veranderen van €385,- naar €885, ga je een korting krijgen van maar liefst €25,50 per maand!

 

Let op: het is belangrijk om te weten dat het niet slim is voor iedereen om het bedrag te gaan verhogen. Bij onverwachtse kosten ga je namelijk een groot gedeelte zelf moeten betalen. Kijk daarom goed uit met kortingen via het eigen risico.

Beoordelingen Jaaah

Als we de reviews bekijken van zorgverzekeraar Jaaah op de grootste vergelijkingssite geven de klanten de verzekeraar een 7,7. Dit is het gemiddelde uit ruim 150 reviews. Deze reviews zijn echter alleen van klanten die een zorgverzekering Jaaah hebben afgelopen via deze specifieke site. 

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Aanvullende zorgverzekering Jaaah 2025

Net iets meer zekerheid in 2025 nodig? Kies dan een aanvullende zorgverzekering bij Jaaah. De verzekeraar maakt het vooral overzichtelijk door slechts een aantal modules aan te bieden. In 2025 heb je de keuze uit drie aanvullende pakketten bij zorgverzekeraar Jaaah. 

 

 • Jaaah Fysio (6 fysiotherapie behandelingen in 2025)
 • Tandverzekering (75% vergoeding tot € 250)
 • Tandongevallen­verzekering (gratis bij je Jaaah zorgverzekering in 2025!)

De basisverzekering vergoedt niet alle zorg in 2025. Verwacht jij aankomend jaar toch naar de fysiotherapeut te moeten gaan? Voor slechts een paar euro premie per maand krijg jij 6 behandelingen vergoed door Jaaah. Check de voorwaarden op de website van verzekeraar Jaaah en sluit direct je nieuwe polis af.

Veelgestelde vragen Jaaah

Zorgverzekeraar Jaaah schrijft iedere maand rond de 29e de premie af. In 2025 betaal je altijd een maand vooruit. Eind januari betaal je dus de premie voor februari.

In 2025 kan je zonder bijbetaling terecht bij alle ziekenhuizen in Nederland!

Je krijgt 2% extra korting wanneer jij de zorgpremie in 2025 in een keer betaalt.

Waarom is Jaaah een goede zorgverzekering?

 • bij Jaaah weet je zeker dat je in 2025 terecht kunt bij alle ziekenhuizen zonder bijbetaling
 • je toegang hebt tot een app waarin je al je zorgzaken snel kunt regelen in 2025.
 • bij de Jaaah zorgverzekering 2025 je een gratis tand­ongevallenverzekering krijgt!
 • prima aanvullende modules verkrijgbaar in 2025 bij Jaaah

Zorgverzekering Jaaah is een merk van ONVZ.

Een Jaaah zorgverzekering of ONVZ?

Kies voor de Jaaah zorgverzekering en bespaar €234,- ten opzichte van een reguliere ONVZ polis. Dat is een korting van €19,50 per maand op je premie. Maak jij weinig tot geen zorgkosten? Dan is de zorgverzekering van Jaaah in 2025 wellicht de juiste keuze. De zorgverzekeraar richt zich voornamelijk op jongeren en studenten. 

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.7/5 – (21 stemmen)