Jaaah zorgverzekering 2022

Jaaah zorgverzekering in 2022: alles wat je moet weten over de zorgverzekering van Jaaah in 2022. Hier bekijk je de meest actuele Jaaah premie voor 2022 en alle vergoedingen voor het nieuwe jaar. Verder bespreken wij hier de Jaaah tandartsverzekering en aanvullende verzekering. 


De Jaaah zorgverzekering 2022 is onderdeel van het grote ONVZ. Met een zorgverzekering van Jaaah regel je gewoon je zorgzaken online. Je kunt behoorlijk profiteren van kortingen wanneer jij kiest voor JAAAH het aankomende jaar.

 

Premie vanaf:

€ 113,- p/m

Zorgverzekering Jaaah in 2022

De zorgverzekering van Jaaah in 2022 is een nieuwe zorgverzekering voor mensen die niet van kleine lettertjes houden. ONVZ is een zorgverzekeraar die al meer dan 85 jaar ervaring heeft op het gebied van verzekeringen. De verzekeraar komt ieder jaar behoorlijk goed uit de bus bij verschillende tevredenheidsonderzoeken.

Wat is het type basisverzekering in 2022? Als jij de Jaaah zorgverzekering 2022 afsluiten gaat dan kies je voor een naturapolis. Dit is een basispolis met een beperkte vrije zorgkeuze. Een voordeel bij Jaaah is dat je een vrije ziekenhuiskeuze hebt in 2022. 

Waarom is Jaaah zo'n fijne zorgverzekering?

  • bij Jaaah weet je zeker dat je in 2022 terecht kunt bij alle ziekenhuizen zonder bijbetaling
  • je toegang hebt tot een app waarin je al je zorgzaken snel kunt regelen in 2022.
  • bij de Jaaah zorgverzekering 2022 je een gratis tand­ongevallenverzekering krijgt!
  • prima aanvullende modules verkrijgbaar in 2022 bij Jaaah

Zorgpremie JAAAH afgelopen jaren

JaarBudgetpolis
2020€ 115,00
2021€ 115,00

Aanvullende verzekering Jaaah 2022

Net iets meer zekerheid in 2022 nodig? Kies dan een aanvullende zorgverzekering bij Jaaah. De verzekeraar maakt het vooral overzichtelijk door slechts een aantal modules aan te bieden. In 2022 heb je de keuze uit drie aanvullende pakketten bij zorgverzekeraar Jaaah. 

 

  • Jaaah Fysio (6 fysiotherapie behandelingen in 2022)
  • Tandverzekering (75% vergoeding tot € 250)
  • Tandongevallen­verzekering (gratis bij je Jaaah zorgverzekering in 2022!)

De basisverzekering vergoedt niet alle zorg in 2022. Verwacht jij aankomend jaar toch naar de fysiotherapeut te moeten gaan? Voor slechts een paar euro premie per maand krijg jij 6 behandelingen vergoed door Jaaah. Check de voorwaarden op de website van verzekeraar Jaaah en sluit direct je nieuwe polis af.

Jaaah zorgverzekering of ONVZ?

Kies voor de Jaaah zorgverzekering en bespaar €234,- ten opzichte van een reguliere ONVZ polis. Dat is een korting van €19,50 per maand op je premie. Maak jij weinig tot geen zorgkosten? Dan is de zorgverzekering van Jaaah in 2022 wellicht de juiste keuze. De zorgverzekeraar richt zich voornamelijk op jongeren en studenten. 

Eigen risico Jaaah zorgverzekering 2022

Maak de zorgverzekering Jaaah goedkoper via het eigen risico. Net als het afgelopen jaar kun je weer het eigen risico vrijwillig verhogen. Mensen die eigenlijk geen gebruik maken van het zorgstelsel maken hier gebruik van. Zorgverzekeraar Jaaah geeft je een behoorlijke korting in 2022 op je premie door het bedrag te verhogen.

Door je eigen risico te veranderen van €385,- naar €885, ga je een korting krijgen van maar liefst €25,50 per maand!

Let op: het is belangrijk om te weten dat het niet slim is voor iedereen om het bedrag te gaan verhogen. Bij onverwachtse kosten ga je namelijk een groot gedeelte zelf moeten betalen. Kijk daarom goed uit met kortingen via het eigen risico.