CZ zorgverzekering 2025

CZ zorgverzekering 2025

Alle informatie over de zorgverzekering 2025 van CZ

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
210,72
Zorgkeuze
ruim
Goede service
  • Inclusief App de verpleegkundige
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
210,72
Zorgkeuze
ruim
Goede service
  • Inclusief App de verpleegkundige
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
Met fysiotherapie
Maximale korting
210,72
Zorgkeuze
ruim
100%, max. 9 behandelingen p/j
  • Inclusief App de verpleegkundige
  • Altijd 14 dagen bedenktijd

Zorgverzekering van CZ

Ben je op zoek naar de voor jou beste zorgverzekering in 2025? Dan zou je prima kunnen kiezen voor CZ. CZ is een verzekeraar die gelooft in zorg die aansluit bij het leven. CZ is een onderdeel van de CZ Groep en het is een verzekeraar zonder winstoogmerk. De missie van CZ is om de zorg in ons land goed, betaalbaar en vooral toegankelijk te houden. CZ is een zeer populaire zorgverzekering die bekend staat om het persoonlijke contact en de zeer snelle service.

CZ zorgpremie 2025

JaarNaturaRestitutieBudget
2020€ 120,95€ 127,45€ 114,95
2021€ 129,60€ 138,50€ 123,10
2022€ 134,50€ 145,25€ 126,75
2023€ 138,25

Basisverzekering CZ in 2025

Er zijn drie verschillende basisverzekeringen bij CZ. We stellen ze hier aan je voor. 

CZ Zorgbewustpolis

Kies je voor de basisverzekering CZ Zorgbewustpolis, dan geldt 100 procent vergoeding bij een zorgverlener met een contract voor jouw zorg. Bovendien wordt zeventig procent vergoed bij zorgverleners zonder contract. Bovendien kun je ervoor kiezen om het eigen risico te verhogen met 500 euro.

CZ Zorg-op-maatpolis 

Bij de CZ Zorg-op-maatpolis wordt natuurlijk ook 100 procent vergoed bij zorgverleners met een contract. Nu geldt echter een vergoeding van 75 procent van de rekening bij een zorgverlener zonder contract. Je kunt verder kiezen uit vijf vrijwillige eigen risico’s.

CZ Zorgkeuzepolis

Bij de CZ Zorgkeuzepolis geldt 100 procent vergoeding bij zowel gecontracteerde als niet-gecontracteerde zorgverleners, mits de tarieven redelijk zijn. Ook nu kun je kiezen uit vijf vrijwillige eigen risico’s.

Aanvullende zorgverzekering CZ 2025

Ook als het gaat om aanvullende verzekeringen heb je bij VZ behoorlijk wat te kiezen. Met een aanvullende verzekering heb je gewoon altijd meer zekerheid, met bijvoorbeeld extra vergoedingen voor het bezoek aan de fysiotherapie, alternatieve zorg en spoedeisende hulp in het buitenland. Overigens besluit tachtig procent van de mensen die kiest voor een basisverzekering bij CZ om ook een aanvullende verzekering af te sluiten. Bij CZ heb je zoals gezegd behoorlijk wat te kiezen. Zo heb je de aanvullende verzekeringen Start, Basis, Plus, Top, Jongeren, Gezinnen en 50 Plus. Bij alle aanvullende verzekeringen zijn de kinderen tot hun achttiende levensjaar gratis meeverzekerd met het meest uitgebreide pakket van een van de ouders. 

CZ tandartsverzekering 2025

Het is een gegeven dat je vanaf het achttiende levensjaar geen vergoeding vanuit de basisverzekering krijgt voor een bezoek aan de tandarts. Het is dan ook zeer verstandig om een tandartsverzekering af te sluiten, iets dat bij CZ prima kan. Je kunt kiezen voor de modules Tandarts en Uitgebreide Tandarts, waarbij de laatste uiteraard de meest uitgebreide modules is. Deze module is ook de duurste van de twee tandartsverzekeringen. Behalve deze twee verzekeringen zou je wat betreft de tandartsverzekering ook nog kunnen kiezen voor Aanvullend Jongeren en Aanvullend Gezinnen. Bij de laatste tandartsverzekering ben je ook verzekerd voor bijvoorbeeld (veel) orthodontie.

Andere CZ vergoedingen

Binnen de aanvullende verzekeringen ben je ook altijd verzekerd voor bezoeken aan de fysiotherapie. Het aantal behandelingen dat je vergoed krijgt loopt steeds op en hoe meer je per maand betaalt voor een aanvullend everzekering, hoe meer behandleingen je vergoed krijgt voor de fysio. Ook zijn er binnen de aanvullende verzekeringen vergoedingen beschikbaar voor de alternatieve zorg.

Check altijd eerst Socialzorg.nl

Wil je zeker weten dat jij de voor jou beste zorgverzekering kiest, doe dan altijd een beroep op Socialzorg.nl. Hier lees je echt alles over de zorgverzekering en kun je bovendien de beste zorgverzekeraars snel en goed met elkaar vergelijken. Daardoor weet je zeker dat jij een zorgverzekering kiest die naadloos aansluit bij jouw wensen en eisen. Kies dus nooit zomaar een zorgverzekering, maar lees je altijd via Socialzorg.nl goed in en maak pas een keuze als je de verschillende zorgverzekeraars goed met elkaar vergelijken hebt.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.9/5 – (20 stemmen)