zorgpremie 2025

Goedkoopste tandartsverzekering 2025

Vind de goedkoopste tandartsverzekering 2025 + zorgverzekering

Goedkoopste tandartsverzekering 2025

Vind de goedkoopste tandartsverzekering 2025 + zorgverzekering hier. Wij hebben alvast de mogelijkheden voor je uitgezocht, bekijk hieronder direct het resultaat. Een tandartsverzekering is de meest gekozen aanvullende module boven op het basispakket. Waarom? Kosten die voortkomen uit een behandeling bij de tandarts zijn duur. Door een tandartsverzekering 2025 af te sluiten kun je dit voorkomen.

Goedkoopste zorgverzekeringen met tandarts

VergoedingVerzekeraarPremie
Basisverzekering € 885 eigen risicoZEKUR.nl€ 85,95
Basisverzekering € 385 eigen risicoZEKUR.nl€ 105,95
Basisverzekering € 385 eigen risico + Tand € 250 (75%)Just€ 118,20
Basisverzekering € 385 eigen risico + Tand € 250 (100%)Ditzo€ 126,10

Premie tandartsverzekering

In 2025 gaat de premie voor de tandartsverzekering opnieuw omhoog. Het is dus slim om ook dit jaar opnieuw je tandartsverzekering tegen het licht te houden. Het is logisch om je tandartsverzekering te vergelijken. In de praktijk is het mogelijk dat een andere zorgverzekeraar een goedkopere/lagere premie kan aanbieden. Een ander voorbeeld kan zijn dat je voor je huidige premie een hogere vergoeding kunt krijgen. Vergelijk de tandartsverzekering via Socialzorg en bereken de premie tandartsverzekering. 

Beste tandartsverzekering 2025

Zoek jij de beste tandartsverzekering van 2025? Dan is het belangrijk om te weten dat er niet 1 vaste tandartsverzekering het beste is. Het is namelijk belangrijk om naar je eigen persoonlijke situatie te kijken. De goedkoopste tandartsverzekering 2025 kan misschien voor jou niet zoveel betekenen.


Raadpleeg eventueel je tandarts om na te gaan hoeveel kosten er gemaakt zullen gaan worden in 2025. Kijk ook naar de status van je gebit, zijn ze nog gezond? Een andere mogelijkheid om de beste tandartsverzekering te vinden die bij je past is naar het afgelopen jaar te kijken. Hoeveel zorgkosten heb jij moeten maken voor een tandarts behandeling? En hoeveel vergoeding heb jij ontvangen?

Kortom: kijk naar je persoonlijke situatie om te bepalen welke tandartsverzekering het beste is voor jou!

Kosten tandartsverzekering in 2025

Een tandartsverzekering is al verkrijgbaar voor enkele euro´s per maand. De meeste zorgverzekeraars bieden een tandartsverzekering met een maximale vergoeding van 250 euro op jaarbasis.

Verwacht jij hogere kosten in 2025? Dan is het vergelijken van de (beste) en goedkoopste tandartsverzekering een must. Vergeet niet dat er wachttijden zijn bij tandartsverzekeringen met zeer hoge vergoedingen in 2025. Dat betekent dat je het eerste jaar niet gebruik mag maken van de aangeboden vergoedingen. 

Tandartsverzekering 2025 vergelijken

Ben je tevreden met je huidige zorgverzekeraar? Is je premie toch duurder dan het afgelopen jaar? De premies zijn opnieuw gaan stijgen voor 2025. Dit kan een reden zijn om je zorgverzekering en tandartsverzekering te vergelijken. Via Socialzorg kan je vergelijken met de zorgvergelijker. Binnen een paar klikken vergelijk je op basis van premies, vergoedingen en je huidige ziektekostenverzekeraar.

In 2 minuten weet jij precies welke verzekeraar de goedkoopste tandartsverzekering 2025 heeft. Wij vergelijken 100% onafhankelijk en uitsluitend op basis van de door jouw ingevulde gegevens. Maak gebruik van handige filters om aanpassingen te maken, je krijgt direct te zien hoeveel de premie stijgt of daalt bij wijzigingen. 

4.9/5 – (13 stemmen)