Studenten zorgverzekering

Kies de beste studenten zorgverzekering van 2022!

Als student een andere zorgverzekering kiezen voor 2022? Ontdek de meest gekozen studenten zorgverzekeringen van dit moment. Het leven als student is al duur genoeg, een goedkope studentenpolis is dan natuurlijk meer dan welkom. Verwacht jij weinig tot geen zorgkosten het aankomende jaar? Dan is het mogeijk om het eigen risico te verhogen om zo de goedkoopste studenten zorgverzekering te krijgen. Je kunt de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken via onze zorgvergelijker of bekijk hieronder het overzicht.

Studenten zorgverzekering vergelijken

Vergelijk je studentenverzekering en bespaar maximaal op je zorgverzekering!
€ 108,25
per maand
€ 113,25
per maand
€ 123,45
per maand
€ 129,45
per maand
€ 115,50
per maand
€ 119,50
per maand
€ 114,90
per maand
€ 119,25
per maand
€ 119,75
per maand
€ 110,95
per maand
€ 114,35
per maand
€ 116,85
per maand
€ 126,02
per maand
€ 136,95
per maand

Besparen op de zorgverzekering als student

studenten 2022 zorgverzekeringDe studenten zorgverzekering van 2022: lees alles over de studenten 2022 zorgverzekering en bereken binnen no-time je nieuwe zorgpremie. Volledig vrijblijvend vergelijk je alle studenten verzekeraars met elkaar op basis van jouw persoonlijke situatie.

 

De maandelijkse premies zijn in 2022 opnieuw behoorlijk gestegen. Grote kans dat ook jij in 2022 meer zal moeten gaan betalen voor je huidige studenten-verzekering. Door het zorgverzekering vergelijken zorg jij ervoor dat je maandelijkse zorgkosten laag blijven.

Premie studenten zorgverzekering in 2022

Studenten en jongeren maken vaak weinig gebruik van het zorgstelsel. Verwacht jij als student in 2022 ook niet zoveel zorgkosten? Dan is het slim om te kiezen voor alleen een studenten basisverzekering. Het basispakket biedt namelijk voldoende zorg.

Aanvullende studenten zorgverzekering 2022

Vanaf 21 jaar valt anticonceptiva niet meer binnen je basispolis vergoeding. Ook heb je vanuit het basispakket geen recht op fysiotherapie behandelingen in 2022. Wanneer jij als student hier gebruik van wilt maken is het verstandig je hiervoor te verzekeren. Door een aanvullende zorgverzekering te koppelen aan je basispolis verzeker jij jezelf voor deze extra kosten.

Je bent als student niet verplicht je aanvullend te verzekeren. Vanaf 18 jaar is immers alleen de (studenten) basis zorgverzekering verplicht in Nederland. 

Met behulp van onze studenten zorgvergelijker 2022 kun jij binnen 2 minuten je nieuwe premie berekenen. Maak gebruik van de filters om ook aanvullende zorgverzekering vergoedingen 2022 te vergelijken.

Tandartsverzekering afsluiten of niet?

Geen last van je gebit? Dan zou een tandartsverzekering je alleen maar geld kosten in 2022. Wanneer jij toch de nodige ingrepen verwacht bij de tandarts volgend jaar kun jij je hier voor laten verzekeren. Voor enkele euro´s extra premie per maand kun jij aanzienlijke vergoedingen krijgen van je verzekeraar. Bereken daarom de studenten-zorgverzekering voor tandartskosten!  

Vergelijk de studenten zorgverzekering

Nu alle premies weer bekend zijn gemaakt door de verzekeraar is het tijd om te gaan berekenen hoeveel jij kunt besparen. Studenten die de afgelopen jaren niet zijn overgestapt kunnen tot wel 300 euro op jaarbasis besparen. Vergeet niet dat je ruim 7 weken de tijd hebt voor het vergelijk van de studenten zorgverzekering 2022 en vergoedingen. Neem je tijd, denk goed na en kies de beste zorgverzekering voor studenten die bij jou past. Meer weten over een bepaalde zorgpolis? Wij verwijzen je direct door naar de zorgverzekeraar om alles aan te vragen.