Goedkoopste zorgverzekering

Kies voor de goedkoopste zorgverzekering van 2022!

De grootste zorgverzekeraars in het land hebben dochterondernemingen. Deze verzekeraars maken gebruik van dezelfde kennis en ervaring. Toch zijn deze zorgverzekeringen goedkoper in premie en het verschil in dekking erg klein. Ontdek of jij kunt besparen door een overstap te maken naar de goedkoopste voor 2022.

Alle premies zijn bekend (2022).

Goedkoopste bij 885 eigen risico

Goedkoopste bij 385 eigen risico

Wat is de goedkoopste zorgverzekering van 2022?

Het vinden van de goedkoopste zorgverzekering 2022 is zo gedaan bij Socialzorg.nl. Check hieronder de vijf goedkoopste zorgverzekeringen van 2022 op een rij. Volgend jaar is (opnieuw) zorgverzekeraar Zilveren Kruis ZieZo het voordeligste met een verhoogd eigen risico. Met een standaard eigen risico (385 euro) zit je het goedkoopste bij ZEKUR. Gebruik de vergelijker om een optimale zorgvergelijking te maken. Zo is het vinden van de goedkoopste voor jou zo gepiep!

 

goedkope basisverzekering

Vrije zorgkeuze in 2022 met een goedkope restitutiepolis

100% vrije zorgkeuze

100% vrije zorgkeuze

100% vrije zorgkeuze

Een betaalbare premie in 2022

De goedkoopste zorgverzekering in 2022 is verkrijgbaar bij zorgverzekeraar ZieZo Zilveren Kruis. Je ontvangt een betaalbare premie in 2022 en je bent verzekerd voor alle noodzakelijke zorg. Er zijn nog andere goedkope zorgverzekeringen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan zorgverzekreaar Just, Hema of Jaaah. Maar wanneer zou je moeten kiezen voor de goedkoopste? Wij helpen je graag verder.

 

Maak jij weinig tot geen zorgkosten? Dan is het afsluiten van de goedkoopste zorgverzekering in 2022 wellicht het beste voor jou. Omdat je geen gebruik maakt van zorg vanuit het basispakket hoeft je zorgverzekering echt niet zo duur te zijn. 

Voordelen goedkoopste zorgverzekering 2022

De voordelen van de goedkoopste zorgverzekering 2022 is natuurlijk de premie. Doordat jij eigenlijk geen gebruik maakt van het zorgstelsel is het hebben van een zorgverzekering met lage premie in 2022 een echte must. Veel jongeren en studenten kiezen het vaakst voor de goedkoopste zorgverzekering. Je regelt graag je zorgzaken online of via je mobiele smartphone. 

Naast de lage premie in 2022 kun je ook nog het eigen risico vrijwillig verhogen. Je kunt in 2022 het bedrag verhogen tot maximaal 885 euro op jaarbasis. De zorgverzekeraar gaat je voor het verhogen van het eigen risico nog een extra premie korting geven voor 2022. Let wel op dat het niet altijd slim is om te doen, onverwachtse kosten zullen voor eigen rekening zijn.

Wij vergelijken

Op Socialzorg.nl vergelijk je de goedkoopste zorgverzekering van ongeveer 20 verzekeraars. Vergelijk de premies en polissen op inhoud en premie.

Onafhankelijk

Socialzorg.nl maakt geen onderdeel uit van een zorgverzekeraar. Vergelijk dus onafhankelijk de goedkoopste premies met elkaar en stap ook over.

Overstappen

Nieuwe zorgverzekering gevonden met een lage premie? Stap binnen 5 minuten over op de website van de zorgmaatschappij. Direct geld besparen op je zorgkosten.

Goedkopste basispremie in 2022

In 2022 ben je verplicht om minimaal een basisverzekering te hebben. Wanneer je extra zekerheid wilt hebben in het nieuwe jaar kun je het basispakket uitbreiden met een aanvullende verzekering. Deze aanvullende pakketten zijn niet verplicht om te hebben. Er zijn drie verschillende basisverzekeringen verkrijgbaar in 2022. Het type basis zorgverzekering die je gaat kiezen heeft behoorlijk wat invloed op je zorgpremie. 

 

Het gaat om de natura- restitutie en de budgetpolis 2022.  Over het algemeen zijn de natura- en budget verzekering het goedkoopste. Doorgaans is de uitgebreide restitutie zorgverzekering in 2022 duurder. Hecht jij veel waarde aan een vrije zorgkeuze in 2022? Check hieronder dan de top 5 goedkoopste restitutie zorgverzekeringen:

Klaar om de goedkopste zorverzekering te vergelijken? Maak vrijblijvend en onafhankelijk gebruik van onze zorgvergelijker 2022 tool. Via filters kun jij precies aangeven waar je (goedkope) zorgverzekering aan moet voldoen. Zo moet je aangeven welke vergoedingen gewenst zijn, de hoogte van het eigen risico en het type basisverzekering dat je wenst. 

 

Medio november is het weer mogelijk om de zorgverzekering 2022 te gaan vergelijken. Je hebt ruimt zeven weken de tijd om dit te doen. Wanneer jij je oude zorgpolis zelf gaat opzeggen heb je zelfs de tijd tot eind januari om een andere zorgverzekering te kiezen. 


Neem vooral alle tijd tijdens je zoektoch en het vergelijken van de goedkope zorgverzekeringen. Kijk niet alleen naar de zorgpremie maar ook naar de mogelijkheden van de zorgverleners. Over het algemeen moet je rekening houden met hoe meer keuze vrijheid zorgaanbieders hoe meer zorgpremie je gaat betalen in 2022.