Wilt u een goedkope zorgverzekering? Vergelijk makkelijk en snel online. Lees meer

Zorgpremie Stad Holland blijft gelijk in 2022

stad holland

Het kwam al seen verassing voor de redactie van Socialzorg.nl toen wij het nieuws hoorde over de zorgpremie van Stad Holland. Op de website van de verzekeraar is namelijk bekend gemaakt dat de zorgpremie van de basisverzekering volgend jaar (2022) gelijk blijft. De aanvullende verzekeringen gaan overigens wel iets duurder worden.

 

In Nederland zijn er ongeveer 100.000 mensen die een verzekering hebben bij Stad Holland uit Schiedam. Zorgverzekeraar Stad Holland maakt onderdeel uit van DSW die onlangs bekend maakte dat haar basispremie stijgt met 39 euro.

 

Basispremie 2022 Stad Holland

Hieronder in het overzicht kan je precies zien wat de restitutiepolis in 2022 gaat kosten bij een standaard eigen risico. Je betaald overigens bij de verzekeraar altijd een eigen risico van 375 euro waar je 385 euro moet betalen bij andere zorgverzekeraars. Verwacht jij weinig tot geen zorgkosten in 2022? Dan is het mogelijk om 2 euro minder per maand te bepalen aan premie door het eigen risico op maximaal te zetten.

Restitutie zorgverzekering 2021 2022
€ 375 eigen risico € 133,00 € 133,00
€ 875 eigen risico € 113,50 € 115,50

 

Vrije zorgkeuze in 2022

De restitutie zorgverzekering wordt steeds schaarser in Nederland. Dat Stad Holland in 2022 nog dit type basisverzekering aanbied met vrije zorgkeuze is dan ook erg mooi voor de verzekerden. Je mag volgend jaar dus naar je eigen zorgverlener gaan zonder hier extra voor te moeten betalen.

 

De restitutie-verzekeringen zijn over het algemeen altijd het duurste. Hierdoor hebben een aantal zorgverzekeraars in Nederland aangegeven hiermee te stoppen. Het is daarom erg opvallen dat de basispremie bij Stad Holland gelijk blijft.

 

Vergelijk zorgverzekering Stad Holland

Wil je weten of de zorgverzekering van Stad Holland wel het beste bij jou past? Maak vrijblijvend gebruik van de zorgvergelijker 2022 op onze website. Door de Stad Holland zorgverzekeringen te vergelijken weet jij precies wat andere verzekeraars te bieden hebben. je kan naast de restitutiepolissen ook aanvullende vergoedingen vergelijken. Je hebt tot 31 december de tijd om een andere zorgverzekering te kiezen.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Beoordelingen post
Ook in het nieuwe jaar krijg je toch 30 procent korting bij de collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden

Ook in het nieuwe jaar krijg je toch 30 procent korting bij de collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden

Het grote overstappen wat betreft de zorgverzekering is weer begonnen. Je kunt tot en met 31 december 23.59 uur kiezen…

Restitutie- en naturapolis: de verschillen en wat je moet weten

Restitutie- en naturapolis: de verschillen en wat je moet weten

Wanneer je van plan bent om een zorgverzekering af te sluiten, stuit je gegarandeerd op deze twee begrippen: de naturapolis…

Allergie luchtreinigers:  Werken ze echt?

Allergie luchtreinigers: Werken ze echt?

Heeft u last van allergieën?  Dan ben je misschien altijd op zoek naar manieren om je symptomen te behandelen of…