Ook in het nieuwe jaar krijg je toch 30 procent korting bij de collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden

Het grote overstappen wat betreft de zorgverzekering is weer begonnen. Je kunt tot en met 31 december 23.59 uur kiezen voor een andere zorgverzekeraar. De meeste mensen besluiten over te stappen vanwege de hoogte van de premie. Wil jij ook niet te veel betalen maar wel genieten van een goede zorgverzekering, dan zou je kunnen kiezen voor Postcode Zorgcollectief, de collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden. Kies je voor de collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden, dan maak je aanspraak op wel 30 procent korting als je een aanvullende verzekering afsluit. En wie wil dat nou niet?

Ontdek de voordelen van Nationale-Nederlanden Postcode Zorgcollectief >

Kijk wel altijd verder dan alleen naar de hoogte van de premie

Ben jij ook van plan om straks voor een nieuwe zorgverzekeraar te kiezen? Dan is het altijd wel verstandig om wat verder te kijken dan alleen naar de hoogte van de premie. Het is altijd verstandiger om je breder te oriënteren en de dekking te checken en de polisvoorwaarden altijd heel erg goed door te nemen. Kijk naar welke service een verzekeraar biedt en zet zo alle plussen en minnen op een rij. Ga ook na welke zorgkosten jij voor het volgende kalenderjaar verwacht. Mocht jij bijvoorbeeld verwachten dat jouw zoon of dochter een beugel moet, check dan de vergoeding die geldt voor orthodontie als je een aanvullende verzekering afsluit.

Krijg zomaar 30 procent korting op een aanvullende verzekering

Denk jij volgend jaar de nodige zorgkosten te maken, dan is het verstandig om je aanvullend te laten verzekeren. En wil je dat, dan kun jij je eigenlijk geen betere verzekeraar wensen dan de collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden. Kijken we bijvoorbeeld specifiek naar een aanvullende verzekering voor orthodontie, dan kun je bij Postcode Zorgcollectief zomaar rekenen op een korting van wel 30 procent. En dat is natuurlijk bijzonder de moeite waard.

Collectieve zorgverzekering Nationale Nederlanden hecht waarde aan een gezonde leefstijl

Wat ook nog een reden zou kunnen zijn om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar is een cadeau dat je krijgt. Ook dan zit je bij de collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden wel goed. Zeer regelmatig zijn er leuke acties en kun je dus in het bezit komen van cadeaus als je de overstap maakt. NN Postcode Zorgcollectief is bovendien een verzekeraar die echt veel waarde hecht aan een gezonde levensstijl. Een dergelijke levenswijze wordt door de collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden dan ook nadrukkelijk gestimuleerd.

Vergelijk de zorgverzekeraars op SocialZorg.nl

Het vinden van een voor jou perfecte zorgverzekering is nog niet zo eenvoudig, Dat heeft vooral te maken met het enorm aanbod aan verzekeraars. Hier op Socialzorg.nl krijg je alle mogelijke informatie over de zorgverzekering en kun je bovendien geheel vrijblijvend kennismaken met de beste zorgverzekeraars. Deze verzekeraars kun je hier prima met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
5/5 – (1 stemmen)
Extra bijbetalen voor medicijnen

Extra bijbetalen voor medicijnen

Veel Nederlanders moeten op zeer korte termijn meer bijbetalen voor hun medicijnen. Dit zal gebeuren wanneer het huidige geneesmiddelen vergoedingssysteem…

Zoveel gaat de zorgpremie per 2024 omhoog (verwachting)

Zoals ieder jaar zal per 2024 opnieuw de zorgpremie stijgen. Toch moesten wij even twee keer knipperen met onze ogen…

Teruggetrokken tandvlees

Teruggetrokken tandvlees

Wat is teruggetrokken tandvlees? Terugtrekkend tandvlees, ook wel gingivarecessie genoemd, is een bekend probleem. Teruggetrokken tandvlees hoort bij het ouder…